Familjen Annorlunda

Innocent´s GörGottresa :)

Idag satt jag på rumpan hela dagen, och liksom kände hur den flöt ut över stolen och blev bredare och plattare;) Jag fick så jäkla bra kritik på den början/mitt i/lösryckta stycken berättelsen som vi skrev på kursen att jag tänkte att jag skulle försöka få ihop det till en riktig story, och kanske att det blir en bok. Nu kan jag inget om hur man skriver böcker, och det känns kanske aningen för pretentiöst men vafan, man kan ju prova. Det är jäkligt kul att skriva hur som helst, så får vi se hur det blir i slutänden:)

Nu har jag ju inget plugg, mer än allt jag vill läsa för att det är kul, men då är det ingen press och stress. Det blir back to school i höst, men först ska vi ha sommarlov. Barnen har diverse appar som räknar ner dagarna, och jag erkänner villigt att jag längtar lika mkt jag.

 

Det enda som hände idag, var att det kom en gräsbil med ett härligt bud:)

Innocents GörGott-resa åker runt i Sverige och Gör Gott helt enkelt. Idag kom de förbi Uppsala och passade på att svänga förbi mig och barnen, och lämna sina Innocent drinks,deras smoothies och juicer är helt naturliga, inget jox i utan bara frukt och bär, helt innocent alltså:)

innocent görgott resa

 

Hur fin är inte bilen? :) Klädd i gräs och blommor:)

gör gott innocent

 

Behandla andra som du vill bli behandlad:) Gör gott så får du gott!

Vilket fantastiskt initiativ, att åka runt och sprida glädje ♥

gör gott innocentBarnen och jag har provsmakat alla smoothies, och juicerna blir till frukost:)

Ser ni korten till vänster? På dem står det små uppmaningar, tex: ”Hjälp en gammal dam över gatan, men dubbelkolla så hon verkligen ska dit:”) Eller: ”Betala varorna till den som står bakom i kön” Eller: Köpt två skraplotter, ge bort båda”

 

Helt enkelt små tips på goda gärningar ♥

gör gott innocent

Jag ska såklart göra minst en god gärning jag med, måste tänka ut nåt riktigt bra först, och vill man så kan man dela dem på deras sida.

Vet ni att det är inte tomma ord, utan Innocent vill lämna jorden lite finare än var den var, och skänker 10% av sina vinster till välgörenhet.♥ Plus att de alltså enbart använder fina råvaror och inget annat.♥

Stort tack!

gör gott innocent

 

 

Jag fick för ett tag sen lite ”skäll” om att jag inte köpte en ny rosa kavaj till Jamie, utan gav den till Lovelia, fast Jamie var så kär i den. Eftersom vi har minst fyra rosa kavajer som han kan ha, men som är för små för Loppan så är det inte direkt synd om honom, och jag känner inte att jag på något vis är nån morsa som hämmar hans klädstil…Speciellt inte när jag möts av detta när han klätt på sig själv i morse:

Jamie

 

Rosa tyllkjol, lackskor, och en tröja med rosa text, den var tidigare glittrig men det mesta har nog ramlat bort:)

Jamie

 

Tja, så här sprang han runt, ända tills granntjejerna ville ha sällskap ute, då svidade han om till jeansen, för han har insett att kjol är mer opraktiskt än brallor;) Skorna älskar han, och ja han får väl ha dem då.

Jag börjar få ont i halsen…gahhhh, och Coldzyme har åkt fram, så hoppas jag att den funkar lika bra som vanligt. Syrran är skruttig, Lovelia var hemma idag för hon hade huvudvärk, Corrinda har varit jättesjuk, Patricia kände sig inte helt hundra..och man kan ju undra var sommaren är?? Kom hit nu, med värme som ångar bort alla virus!

Jaja, det regnar just nu, så jag går och lägger mig, men hopp om att vakna pigg och till strålande sol i morgon:)

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ase

    Carola<3, det var inget skäll, det var skrivet med kärlek. Jag vet att du gör allt för dina barn hela tiden <3

    Carola: Jag vet<3 det var därför jag skrev det inom "" :) Kram<3

  2. Katrin

    Hej Carola !!
    Vilken fantastisk människa å kämpe du är!!!!!!
    Väntar med spänning på ”boken” ( skulle köpa den direkt)
    Tänkte bara komma med ett tips ang husvagnen, Sala har en toppen camping silvköparens camping. Lagom avstånd ( ca 6 mil) inte för stor å opersonlig camping utan mera lagom , bra lekgrejer för barnen å bra bad, minigolf mm. Åven inne i Sala finns en jätte stor å fin lekpark( bra cykelbana ända in till Salaca 5km) Jag tycker verkligen du ska ta dig tid att åka å kolla in den innan du bestämmer dig för något. Slutligen tack för en riktigt bra blogg!!
    Kram katrin

    Carola: Jag har faktiskt funderat på just Silvköparen, men det brann ju sådant där i krokarna förra året att det inte var läge att åka och titta. Jag bor ju ”ihop” med min kompis, och det är ju roligare, så jag ska kolla med dem åxå, men nu när du påminde mig ska jag kolla!

  3. Nina

    Härligt gräslig bil, misstänker att NÅGON inte får besök av den ;)

    Gillar Jamies kläder, våran grannpojk ville också ha kjolar och klänningar..han hade dock inga syrror att ärva kläder efter så han fick nya och ingen var gladare än han och det är huvudsaken.

    Krya på dig Carola, det är sommar nu och då ska man inte vara sjuk ju!!

Comments are closed.