Familjen Annorlunda

Pratat lite i radio:)

Hela den här veckan har varit full av saker som sen blivit avbokade. Helt knasigt hur det kan bli inbland:) Det var träning, en middag, påfyllningen av fransar hos Linda, mera träning, en liten Tv-grej, skruva drag på husvagnen, en lunch, och massa sånt. TV återkommer, till någons stora förtret, som till varje pris av någon mysko anledning måste hindra mig och barnen från att medverka…varför? Ingen aning. Som med allt annat.

Men idag var det lite saker som klaffade:) Pappa kom och körde upp mig ur sängen i morse(typ) där jag låg och surfade, och svarade på mail, för nu hade han fått draget till husvagnen fixad, och det skulle tillbaka. Jag hoppade in och snabbduschade, och sen skruvade vi dit det, utan större problem. Det var ungefär tusen gånger enklare att få dit det än vad det var att få loss…Tacka vet jag nya bultar och inte fastrostade :)

Sen kom Helen och Mio för lite babbel och bus, och vi snackade ända tills tjejerna kom från skolan, och då var det dags att åka in till Sveriges Radio P4 Uppland. Henrik som är programledare där, ringde mig förra fredagen när jag var på väg hem från Hola, och hade absolut noll täckning, men via sms frågade han om jag ville prata lite om Mors dag i radio. Sen ringdes vi i början av veckan, och idag var det dags. Jag trodde det handlade om telefon som ”vanligt” ( haha, låter som jag pratar ofta i radio, men några gånger iaf) men vi bjöds in till studion. Lite barn fick gärna följa med, så jag hade med mig Novalie, Trixie, Lovelia och Jamie som satt som små ljus.

Vi pratade några minuter om vardagspusslet, och ungarna fick säga några ord och sen var det klart. Min mamma fick en låt tillägnad sig, och det blev Stuck on you, med Elvis, den eviga kungen. Mamma gillar honom, så det var ett enkelt val.

sr p4 radio uppland

Min lilla liga♥

På väg hem gick vi in på Albrekts guld, och jag gjorde något jag aldrig gjort förr, jag köpte en Mors dags present till mig själv :D Haha, men vafan, lika bra när jag för en gångs skull visste vad jag ville ha:)

Vad det blev? Ingen aning, men jag är väldigt nyfiken;)

Sen så satte vi kurs på Citygross, och på vägen dit var ju ungarnas lycka gjord när först en MC-polis drog igång sirenen och körde förbi oss, och sen en ambulans, och så såg de brandkåren åxå..nån olycka på vägen precis före oss. Såg ut att vara mycket av allt, och jag hoppas det gick bra. Konstigt ställe för en olycka bara, men allt kan ju hända.

På Citygross handlade vi och sen var jag in på apoteket och köpte ordentliga halstabletter till Corrinda som inte var så mkt bättre idag, men kanske att hon inte har feber iaf. Hon vill så gärna bli frisk, så jag håller alla tummar och tår för att hon vaknar pigg i morgon.

Sen ilade vi upp till vårt postombud och hämtade upp me&i kläderna, som fast de beställdes i måndags redan  kommit:)

Lovelia meandi

Alltså detta printet ♥ det är så fint!! Det är en tunika, men i lite större storlek blev den finfin som klänning:) och den kommer räcka länge. Me like a lot.

Killarna har varsin tröja i samma, och jag tror att Mio har en jumpsuit, så vi kan matcha i sommar, plus att vi vuxna kör en annan matchning:)

Jag gick in rätt hårt för killarnas garderob, de kan ha samma storlekar, och de fick ett gäng t-shirtar som de har dåligt av.

meandi me&i

Äppelskrutten fanns först i babystorlekar bara, men det släpptes sen till större, och jag älskar det! Jag har rätt svårt för gult, men båda de här tröjorna, plus den gula med tattoomönster som Lovelia har är himla fina.

De likadana tröjorna har en haj på baksidan, och båda killarna valde dem framför de med bilar på, helt otippat, men eftersom det var rea så fick de bilarna åxå:)

Ni får se de andra kläderna i morgon, måste ha ungarna att ta på sig dem, det blir finare så.

Bäst jag stod där och packade upp me&i kläder insåg jag att jag själv var klädd från topp till tå i det:)

meandi me&i

Toppen från höstens kollektion(tror jag) det finns en blå kortärmad variant nu, ringningen är så snygg, och brallorna från summer edition nu. Det bästa med deras kläder, och jag är helt ärlig nu, är att jag alltid känner mig otroligt välklädd i dem. Oavsett om det är yogapantsen eller finklänningen. Allt är snyggt, och superbekvämt. Kan liksom inte bli bättre, jag är såld.:)

 

I morgon ska vi försöka komma i väg till Naturhistoriska, vi är inbjudna på nån dinosauriegrej, och det blev stort jubel hos barnen när jag berättade det. Jag tackade ja och insåg sen att det var samma helg som Corrinda spelade basket, och jag har haft som prio att se henne, alla matcher hela helgen, plus att man visst ska jobba lite som hallvärd, så den här helgen har haft fokus basket. Jag hade tänkt avboka, men glömt det, Nu är hon ju sjuk, och kommer antagligen inte att spela, och då kan vi ju åka, så det var ju bra att jag glömde då. Men om Corrinda är frisk, så får det gå före:)

 

Nu är det sovdags, vi har suttit och kikat på Lets Dance, och sett sötnosen Anton Hysén vinna. Igen :) och det var ju lite kul. Jag gillade typ alla, men nog är Anton duktig på att dansa, det är fan inte klokt hur vissa liksom bara kan, de har det i sig. Inte som en annan som är smidig som ett kylskåp;)

Jamie stod och vickade på höfterna, och han har allt lite moves i sig, kanske ska sätta honom i dansskola:)

Eller så får det bli gympa så småningom. Vi får se:)

Nu sovdags!

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. angelica

  Tycker deras kläder är jättefina. Men tyvärr alldeles för dyra för min plånbok

  1. Malin

   Fina och dyra, och tyvärr håller de inte alltid den höga kvalite som de lovar, och som man förväntar sig för det priset. Har fått reklamera spänne som lossnat i första tvätten, linne som vridit sig blivit blekt och krympt, söm som spruckit. Färgerna håller inte så bra i tvätten som man önskar, och då ser det lätt ut som billiga trikåkläder. Plus att storlekarna varierar (dam) har allt från xs-m i toppar därifrån.
   Men bekväma är kläderna, men dyra som sagt.

 2. Eva Andersson

  Du är för underbar Carola. Det är alltid lika roligt att läsa din blogg.
  Ett måste helt enkelt
  Kram.

 3. Ase

  Fina Carola <3, Jamies lugg behöver klippas, inte bra för ögonen att ha en gardin för dem. Glömmer ibland bort det på de egna kidsen, alltid glad för påminnelser då :-)

  1. familjenannorlunda

   Han har ju inte lugg utan nån hellång variant ;)
   Klippte en gång och han såg ut som Gustav Vasa. :)

Comments are closed.