Familjen Annorlunda

Rörd till tårar:)

Sista grejen vi gjorde på Hälsocoach-kursen var att skriva vad vi tycker om varandra, och sen delades de pappren ut tillsammans med våra intyg. Eftersom det här är en grupp människor där jag verkligen, verkligen tycker om varenda en var det inte så svårt att komma på något att skriva, och ändå är det jättesvårt. Att formulera mig kortfattat är ju nu inte min grej ;)

Sen läste vår lärare upp några innan hon delade ut dem, och jag tror att alla blev väldigt rörda. Jag fick torka tårarna ordentligt, och nästa gång jag åker till Ikea ska jag köpa en fin ram, för det här är en egoboost av stora mått, en uppåtpuff som heter duga <3 och jag vill ha de fina orden så jag kan läsa dem varje dag 

  
Tack fina, härliga vännerna ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anki

  Åh, vad härligt att få så många fina ord nerskrivet! Sträck på dig! ;-)
  Kramar från Skåneland

 2. Helena

  Förstår att du blev tårögd av de fina orden! Underbart att få sån ”egoboost” från människor man gillar och respekterar! Sånt lever man länge på!!

  PS glöm inte att kopiera. Risken är annars att bläcket bleknar med tiden!

  Carola: Tänkte ta en kopia och sätta upp, och bevara originalet i nån låda:) Tack:)

 3. Sara

  P är en idiot som lämnade dig! Som sagt vore jag man skulle jag fria direkt!

  Carola: Du är så gullig!! <3

 4. Diana D (La Madre)

  Men oj vilka fina grejer, vad fint gjort och skrivet om dig. du verkar vara en jättefin människa och allt du är, är dig själv. Perfekt med andra ord. ha en fin dag och njut av det dom säger om dig. <3

Comments are closed.