Familjen Annorlunda

Tillökning i ColdZyme-familjen!

För kanske ett år sen, eller så, fick jag ett prov av ColdZyme hemskickat, jag hade inga jättehöga förväntningar när jag testade, men ojojoj – det funkade!

Jag har motat nästan alla förkylningar sen dess :)

Ibland har jag ingen hemma, och när man då känner framåt kvällen att man börjar bli lite skruttig i halsen eller näsan och inte har en förpackning i medicinlådan så känner jag hur det kryper i mig av irritation, för då vaknar jag ju med en förkylning dagen efter.

Då är det ändå en tröst att veta att antal sjukdagar reduceras om man börjar behandla i ett litet senare skede, men bäst är det såklart att hinna på precis innan det bryter ut, eller förebygga det helt.

 

Att kunna förebygga förkylning är guld värt, speciellt om man har något viktigt framför sig. Jag har t.ex. inte haft nån större lust att vara förkyld och seg när jag ska åka upp till skolan på föreläsningar och massa träning.

 

Nu lanserar man en ny produkt – ColdZyme OneCold, speciellt anpassad för att räcka till EN förkylning. Samma innehåll, men en lite mindre förpackning.

Tanken är att man ska kunna förebygga vid ett speciellt tillfälle, som tex till jul, eller studenten eller så.flaska-onecold_7ml_sv-fi

 

Jag kan faktiskt gå i god för den här produkten, inte på så vis att jag har tvärkoll på alla ingredienser edyl, men genom att jag vet att det funkar. Jag har nio ungar som släpar hem virus från olika håll, plus att jag själv ju rör mig bland folk. Men sen jag började använda det här så har jag inte varit riktigt förkyld. Jag har i de fall jag inte hunnit börja spraya direkt blivit förkyld, men inte alls sådär helsänkt som man blir, utan jag har snorat lite, och sen blir jag frisk på någon dag. Det låter som hittepå, men ni vet att jag hyllat den här produkten förr, och jag vill verkligen att alla ska upptäcka den. Därför samarbetar jag mer än gärna med Coldzyme!

 

 

Hur funkar då ColdZyme?

 

Man sprayar den i munhåla och svalg där förkylningsvirus får fäste och förökar sig, och bildar omedelbart en skyddande barriär på slemhinnan. Barriären fungerar genom att fånga in virusen och förhindra dem att infektera celler, och sen gör sig kroppen av med dem på naturlig väg.

Det unika med ColdZyme är att det verkar mot orsaken till förkylningen, själva förkylningsvirusen.

 

Produkten passar för hela familjen.

 

Produkten är sockerfri och innehåller inga konserveringsmedel.

Inköpsställen: alla apotek.

 

Vill du veta mer om ColdZyme så fråga på närmsta apotek eller läs mer på deras hemsida: www.coldzyme.se

 

 Det här inlägget är i samarbete med ColdZyme

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maggan

    Japp, håller med! Jag har inte heller varit förkyld på nåt år eller så, minns inte riktigt när det var som jag började spraya.
    Så fort man känner att det är på g, fram med flaskan och dagen efter är förkylning väck!

Comments are closed.