Familjen Annorlunda

Sex timmar

Idag har jag nog åtminstone tangerat mitt eget inofficiella världsrekord i telefonsnack:)

Över sex timmar. Med två personer, men när den ena lade på ringde den andra, och jösses vad snack det blev:)

Det är nästan som back in the old days när luren satt fastklistrad i örat, och man drog telefonen med sig runt i lägenheten. Jag hade köpt en extra lång såndär skruvad sladd, plus en förlängningsdosa med typ tio meter sladd.

Detta innebar att jag kunde täcka nästan alla 84 kvadratmeterns i vår lägenhet utan att behöva avsluta samtalet;)

Oftast satt jag dock på en köksstol under fläkten och rökte..timme efter timme:) Fy farao vad jag har snackat i telefon i mina dagar, och vad jag har rökt.

Jag kan nästan lova att jag rökt min sista cigg, slutade när jag väntade Janelle och sen dess har jag feströkt några gånger, men insåg rätt snabbt att jag blev sjukt bakis av det, så det var inte värt det. Det är väl typ 17-18 år sen sist, och jag har ingen tanke på att börja igen, jag har ingen lust att vara slav under det.

Däremot, och det här är lite sjukt, så kan jag drömma att jag röker, och oftast handlar drömmen om att jag bara röker lite då och då, men är rädd för att fastna igen..Märkligt. Men effektivt för varje gång jag vaknar så är jag helt på det klara med att det inte kommer på frågan;)

 

Förutom att snacka i luren så har jag pluggat, nu är jag äntligen klar med de flesta uppgifterna, några är inskickade, medan några ska kikas igenom i morgon igen.

Så skönt!

Killarna har varit helt galna idag, de tippade ur massa leksakslådor bara för att, och sen tog det ju en evig tid att städa upp det igen…under gnäll och pip;) Sen smällde de i ytterdörren 207 gånger, och fram och tillbaka, in och hämta nåt, ut och hoppa studsmatta, in och göra nåt, ut igen…

Röjde som galningar, och nu precis när jag skulle sätta mig och se på TV, så upptäckte jag att de hällt ut fil och flingor i fåtöljen …? Och mörkat det hela med att lägga över några kuddar. Toppen, killar, verkligen :/

Jag som funderar på att köpa ny fåtölj, och har börjat vackla i mitt envisa beslut att ha en med avtagbar klädsel, eller möjligen skinn ( fast jag inte gillar det, men det är enkelt att torka av) blev väldigt stärkt i det. Det känns inte roligt att köpa något som sen inom snart framtid blir nedsölat.

Fattar inte hur de lyckas, för de får inte äta i vardagsrummet….;)

 

Jag borde ha åkt och handlat, men det får vänta tills i morgon, det blev inte tillfälle idag, jag hade ingen lust att avbryta pluggandet för att shoppa, det finns det viktigaste till i morgon så det funkar. I morgon är det cirkelfys med Björn, och jag har inga rena kläder kom jag på nu…bra, då får jag ha gamla svettiga, fräscht;) Brrr.

Får lov att leta lite om jag kanske har något som är rent.

Sen är det ett utvecklingssamtal för Trixie. De hade skickat ut sådana där moderna grejor, doodley eller nåt liknande, där man själv kan välja tid på nätet. Superbra! Ännu bättre om man noterar sin valda tid i kalendern…;) Jag fick maila läraren idag och fråga..Men detta är terminens sista utvecklingssamtal:)

 

Jaja, idag har jag inte mycket att förtälja, det har bara varit plugg och babbel:) Jag återkommer i morgon:)

Natti natti:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Minns när man bodde hemma och var tonåring och kunde ha den där telefonluren klistrad vid örat och man övade ju upp starka halsmuskler när man knep fast telefonluren mellan axeln och huvudet när man behövde använda båda händerna till något (hände ju ofta att man var tvungen att fixa lite fika under tiden när man pratade timmar i sträck).

    Jag minns också att det var hyfsat lyhört i huset och att jag brukade sitta med telefonluren under täcket i mitt rum för att det inte skulle höras utåt när jag pratade med mina pojkvänner, satan i gatan var varmt det blev därunder och man såg ut som ett troll i håret när man hade pratat färdigt =)

    http://www.diningandcooking.blogg.se

Comments are closed.