Familjen Annorlunda

Sleep, train, eat, repeat :)

Funkar för mig:) OM jag fick välja och bestämma helt själv så skulle jag tillbringa flera timmar om dagen, varje dag, på Friskis och Svettis. Både på passen och i gymmet, för det är så roligt:)

Idag tog jag Jamie och Jordan i bilen och körde till Friskis, det fanns en stor lucka utanför som jag kunde köra in i och slapp trilskas med att försöka fickparkera, bra start:)

Killarna älskar att vara där, de ska först se på film, helst Alfons Åberg, och sen springer de i mellan barnrummet med filmen och salen där vi tränar och kollar in, vinkar lite och så piper de iväg tillbaka.

Det var cirkelfys med Björn, och det var länge sen vi var på ett av hans pass. Han har inte så många, vilket är surt för han är en energikick, man blir glad av att ha honom som ledare:) Han hade gjort i ordning en killer-bana, och jag som var rätt så trött i ben/rumpa, men framför allt var jag helt stum i armarna, sen igår var trött efter första stationen;)  Det var iofs en där man ska ha en 10kg vikt i händerna, och det var tufft, men funkade. Resten av banan var jobbig den med, men det gick bra. Trötta men glada åkte vi hem, åt lite, sorterade lite tvätt, rensade i garderoberna, och grejade på lite här och var. Killarna var ute, sen inne och så småningom kom tjejerna hem från skolan.

Lite mellis hann de med mellan allt bus;)

bröderna wetterholm

 

Patricia kom hem från jobbet, och tog över ruljansen här hemma med middagsmaten. Hon tycker att jag lagar tråkig mat, och föredrar att få göra den, och ingen ska ju liksom tro att jag klagar;) Jag älskar att slippa laga mat, och att hon dessutom är duktig på det gör ju att det oftast är gott åxå.

Jag åkte och hämtade upp syrran, och sen svängde vi iväg till Friskis igen, en annan anläggning dock. HIT med Anders var det på schemat nu, och förvåningen när det stod Björn på inloggningsdatorn var stor, och sen kändes det aningens löjligt;) Två pass samma dag med Björn…Han skulle ju kunna tro att vi stalkar honom;) men så är inte fallet, även om det inte var ett nerköp med det bytet.

Det är ju som så, jag tror att alla som kör pass känner lite så, att man får vissa ledare man har som favoriter. Det handlar ju om att de först och främst kör pass som man gillar, sen att de lägger upp dem på ett sätt man trivs med, deras musik, hur de coachar, och inte minst deras personlighet.

Björn och Anders är såklart favoriter, ihop med ett gäng till, och byter de med varandra gör det inget, men ibland så händer det att vi avbokar för att nån ledare vi inte har koll på ska ersätta…det är vi inte ensamma om det märks på hur snabbt man får plats om man står på reservlistan om det blir ledarbyte:)

Jaha, men vad hittade Björn på då? Han kör inte HIT nu längre, men har gjort förr, så idag körde han något han kallade för HIT 35. Aldrig hört om, men jag antar att det kanske är ett kortare pass, som håller på i 35 minuter, för han dubblade det eftersom vårt pass är 55 min.

Det var skitkul!

Fem stationer, som man körde i en minut. Sen ”vila” = förflyttning, i 2-5 sekunder till nästa. Totalt fem varv, alltså 20 minuter arbete. Lite vila mellan varven. Jag har sällan varit så slut!

Givetvis satt ju passet igår och det tidigare på dagen i kroppen, men inte på något negativt sätt, och jag orkade om något göra MER än mindre. Att det var en minut på varje station gjorde att det gick att ta ut sig mer ( mycket mer hur konstigt det än låter) på de extra 15 sekunderna mot cirkelfysens 45. HIT är fyra minuter på varje, fast fler övningar i följd, och det är för långt för att jag ska orka hålla riktigt högt tempo hela tiden, och där byter man mellan 3-4 övningar och får lite vila mellan varje.

Jag äskade detta, och Björn får mer än gärna köra flera sådana, eller nån annan ledare bara det blir av :)

Fasen så skönt det var att komma hem, dra av sig kläderna och hoppa in i duschen.

carola wetterholmNu gäller det att inte tappa saker på golvet för jag har ont i benen och rumpan, och det kommer vara plågsamt att böja sig ner;)

Det här med dubbla tuffa träningspass på en dag, det måste jag faktiskt ge tummen upp!

 

Nu ska jag snart hoppa i säng, i morgon ska jag handla, tvätta, städa och lite sånt där spännande:)

Natti natti:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingela J

    en liten praktisk fråga, vad gör du av alla barn när du tränar? Alltid de större som får passa? Jag menar det är ju inte bara de två minsta som måste ses efter väl? Och bara för att vara extra nyfiken

    1. familjenannorlunda

      Ofta är Patricia hemma och tar då hand om ungarna. Lovelia är sju år och kan absolut vara hemma ensam en timme eller två, ytterligare något som curlats bort idag ;) och allra oftast är Novalie Trixie Robban hemma åxå. Ibland kollar Robban och eller Corrinda på de mindre.
      Ibland följer alla med:)

  2. Ingela J

    en liten praktisk fråga, vad gör du av alla barn när du tränar? Alltid de större som får passa? Jag menar det är ju inte bara de två minsta som måste ses efter väl? Och bara för att vara extra nyfiken

  3. Karin

    En liten undran, har du alltid haft samma frisyr. Har för mig att du hade den den säsongen ni var med i fam annorlunda:)

Comments are closed.