Familjen Annorlunda

You better hurry up, tomorrow Christmasday:)

Egentligen inte, först är det ju julafton men det blev inget roligt så:)

Ni känner igen strofen allihop.

Nå hur har ni det? Stressar ni? Mycket kvar? Glöm inte att andas och njuta lite!

Jag vet inte jag, men det känns som jag är ovanligt i fas, och då funderar jag genast på vad det är för viktigt jag glömt??;)

Julklapparna är inslagna, granen på plats, huset hyfsat städat, maten inhandlad.

Det ska finliras idag, byta sängkläder, skuras golv, ställas fram julgodis osv.

Just precis nu kom jag på att kycklingen jag gjorde i ugnen igår…den står kvar där. Jag kom hem sent efter att ha handlat mat och fick ändra middagen i sista sekunden, kyckling tar sån tid, men jag gjorde den och glömde den. Jippie;). Den törs jag inte äta. Tur det var ett litet billigt paket,och att jag bara kastade in den utan mer jobb än pensla på soja, katterna kanske vill ha.

Jaja:)

 

Jag ligger kvar i sängen, huset började röra på sig för en timme sen ungefär, och jag har legat här och surfat, kollat instagram osv.

Väldigt skönt sätt att börja dagen på:)

Nu ska jag masa mig upp och sätta fart med dagen!

 

Min tanke är att kika in senare under dagen/ kvällen men om jag inte hinner… God jul till er alla!

Jag gillar ikeas: Det blir jul ändå, så skit i att det är stökigt, släck lampan och på med ljus, allt blir vackert i skenet från stearinljus :) . Nån klok inredare som sa det nångång, minns inte vem, men jag har anammat det stenhårt:)

Vi hörs!

Byebye:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin i Malmö

  Jag önskar dig och dina fina barn en riktigt mysig och fin jul och hoppas att ditt 2015 ska bli bättre på alla sätt och vis ! Tack för att du skriver och ger mig pepp i vardagen !

 2. Maria

  Jag har kämpat på lite i helgen som gick eftersom vi håller julafton för min familj och min svärfamilj imorgon. Men idag har jag jouren i ett dygn så nu får resten vara. Men det blir bra ändå, de som kommer skiter i om vi har städat under vasken och dessutom kör vi knytkalas så det blir bara roligt. Räknar mest timmarna tills jag får gå hem. Imorgon klockan halv nio blir det!

 3. Anna

  En riktigt God Jul vill jag önska dej och dina fina barn! Du är min förebild och jag tycker att du är fantastisk som klarar ALLT! Hoppas tomten kommer med fina klappar till er alla! Kram

 4. Anne

  God Jul till din fina familj. Visst blir det jul ändå fast man inte har gjort allt o för vems skull gör man det egentligen. Bättre och kunna njuta av julen än att sitta där och va sönderstressad och trött. Jag tog toaletterna och dammsög resten får va. Kramis

 5. Mia

  Du verkar ha det lika gott som min tonåring som också ligger och surfar o sms-ar halva förm. Du verkar ha ett bra liv för att vara en ensam morsa med huset fullt av småbarn. Själv fick jag lov att masa mig ur sängvärmen när kidsen var små och vaknade i ottan. God Jul på er alla.

 6. Margaretha

  Hoppas innerligt att du får en speciellt fin jul m familjen!
  Plus att 2015 bär med sig bara glädje till er alla!
  Kramar till dig,dina barn o gulliga föräldrar,som ställer upp!

 7. Lena

  Skönt att känna att allt är klart. Bara lite finlir kvar.Ha en skön jul med dina fina barn o resten av din familj.Kram från Lena i Småland.
  God Jul o Gott Nytt År

Comments are closed.