Familjen Annorlunda

Att vara bakis;)

Nej, inte bakis som i druckit för mycket alkohol, utan mer för att det varit rätt intensiva dagar ändå. Fullt ös från morgon till kväll, jag lämnade hemmet runt 10 både lördag och söndag och kom hem sent på kvällen.

Att det sen är gråare än gråast ute hjälpte inte direkt till att få igång knoppen. Jag lallade runt här hemma idag med mysbyxor, och tjock kofta, och småfrös. Jordan vägrade klä på sig och gick i kallingar hela dagen, och Jamie kunde på sin höjd dra på en tröja men inga brallor. Det är ju iofs så han trivs bäst – byxlös;)

Trixie var hemma idag, hon är förkyld och hade sovit väldigt dåligt, så då fick hon stanna hemma. Dumt att sitta i skolan och inte vara på topp.

Killarna som det brukar vara full rulle på var sega de med, och vi hade en ganska gråtrist måndag helt enkelt. Men det är ju som det är, och utan de dagarna uppskattar man inte de andra, de med sol och värme.

Jag fixade en massa på nätet, skolarbete bland annat, och mailade osv. Sen skulle jag ju läsa den där boken, men var alldeles för trött så jag frågade tjejerna om de ville köra lite avslappning med mig:)

Corrinda vägrade och samma med småkillarna, men Lovelia och Trixie sprang och hämtade varsin kudde och filt och lade sig på köksgolvet, rakt upp och ner, och jag intog kökssoffan, och så slog jag på mitt band och de låg där så fint och tyst hela kvarten det tar. Det är en ständig läxa från Hälsocoachutbildningen – en kvarts avslappning om dagen, och jag har börjat få in det rätt bra i vardagen nu:)

Otroligt nyttigt för både kropp och knopp att varva ner, prova!

 

Jag läste min bok, nu ska det skrivas ett arbete runt den, lagade lite middag och serverade barnen. Själv hade jag ätit lite tidigare för jag skulle träna. Patricia kom hem, och jag blev upphämtad av syrran, och vi åkte till Friskis och körde ett baspass gympa först. Det är roligt det här, det går bättre och bättre för varje gång, och fast det är ett baspass kan man ta ut sig rätt bra. Jag kände mig stark idag, och det är alltid kul :) Sen gick vi vidare upp på gymmet och körde våra 15 med Paolo , och J Ä K L A R vad jobbigt:) Innan vi började kändes det sådär med alla andra som var där och tränade, vi är ju inte direkt sådana som gillar att gå in och ta för oss, men vi snodde åt oss ett hörn och gjorde vårt pass. Stretch på det, och så regga allt och vårt lag, Svealand, ligger rätt bra till i topplistan. Man tävlar ju, det är ju det som gör att man ska känna sig motiverad att göra sitt pass även om man inte ids egentligen, men för lagets skull;) och i slutänden blir ju det för ens egen vinning.  Lag Svealand har typ 114 deltagare och man kan nog tävla individuellt åxå…kommer bli spännande det här.

Ännu mer spännande för stunden är frågan om vi kommer kunna genomföra ett vettigt pass kl 11 i morgon, som planerat..? Vem vet ;) Vi får se. Isf blir det först ett fett cirkelfyspass, och sen 15 med Paolo på kvällen. Jag har dock en liten klocka som ringer, Jamie såg väldigt rödblommig och svettig ut när jag kikade till honom för en stund sen, ( Jävla leklandsbaciller, ännu surare är det ju när det inte är jag som drar dit dem, men jag som får ta hand om sjuklingarna sen) Nu kan han svettas massor när han sover, men vi får väl se.

 

Nej men nu ska jag hoppa i säng!

Jag har bara lite för ont i alla muskler för att orka:)

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla 33 år och 10 barnsmamma

    Låter som en häftig grej det där med Paolo :-D
    Det skulle jag vilja testa ..ler..
    Kram Camilla

    Carola: Vi kanske kan starta ett eget lag till nästa omgång? Blogglaget, typ :) Det är KUL! och inte speciellt dyrt:) Vet inte om han kör igång nya omgångar hela tiden, isf ärr det sig om den 15 december som nästa startar….vågar du?? Kolla hans sida 15 med paolo!

Comments are closed.