Familjen Annorlunda

Lilla julafton, me&i paketet hämtat:)

 

Paketet med kläderna kom redan förra veckan men jag har inte hunnit/haft tid/kommit ihåg att hämta det. Utlämningsstället är ett annat än det vanliga och åt ett håll jag aldrig bara kör förbi, så jag skyller på det:)

Nu hämtade jag det efter att jag skjutsat Novalie plus kompis till och från dansen, och jag tror att alla ungar ska ha sina nya kläder i morgon i skolan:)

Själv försökte jag ta bilder för att visa exakt hur snygg den här är, men det gick ju sådär…inte ens genom att kapa bort mig delvis blev det bättre:) Men den är så fin i verkligheten, och så mjuk!!
meandieDen andra toppen är svart och den syns ännu mindre, men den är supersnygg den med:)

Jag ska fota kidsen i morgon. De här kläderna och många andra hittar ni hos me&i som är mitt nya favoritmärke alla kategorier:)

 

Jag har sån träningsvärk i armarna, axlarna, skuldrorna, nacken och allt där i kring att det är inte riktigt klokt. Tack Sara och tack Björn för det:) Idag när Björn visade banan på cirkelfysen så suckade jag tungt för varenda övning mer eller mindre, alla kändes som att de skulle göra ont i de muskler som redan var ömma, och så var det. Mycket tungt, men det är ju då det är som roligast åxå. Idag träffade jag på Annelies man där, som är en kompis sen många år bakåt, typ tja..säg, kanske nånstans runt 25 år? och så träffade han en så bra tjej som han gifte sig med ( på min födelsedag, minsann, ni hör ju) och nu har vi ungar som trivs ihop så det är liksom bara perfekt:)

Jordan och Jamie var med, och precis när vi skulle värma upp så såg jag (eller syrran) att han stod utanför lekrummet och höll för öronen, så jag fick jogga dit och kolla läget. Då var han ju jätterädd för de borrade i väggen intill, stackars liten, så han föredrog att stå och kika på oss utanför glasdörrarna. Jordan var mer sur över att han inte hörde vad Alvin och gänget sa på dvdn:)

Efter avslutad träning for vi hem, åt lite lunch och sen hade jag lite att göra vid datorn, innan jag ringde skadedjurssanerarna. De kommer på tisdag, nån gång mellan 8-12.

IMG_2933

 

Hehe:)

Men det blir bra, hon snackade om att sätta ut fällor och sånt, men jag vet ju inte ens vad det är för nåt, så det lär de ju ta reda på först :) Tänk om det är en jätteråtta med tusen släktingar? Urk.

 

Tisdagar är ju en dag då det är mkt aktiviteter för barnen, och har alltid varit. Nu tar de sig till sina ställen själva, det är antingen i gympasalen eller kyrkan nära, och tennisen/basketen åker Robban/Corrinda till  direkt efter skolan.

Det enda som behöver skjuts är Novalie som from denna termin dansar på stan. Där kan vi alternera, för hon går ihop med en kompis, men det är faktiskt väldigt trevligt att komma ner en sväng på stan, man hinner göra lite ärenden. Idag blev det inköp av reflexer, det går ju inte an att sitta och svära över alla idioter som inte har det när man kör bil, och sen inte utrusta sina egna kids, och sig själv:) Jag funderar på den där reflexsprayen, nån som testat och kan rekommendera? Avråda?  Sen ner på Clas Ohlson för extremt roliga saker som en fetlång förlängningssladd, jag körde ju över min bästa i somras med gräsklipparen, så det blev två.. Nu tog jag en röd så den syns i gräset;) Jag måste ha den till motorvärmaren. Lite glödlampor, och sånt där som man måste ha.

Och alltså, jag avskyr att köpa glödlampor! Jag skulle ha ett jättekonstigt lysrör, till en armatur som Bravida satte dit efter att de råkat sabba den som fanns där, när de installerade vår ventilation, för 8 år sen och vi har inte bytt det vad jag vet så livslängden på det måste anses vara ok. Det lyser mestadels hela dagarna där eftersom det inte finns nåt dagsljus och det är på väg in i tvätteriet. Hur som helst det är inte rakt utan ser lite ut som en såndär elektriskt grilltändare, och jag har inte lokaliserat vart man hittar dem, och inte heller på Clas O alltså.

Glödlampor överhuvdtaget är ju en djungel nu för tiden.. Halogen, led osv…orka.

Alltså har jag aldrig lampor hemma och blir tokig:) Jag försöker ha ett lager, men det är svårt när allt är olika.

Jaja, det är ju en värdslig sak:)

 

Nu ska jag ta min kurslitteratur och krypa i säng och läsa lite, innan det är sovdags.

 

Natt i natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Den ser jätteskön ut din nya vita”skjorta”.Var inne på deras sida o kollade.
    Många snygga grejer.Ska bli kul att se barnens också.
    Höstkram från Småland

  2. Sarah

    Här är torsdagen aktivitetsdagen. Jag jobbar länge och ska försöka hinna hem och skjutsa. Idag har jag gjort en lång lista på komihåg till min man för det som händer innan jag kommer hem. Tänker att du måste vara ett logistikgeni för det är svåra saker att få ihop!

  3. Malin

    Satsa på led-lampor så behöver du knappt byta på måååånga år. Lite dyrare i inköpspris men det tjänar man lätt igen eftersom man i stort sett aldrig behöver byta :)

  4. Ewi

    Jag köpte den där sprayen förra året, men har inte använt så mycket. I år tänkte jag dra på, men nu funkar den inte som den ska längre. Köp reflexvästar istället på CO. Håller många år trots lek i lera, och billigare. (En sån liten flaska kostade runt 100kr på mässpris). Plus den är skadlig för vattenorganismer stod det finstilt på baksidan… Inte super för små kids heller misstänker jag då. Ok, det märks att jag är lite sur över att jag köpte den, eller hur? Det verkade så bra när de visade upp den på mässan.

  5. Helahea

    Glödlampor o dammsugarpåsar är nog det värsta att köpa.
    Då står man där o kliar sig i huvudet… Jag brukar skriva ur vårt lysrör och åka till elaffären se lite dum ut så jag får hjälp..

Comments are closed.