Julklappstips:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Julklappstips:)

Fast jag försöker blunda och låtsas att det är sommar, så kryper julen oundvikligen närmare. Jag skulle gärna hoppa över den där biten med julklappar, men då skriker ju kidsen rakt ut. Och nä, jag vill ju ha klappar jag med,;)  men de har ju allt redan. ALLT.

Därför letar jag ständigt efter vad man kan hitta på, och så här års så kommer en hel del erbjudande och grejor till bloggen. Ni kommer ha en del tävlingar att se fram emot tex:)

En del av er är helt ointresserade, men då är det bara att scrolla förbi så finns det nog nåt annat inlägg som kan intressera:)

Ett företag som heter Smartphoto har en hel del roliga grejor, egen design på julkort tex, eller fotoböcker, canvastavlor, och så har de sådana här:

smartphoto

Klockor:) Det är mkt möjligt att jag har den snyggaste köksklockan ever nu:)

Ni får ju såklart gärna låna en bild på min familj, men det blir roligare att göra en med er egen;)

Jag ska fixa så visarna syns lite bättre, men det är egentligen inga problem att se dem, och det beror ju på bilden jag valde:)

Den kostar runt 200kr beroende på storlek.

Från samma ställe kommer mitt nya mobilfodral:

smartphoto

Som synes gick jag all-in på familjen, men så är det de bästa som finns åxå ♥

Det här är ett skal med fickor för kreditkort edyl, och jag gillar att man kan vika ihop det och skydda telefonen lite extra mkt. Det kostar 159kr, tror jag det var, och de flesta saker känns väldigt bra i pris. Jag har beställt lite mer därifrån men det kan jag ju inte berätta om, det är ju liksom julklappar:)

 

Det var dagens tips:)

Snart tillbaka.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. monica

    Hej Carola! Jag vill bara tacka dig för en underhållande blogg. Alltid lika kul att titta in här. Jag köper en hel del på smartphoto det finns verkligen mycket bra där! Klart att du tar på de finaste modellerna du har. Ha en trevlig helg kramar från västkusten!