Familjen Annorlunda

På väg:)

Insåg att jag lika gärna kunde åka buss in till stationen efter min nya lärdom att ungarna åker gratis :)
Så stadsbuss först

IMG_3414.JPG
Och nu pendeltåg :)

IMG_3416.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ansan / Anna J

    Jag upptäckte också i helgen att upp till 6 barn (under 12 år?) reser gratis med en betalande vuxen under helgerna. Kanske var det även om den betalande är ungdom och inte vuxen, jag är osäker. Väldigt bra!

  2. Thess

    Wow hade ingen aning om att barn fick resa gratis, väldigt smidigt och billigt! Hoppas att fler med många barn får reda på det! :D

    Besök gärna min blogg: http://tuwws.blogspot.se/
    I min blogg hittar du massvis med bilder på DIY tutorials/guider på blandannat: hår, smink, smycken, kläder, dekorationer och mycket mer!

  3. anna

    ni är verkligen en fin familj, och alla har så fint o långt hår, vad använder ni för shampo?
    jag är en trogen läsare men har inte hunnit va inne här så mkt på sistone, läste ikapp lite och läste något om att du ser våra ipadresser och det förstår man ju, men hur kunde du se vad någon skrivit på Flashback= kan man med hjälp av ipadress hitta hembostad och ALLT denna skrivit på nätet med enbart den? : ) själv har jag aldrig skrivit illa om någon så, men blev bara nyfiken, sådär rent allmänt :) kramar anna

    Carola: Det som är billigast på Rusta typ:) Ofta Vo5, eller Dove, eller nåt sånt.
    Man kan ta reda på massor med hjälp av ip, men jag kan bara se ip adress från er som skrivit här, och sen behövs det andra grejor. Var inte orolig :)

    1. anna

      ps: kan du och andra bloggare tex med hjälp av våra IP-adresser se ALLT vi skrivit på nätet, även tex anonyma privata trådar på familjeliv.se osv?
      Med vänlig hälsning anna

      Carola: Japp, vi ser ALLT :)
      Närrå, det gör vi inte, men det går att ta reda på. Dock måste man vara mer än en vanlig bloggare för att komma åt de mest specifika grejorna.

    2. anna

      thihi : D var absolut inte orolig inför dig direkt : D du är en sån människa man gärna hade haft som vän och pratat med om det mest, du verkar så klok o snäll : ) tänkte mest rent allmänt, hur anonym man egentligen är om man har en anonym blogg eller skriver en anonym tråd på fl om någon sjukdom eller liknande :) kramar anna, ps. skönt att veta att man fakstiskt inte behöver lägga tusentals kronor på shampo som vissa frisörer säger, ni har ju så vackert hår : )

Comments are closed.