Familjen Annorlunda

Must-have i höst:)

Jag har hittat en grej som jag känner att jag inte kan leva utan, hur jag gjort det hittills är obegripligt?:)

American popcorn

 

En popcornmaskin som liksom ser ut som en popcornmaskin ska göra! Snygg som sjutton.

Dessutom om jag fattat det hela rätt så gör man sina popcorn utan transfetter, som det ju finns en hel del av  i micropoppisarna och det låter ju toppen. Jag gillar inte transfetter, och jag gillar heller inte att allt ska sötas för den delen, gäler väl inte just popcorn kanske;)

Vi äter massor av popcorn hemma, jag älskar det och kan lugnt proppa i mig en stor skål full, och de flesta ungarna är lika förtjusta som jag. Ett tag innan jag hade barn ( ett tag…säkert flera år) så åt jag minst en påse om dagen..Jag kan hålla med om att Madonnas popcorndiet funkar;) Tror det var hon som åt mestadels sådana innan hon blev en stor stjärna? Man blir mätt och smal, haha, jag har aldrig varit så smal som då. Nu kanske jag borde börja äta mer, så fluffet runt midjan och på rumpan försvinner? Men åhhh…jag BEHÖVER alltså en sån här:)

Avgjort, fasen vad bra jag är, jag vinner alla förhandlingar med mig själv:)

De finns att hitta på American Popcorn.se där det finns superfina skålar och andra kul tillbehör åxå.

Lite guldkant på höst och vinterkvällarna :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karolin

  Åh tack carola! Vi har köpt en popcornmaskin från retroholics.se och efter det har vi letat efter en speciell sorts popcorn som är portionsförpackade med popcorn och olja och inte hittat någonstans som vanliga personer handla, och här fanns det! Min man blev så glad så han jublade! Tack!

 2. MammaAnna

  Tack för tipset perfekt födelsedagspresent till sonen som blir 19 på tisdag och älskar popcorn, snabb leverans hade dom också.

 3. Mona

  Du är medveten om att det inte är OK för bloggare att göra reklam på detta vis, eller? Inlägg som detta skall märkas med ”reklam, sponsrat inlägg, i samarbete med el dyl”. Passa Dig, då myndigheterna är på gång med en liten koll av bloggar.

 4. nettan

  Åh den där kikade jag på runt årsskiftet, funderade på att köpa en i present till dottern som fyller år i Januari :-) Men så blev det One Direction biljetter istället…. Kanske ska satsa på en nu istället, tror nog att vi verkligen behöver en popcornmaskin ;-)

Comments are closed.