Familjen Annorlunda

Tältet!

Jamie ville absolut sova i tältet så det var bara att lägga honom där, och det kommer bli kallt där i natt … Jag har ingen termometer men det är enligt telefonen runt 12 grader. Svinkallt ju för sjutton!
Jag får lov att lägga på honom en extra filt när jag lägger mig, eller lyfta över honom till mig… Så inte jag han fryser ;)

När det åskat klart tog vi en promenad , Jordan behövde rastas, och vi gick längs med stranden.

IMG_2676.JPG

Det är makalöst så vackert det är vid vatten!
Och jobbigt att gå i sand ;) men himla mysigt ändå. Vi var ute en dryg timme och sen var det bara att putta in Jamie i tältet för då var han trött. Jordan och tjejerna kollar på film och efter det är det sovdags. Jag ska se om det finns nåt på Netflix att glo på och sen sova;)

Natti natti :)

IMG_2675.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. m

    Oj herregud. Ser jag dubbelt? Tjejerna uppe till höger, är det samma person? Är det trixie och lovelia? GALET lika.

    Stor kram!

  2. Helahea

    Det är något speciellt med Augustikvällarna man vill passa på att njuta av sen sommaren in i det sista innan mörkret tar över.
    Tycker det skall bli skönt att skolan börjar dottern återvänder till Uppsala så lugnet lägger sig i Önskebo …. Säger jag nu ja!!! På måndag står jag på stationen i Hässleholm och storbölar

  3. Kristina Å.

    Mina tonårstjejer skulle absolut sova på! studsmattan med sina kompisar i natt! Jag föreslog att det nog skulle vara mysigare under, som i ett tält, men nä de skulle absolut sova på. De satt och snattrade halva natten och jag vet inte riktigt när de somnade. I morse såg de så söta ut alla när de låg och sov på mattan. Men sjutton vad fuktigt det är överallt innan solen kommit fram och värmt upp lite. Verkar inte som de frusit i alla fall, massor av filtar, täcken och kuddar.

    Jag skulle tro att de flesta har börjat återgå till vardagen även om skolorna inte börjat än. Våra barn börjar skolan på tisdag respektive onsdag nästa vecka.

    Skulle önska jag bodde permanent vid vatten, så härligt.

Comments are closed.