Familjen Annorlunda

I husvagnen

I dag packade jag in fem ungar i bilen och så åkte vi till husvagnen. Nu ångrar jag mig lite;) Jordan är på värsta jäkelskapshumöret och gör precis allt för att irritera mig och de andra…Han låter hela tiden, upprepar ett ord tvåhundra gånger och flinar när jag blir arg. Just nu är han billig, typ gratis;)

Hämtas på campingen, ev kan han bytas mot en kopp kaffe ;)

Men förutom att han är stissig och att det åskar så är det mysigt att vara här igen, tomt på folk bara? Börjar skolorna tidigare i Gävle? Eller är det bara slut på semestrarna.

Åskan ger mig ludd mellan öronen, det vet ni, så det ska bli skönt när den dragit förbi, just nu verkar den ha fastnat här. Eller det åskar inte nu men molnen är svarta och tunga. Jag funderar på om vi ska sova ute i tältet eller inne i vagnen, jag och Jamie, snart sovdsgs för honom så jag lär bestämma mig…men han sov i bilen på väg hit såhan är inte trött än.

 

Jaja, nu ska jag fixa lite, vi hörs !

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess W

    Tisdagen den 19:e börjar skolorna igen här i Gävle! Vart tog sommaren vägen? Både värmen och solen försvann tyvärr väldigt snabbt! Kanske mitt fel för jag klagade rejält då det var som varmast. 25 ungefär tycker jag räcker!
    Vi får hoppas på en fin lång höst och en kort vinter!
    Stora kramar Tess W

    1. Danni

      Semester! Lägger den alltid så sent det bara är möjligt, och har alltid gjort, och det är perfekt att åka på utflykter och sånt denna vecka, mycket mindre folk. Kram

  2. Nina

    Har en likadan här hemma..en sådan där som upprepar ett ord. Till slut vill man bara lägga sig på golvet och lipa :)

  3. Malin

    Bra att du beställde dom där förkylningssprayerna. Du håller nog på bli sjuk! Blogginlägg fast det är bara kväller?! :O ;)

    Carola: ja jag vet, har sjukt tråkigt iaf ;)
    Och nös precis ;)

Comments are closed.