Familjen Annorlunda

Tävling – Ett årsabonnemang på Tv4 Play Premium :)

Den här tävlingen vill ni inte missa!

 

TV4 Play Premium tävlar ut ett årsabonnemang:)

Som Premiumkund har du tillgång till en massa härligt innehåll från alla våra kanaler. Du ser alltid dina program utan avbrott* och samtidigt som de visas i tv. Vi samlar även upp hela säsonger så mycket vi kan så att du kan gå tillbaka och se om favorit-avsnitten eller kanske se ikapp om du missat något. Vi har ett stort innehåll för barnen med bland annat Chuggington, My little pony, Dinosaur king, Tobbes trix och mycket mer. Vi har även massor med härligt innehåll för barnens föräldrar med brittisk och svensk kriminaldrama som Miss Marple, Poirot, Kommisarie Morse, Maria Lang och Hamilton. Om du känner för att skratta och riktigt frossa i Ove Sundberg, Mickan och gänget ser du även alla säsonger av Solsidan. Med TV4 Play Premium ser du våra program utan avbrott, även många sportevenemang ser du utan avbrott som tex friidrotts-EM.

Självklart ser du allt i surfplattan, mobilen, datorn eller Apple tv.

Loppi-1tv4playpremium

Årsabonnemang:
Värde: 1 188 kronor

 

Jag vill ha er bästa motivering till varför just ni ska vinna :)

Vi kör till och med söndag 10 augusti k 24.00.

( Jag ser Dr Mugg där….det är en av mina fyra största ungars favorit, de älskade den, såg alla avsnitt och pratar fortfarande om olika scener :) )

 

Lycka till!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmis

  Jag vill gärna vinna TV4 play premium för att kunna se mina favorit program.jag har sparat ihop till en egen tv, och har länge velat ha TV4 play premium,men har inte haft råd att köpa det.Mitt favorit program alla kategorier är familjen annorlunda.Jag skulle bli jätte glad och tacksam om jag vinner.//Emma.

 2. Familjen Lindbäck

  Hej, vi är en ”helt” vanlig familjefemma
  saknar att ha Tv4 Play Premium hemma
  Hinner aldrig se favoritprogrammen i tid
  allt vi önskar oss är en avslappnad Tv-frid
  Så snälla Carola, låt oss slippa sjudagarspressen
  låt oss titta på bästa kanalen utan den stressen!

  Varma hälsningar från oss:)

 3. Johannah m. 5

  Alltså, med TV4 premium kan man ju se ALLA Familjen Annorlunda avsnitt! Det skulle jag älska, det är mitt absoluta favvoprogram=) Men med många viljor i familjen har vi netflix & kanal5 play redan så jag känner mig för snål för att skaffa 4 premium också, bara för min skull;)

 4. Kicki

  Jag skulle vilja ha play premium för att ha nåt roligt att titta på under dagarna då jag igår fick veta att jag måste va sjukskriven lång tid framöver. Det är så vansinnigt tråkigt att inte kunna gå till jobbet, ligga hemma ensam är pest!!

 5. Theres

  Jag skulle vilja vinna för att jag just nu inte alls hinner titta på tv när programmen har sin ordinarie sändningstid. Jag har en sjumånaders dotter som skriker som ett smärre brandlarm om jag inte finns i närheten varje vaken stund och en fyraåring som blir avundsjuk och reagerar genom att trotsa varje vaken sekund så när båda väl sover är jag så trött att anti somnar jag i soffan eller lägger mig direkt. Då hade det varit trevligt att kunna titta i kapp när tillfälle ges…

 6. Josefine

  Jag vill vinna det till min fina mamma som ibland jobbar kvällar. Det här med att följa många bra program stressar henne och oftast hinner hon inte se repriserna heller. Allt fler program blir låsta och man måste ha premium för att kunna se dem (särskilt om det gått mer än typ en vecka). Jag skulle vilja vinna för då kan mamma se programmen när hon vill & kan. Håller tummarna.

 7. Maria Gustavsson

  Åh skulle vara det perfekta att vinna det nu lagom till hösten så man har något att kika på när man slutar på jobbet för att vänta på att mitt första barn ska komma till världen :)

 8. Rosita

  Vi har gjort en ordentlig sanering i våra utgifter,då det var välbehövligt.
  I och med detta försvann vårat superutbud av kanaler och vi i familjen saknar det fruktansvärt mycket.
  Skulle bli väldans glad av att få tillbaka lite utbud igen.
  Saknar det så mycket,
  Finns ingenting att titta på längre…..

 9. Linda

  Jag fyller år om två veckor och det här skulle ju vara en perfekt present till en mamma vars ungar ALLTID (utan undantag) vaknar och måste sövas om mitt i favoritprogrammen!!! Och nej, vi är inte så moderna att vi har en sån där TV som man kan pausa tyvärr ;)

 10. Carin telning

  Hej är ensamstående mamma till en 1,5 åring. Mycket jobb och räkningar som ska betalas, skulle vara otroligt kul att vinna. Kram Carin och Nelly

 11. Mirella

  Jag skulle gärna vilja vinna för jag har inte råd att skaffa det speciellt inte nu när jag är mammaledig med mitt femte barn. Jag vinner aldrig något heller.Skulle bli jätteglad om jag vann :)! Jag är också från Finland va dock bara 3 år när vi flyttade till Sverige :)! Osaan jotenkuten kirjoita suomeksi puhun paremin kun kirjoitan ! Toivotavasti Minä voitian olisi tosi kivaa :)

 12. sandra

  Hej jag skulle jättegärna vinna då jag i nästa vecka ska operera mig så jag kommer vara säng liggande ett tag . Det skulle då vara bra att ha något å titta på så teman kan få tiden å gå. Jag kommer vara tvungen och göra flera operationer

  MVG sandra räsänen
  PS du är en väldigt duktig bloggare och mamma DS

 13. Bea

  Hade velat vinna när jag har en depression som gör att jag ofta ligger sömnlös på natten och tänker att kunna ha något att titta på under nätterna för att slippa tänka hade varit underbart

 14. Mia

  Jag ska opereras den 20 augusti och kommer nog att få tillbringa mycket tid på sjukhuset.Där brukar de inte ha speciellt många kanaler eller iallafall inte några bra kanaler att titta på så därför skulle jag bli urglad att vinna detta abonnemang….
  Kram

 15. Nathalie

  Åh perfekt tävling då vi bor utomlands och ofta längtar efter svensk tv! Vore perfekt att kunna koppla datorn till tv och se lite svenska tv program som omväxling, man blir lätt lite svältfödd på svenska.

 16. Thea

  Heja vilken bra tävling!
  Det här vill jag verkligen vinna, då vi inte ha tv längre utan tittar på allt via datorn nu. Lite extra program skulle inte vara fel! Tänker inte skriva nån snyfthistoria, då vi alla har våra problem. Detta skulle mest vara en rolig bonus för hela familjen.

 17. Eva

  Hej :)
  Läser din blogg dagligen men lämnar sällan avtryck ;)
  Vi är en familj på 7, mamma, pappa, 2 barn, 1 hund och två mysiga marsvin.
  I december förra året fick vi chans att köpa vårat dröm hus, vilken lycka!
  Tills allt började gå fel, byggfirman fuskade, ena bilen gick sönder, varmvatten tanken, hunden blev sjuk, sonen fick byta skola (pga) mobbning, och nu när vi trodde vi skulle få en mysig sommar tillsamans så var husvagnen från -83 heeeelt fuktskadad (barnens favorit och även vår, som vi sparade och vilken lycka när vi fick rulla hem den)
  Efter husvagnen kördes iväg så pajade våran andra bil ;( just nu är den på verkstad och prislappen var 20.000.
  Så till min motivering, jag skulle väldigt gärna vilja ge något till min man som höll humöret uppe varenda dag när resten av familjen var otroligt nere och ledsna. Han är vår klippa, men med dessa utgifter och allt som vart har han tagit beslutet att ta bort något kanalpaket vi hade tidigare, vilket jag och barnen aldrig nyttjat, men jag vet att han älskade det! Sport intresserad och jobbar mycket.
  Jag vet att han skulle bli väldigt glad och jag vore ännu gladare som skulle kunna ge honom det efter många tunga månader.
  Ursäkta långt inlägg.

 18. cissi

  Som mamma är man visst längst ner i näringskedjan. Så för att få en chans att se ngt själv, utan reklam så hoppas jag på vinst :)

 19. Eva

  Jag skulle gärna vilja vinna då jag är arbetslös och aldrig har råd att göra nåt eller unna mig nåt. Det blir väldigt mycket tid hemma i ensamhet då jag varken har råd eller ork (pg av sjukdom) att umgås med vänner.

 20. Mahlin på Öland

  Åh, jag skulle vilja vinna då mina tre döttrar nu är utflyttade (ja till viss del iaf) Och de tog med sig (fick med sig såklart) Boxerabonnemanget vilket gör att jag nu endast har 1,2,4 och 6. Sambon har Viaplay med fotbollen på men jag skulle verkligen bli superglad om jag fick möjlighet att följa lite serier igen :-) Håller tummarna!

 21. Lina H

  Ja.. Vad ska man säga..har ingen större tur fast jag skriver en roman;) jag vill helt enkelt bara ha detta så jag å min familj kan enas mer om tv/paddan you name it:)!
  Kram Lina H

 22. Linda Ericsson

  Med två troll i magen som krånglar och vil ut, så jag måste tillbringa sommaren på sjukhus, 11 mil från mina tre prinsar hemma. Att kunna ge dem ett helt års abonnemang och kunna titta ikapp en hel del program som jag har missat hade varit härligt! Jag håller mina tummar! Kram Linda

 23. Linda

  Hej! Önskar verkligen att jag kunde vinna detta till min familj! Vi har aldrig haft mer än ”gratis” kanalerna så det hade var kul med lite nytt :-) Tror det hade uppskattats av hela familjen! Kramar

 24. Madeleine

  Som ett stort familjen annorlunda fans skulle jag vilja se avsnitten i lugn och ro och utan reklam.

 25. Jennie

  Om drygt en vecka börjar sonen förskola och vardagslivet rullar igång igen. Tid kommer förmodligen inte finnas i överflöd så det vore skönt att slippa pricka in tv-tablån och kunna titta på favoritprogrammen när man själv har tid. Lille Loui skulle säkerligen ha glädje av detta också nu när höstmörkret smyger sig på :)
  Kram

 26. Elin

  Jag skulle verkligen vilja vinna för mina förälder har nyast skiljt sig och ska snart flytta till Sundsvall och då få en dator vore Super kul att kunna kolla pp massa olika program i ett år! Och har alltid velat haft tv 4 premium men har aldrig blivit av! Hoppad jag vinner! Kram :)

 27. Yoda

  Jag skulle gärna vilja vinna pga att jag pga av svår kronisk sjukdom är sängliggande de flesta dagar och utbudet på dom vanliga kanalerna är inget vidare och att jag skulle gärna få ge min son det som present då han så gärna vill se på bla cartonnetwork och övriga barnkanaler.

 28. Jeanette

  Jag skulle vilja ge det till min 10- åriga son som själv jobbat ihop till en egen tv genom att klippa gräset i området där vi bor. Han skulle bli så lycklig!!

 29. Christina Nielsen

  jag tycker att jag ska vinna för jag vinner aldrig nånting + att jag har begränsat med pengar. Jag har en godman men hon är sträng tycker jag. Så jag hoppas att jag vinner… Hoppas kan man alltid…. Hadde varit roligt om man kunde vinna nån gång…Kram

 30. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag är sängliggande ofta (ofrivilligt) pga obotlig bindvävssjukdom och hjärt problem.
  Kan ju säga att 1:an, 2:an, 4:an och 6:an inte har så mycket roligt att komma med. Speciellt inte på dagarna eller under alla dom sömnlösa nätter pga smärtor, som jag tillbringar framför tv:n.
  Lite nytt tidsfördriv vore mer än välkommet.
  Hoppas du och dina barn får en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 31. Svandis Ros

  Jag tycker jag ska vinna för jag tittar nästan aaaaaaldrig på tv!
  Jag glömmer bort när något bra visas o som jag bestämt mig för att se, jag är aldrig med i samtal om filmer eller liknande för jag har aldrig sett något!!!!
  Jag önskar såååå jag hade möjlighet att se lite bra filmer o serier, lite näring för själen helt enkelt när det blåser (både inombords o utanför) :)

 32. Sofie

  Med 3 små kvällspigga trollungar och tidiga morgon jobb och lite skola på det är det svårt att hinna se de programmen man vill och följa serier är en önskedröm just nu. Vore kanon att kunna se det man vill på en kortare pluggrast eller på ett toabesök ifred.
  Kram

Comments are closed.