Cirkus Scott!!! – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Cirkus Scott!!!

Inlägget innan skulle publicerats mitt på dagen i går, torsdag, men nu kom det visst iväg, så ni får leva med den plötsligt ändrade sinnesstämningen :)

Från tokförbannad till glad . Det är en jäkla tur säger jag bara att elände vägs upp av roligheter.

 

Cirkus Scott alltså. Idag var det våran tur :)

Cirkus Scott

Barnen har tjatat och längtat, och i morse vaknade de tjatandes, och sen höll de på tills vi skulle åka. Det började 18.00 så det var ju några timmar att fördriva.

Vid halv fyra kände jag hur huvudvärken jag trodde var för att det var varmt ändrade sig, och gick över till migrän..nej! Jag hade redan tryckt i mig en ipren och två alvedon, men stoppade kvickt i mig nån migräntablett jag har, och sen satte jag mig på golvet inne hos Patricia, det är svalt där inne, och bara blundade, medan hon min lilla hjälpängel fixade middag åt barnen. Det gick över, eller egentligen är det väl tabletterna som talar, men jag slapp både den där yrseln och flimret och huvudvärken deluxe:)

Tack för det!

Jag hade bestämt att vi skulle vara där i god tid så barnen skulle hinna gå runt i foajén och kika på det som finns där, men att vi skulle bli så tidiga att vi fick vänta på att komma in hade jag inte planerat, haha, ja, jag är ute i god tid för det mesta, avskyr att vara sen.

Cirkus scott

Syrran kom direkt efter jobbet, och Janelle och Simon kom hemifrån sig, och så traskade vi in, och jag köpte kuponger till barnen, en i var så fick de välja vad de ville göra. Lovelia valde länge mellan att rida på ponny eller åka karusell, men valde till sist ponnyn, lika som Novalie och Trixie, medan småkillarna tog en tur i karusellen…inte så otippat ;)

Lovelia
cirkus scott

 

Trixe:

cirkus scott

Novalie:

cirkus scott

Jag hade stora systemkameran med, men det blev nog inga bra bilder, jag ska kolla i morgon, just nu laddar den batterierna:)

 

Toalettbesök innan vi gick in, och jag måste bara säga att jag älskar deras toaletter. Kanske är konstigt tycker en del ,men jag har verkligen svårt för att gå på de där bajamajorna som brukar finnas…och allra helst med barnen, Fy jag får bara för mig att de ska ramla ner , urk.

Men Cirkus Scott har vagnar med vattentoaletter, som är så fräscha och fina, handfat med vatten och tvål, och det är en ren fröjd att gå på toa där. Stort stort plus!

Vi köpte popcorn såklart och drickor och sen tog vi plats i cirkustältet och lät oss fascineras.

Hela alltet är så magiskt på nåt vis, svårt att hitta rätt ord, men det är ju en helt annan värld, det luktar sågspån och förväntansfulla människor är överallt, cirkusartisterna tar emot och visar platserna, man får se stora hästar, och små ljuvliga taxar, som var bland det gulligaste jag sett i år alltså:) massa akrobater och den nya tidens svar på clowner, här är flera av artisterna lite komiker åxå nämligen. Skratt blandas med fascination och lite skräck i sista numret för att de killarna skulle ramla ner…

Gosh!

Innan det började tog vi såklart en selfie;)

cirkus scott

 

cirkus scott

cirkus scott

De här killarna har vi sett flera gånger, och de är lika bra varenda gång. Barnen skrattar så de kiknar för de är komiker också, och om man bara hade tja, säg en fjärdedel av deras bålstabilitet så vore man ju glad. Det de kan göra alltså.

Det här var sista numret, ett dubbelt dödshjul, och jag lovar att jag satt på helspänn precis hela tiden

cirkus scott dödshjul

 

Jag blev både lite åksjuk och väldigt rädd för att de skulle ramla av, för det gick fort, och de sprang runt hit och dit överallt som om de aldrig gjort nåt annat. Haha, det har de väl kanske inte heller ;)

Jag ska se vad jag har för bilder, och visa er i morgon, det var fasligt trögt att ladda upp, och blogga idag…

Och jag är rätt trött;)

 

Men när vi gick ut igen, så såg jag den…..jag vill ha!

cirkus scottSå fin!! SÅ fin! Så FIN!  Fatta hur snyggt att bo i en sån här på campingen :)

Jag måste leta reda på nån gammal cirkusvagn nånstans….♥

 

Ni kommer få läsa mer om Cirkus Scott i morgon, men nu ska jag hoppa i säng!

Vi har haft en fantastisk kväll, och Jordan sa flera gånger att det var den absolut bästa cirkus han någonsin sett :)

Tack Cirkus Scott :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Vilken mysig dag ni fick, ett fint sommarminne för dina fina barn o dig.
  Hoppas åxå vädret snart blir fint så ni kan njuta tillsammans i husvagnen.
  Önskar dig o barnen en trevlig sommar utan onödig inblandning av energitjuvarnasom saknar empati o medmänsklighet för de viktigaste som finns – sina barn/barnbarn + barnens mamma som han VALDE att göra många barn med,för de kommer inte av sig själv, med posten eller med storken ;-) . Man gör ett val om det blir mer än 1 barn, då är det ingen oplanerat. Tur att barnen har dig Carola som mamma, som beter sig som en förälder ska, finns och väljer sina barn i första hand. Det är KÄRLEK <3!!!!!
  Styrkekramar o var rädda om varandra, skönt ni 10(+3 -Mormor, Morfar och Moster) har varandra, det är familj <3! ///Tina

 2. Jenny 1

  Vad skönt att ni fick en rolig kväll på cirkus! :)
  Visst vore det häftigt att rulla in en cirkusvagn på campingen, det hade varit nåt ;)

 3. Cattis

  Cirkusvagnar är ju helt underbara, vilken charm. :) Härligt att se hur roligt barnen hade det på cirkusen, Cirkus Scott är ju så proffsiga.