Familjen Annorlunda

Lite vinnare då :)

Först en vinnare till Tefal Actifry.

Man kan ju lugnt säga att det tog sin lilla tid att gå igenom alla era kommentarer, men till sist fastnade jag för denna:

Maria Adolfsson

Åh, önskade mig en sån på min födelsedag (igår), men gubben hade inte en susning om vad jag pratade om, så han köpte en stektermometer;)).
Nu är jag en sån som blir glad för alla paket( fick ett paket till, en Magnum champagne som låg så fint inslagen i köttlådan i frysen;)), men kan jag få vinna en är ju lyckan total, då ska han minsann få se vad jag menade…..

 

Jag önskar att alla kunde få en egen Actifry, och jag önskar åxå att det bara fanns en enda kommentar som var klockren, men ni har allihopa superbra skäl till att få en, men den här gången var det Maria som drog vinstlotten :)

 

 

Cirkus Scott!!

Där blev det:

Marie

Hej! Jag har varit på cirkus 2 gånger när jag var liten, bägge gångerna fick vi lämna den i förtid eftersom jag var fullkomligt livrädd för clownerna!!! Jag drömde mardrömmar länge efteråt… Nu har jag en 5 årig dotter som jättegärna vill gå på cirkus och jag tänkte ta tag i min rädsla som setat i sen barnsben… Clowner är inte farliga… Eller… :-)

 

Clowner är läskiga om man sett skräckfilmer, eller gamla tiders, men nu är det dags att få se riktigt roliga clowner Maria :)

 

Maila mig!!

[email protected]

 

Grattis :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.