Familjen Annorlunda

Cirkus Scott igen!!

Jag vet att det blivit många tävlingar här nu, men ibland så bara ramlar de in, och jag vet ju att ni gillar dem:)

Ni som inte gillar, jag bloggar ju som vanligt ändå, så det är bara att scrolla förbi :)

 

Idag är det Cirkus Scott igen!

Cirkus Scott

2014 bjuder Cirkus Scott på ett fartfyllt pirattema där de tar med er i publiken på en spännande resa i jakten på Överste McScott’s förlorade skatt. Ett band med pirater gör allt i sin makt för att stoppa Robert och Cirkus Scotts artister så att de själva kan lägga beslag på skatten.

Under 2 timmar fyllda av glädje, humor och spänning får ni möta roliga hundar, vackra hästar, clowner, hoppande, voltande och balanserande akrobater, dansare, sångare, och exotiska kinesiska lejon. Dessutom en helt omgjord cirkuspark med nya spännande utmaningar. Missa inte sommarens roligaste äventyr. Kom och se Cirkus Scott och Piraterna!

Idag tävlar ni om två stycken biljetter på 2 parkett, till valfri föreställning!

Vi kör samma som förra gången, berätta nåt kul om nåt cirkusrelaterat :)

Snabb tävling nu igen, en vinnare dras i morgon, lördag, kl. 21.00 :)

Lycka till :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla Ewnert

    Kanske inte de roligaste men för mig var de toppen … Min son var 2 1/2 år och tyckte cirkusen var så tråkig ( var inte scott) tills de dyker upp en kille som bara ramlar och snubblar och bara fular sig .. Och sonen skrattar ihjäl sig :) när vi går därifrån frågar ja varför han var så rolig och han svarar för han set ut som morfar lika tokig :) vore toppen att få gå på en så underbar cirkus som skott :)

  2. Marika

    Det skulle vara kul att få gå på cirkus med familjen. Min stora son var 3 år när vi gick på Cirkus Victoria och vi satt så nära manegen att när kamelerna kom in och showade fick vi luta oss bakåt då de kändes så nära. Precis när en kamel var vid oss så fes den och det minns min son än idag att kamelen prutta som han mer kallar det. Han är nu snart 8 år. Hans lillebror har ännu inte fått gå på cirkus då vi tycker det är så dyrt. Lillebror är snart 5 år.

  3. Jeanette

    Åhh cirkus hade min son älskat att få gå på. Men med tre barn och två hästar så blir det svårt att få råd till sådana extra aktiviteter.

  4. Mia

    När jag va liten så tog min farmor å farfar med mig på cirkus…De betalade säkert dyra pengar för det och trodde det skulle bli en upplevelse för mig.Jag va inte ett dugg intresserad av själva cirkusen utan jag lekte och hade jättekul i sanden som fanns mellan sittplatserna…Har aldrig varit på cirkus sen dess…Tror inte att någon ville ha mig med med tanke på hur jag betedde mig.Skulle gärna ta med min systerson på cirkus…
    Ha det så gott Carola!
    M V H,Mia

  5. Hanna Fornhem

    Hur jag än rotar kan jag inte komma på så många roliga anekdoter om cirkusar. Jag har nog inte varit på tillräckligt många. men jag vill gärna vara med och tävla ändå, eftersom jag tycker det vore en superkul grej att överraska dottern med. Hon kämpar på med att stå ut med all fotboll på TV, och skulle nog bli överlycklig av att få detta i belöning för att hon står ut :)

    De kommer till stan nästa helg såg jag :)

    Må gott!

    Hanna
    hanna.fornhem.se

  6. Sara

    Vad roligt med en till tävling!

    Denna familjs cirkusminne är när mamman ( läs jag ) blev uppraggad av clownen på han osynliga moped. Fick gå fram i manegen å underhålla hela våran byhåla :)
    Fick hoppa osynligt hopprep, å andra pinsamheter Vilket mina döttrar tyckte var så kul!

    Detta var på en liten cirkus, som tyvärr inte hade några djur.
    Så att komma iväg å SE på ”riktig” cirkus skulle uppskattas av hela familjen!

  7. Maja

    Mitt första, och mest minnesvärda, cirkusminne är från när jag var barn. Sönerna Bronett hade tagit över cirkusen från Francoise Bronett (största möjliga tyssssstnad) och höll tillsammans i direktörskapet. Jag var särskilt förtjust i Henry Bronett och ville gärna ha en autograf. Men när jag kom fram till manegen var det bara Robert Bronett som hälsade på barnen som kom fram. Jag minns besvikelsen (haha) och Robert Bronetts snälla ljusblå ögon när jag fick tillbaka autografboken, som jag faktiskt fortfarande har kvar! Vill gärna ta med min pojke på cirkusen så han får uppleva den magiska ”största möjliga tyssssstnaden” inför numren och pirret under cirkusakterna!

  8. Ulrica

    Första gången jag var på cirkus med äldsta dottern kom elefanterna in, la en redigt stor skithög i manegen och det luktade as. Det enda vi kommer ihåg från den föreställningen är just stanken. Varmt och fuktigt var det därinne så du kan tänka dig hur vi luktade efteråt…..måste ha varit dålig frukt till djuren ;)

  9. Therese

    Skulle passa perfekt för mig och min stora son som är 7 år att gå på tillsammans. Han har aldrig varit på cirkus någongång så det hade varit kul för honom och få den upplevelsen.

  10. Sandra

    Sonen som nu fyller 5 åt, drog jag iväg som ivrig förstagångsmamma ( och innan hans bröderkommit) på circus innan han fyllt 2 år. Första akten gick bra, sen förvandlades han till en duracellkanin och vi lämnade i förtid och har ännu inte tagit/vågat oss tillbaka. Därför vore det härligt att få tillfälle nu att komma tillbaka med samma barn som faktiskt kommer uppskattat det och sitta still.

  11. Barbro carlsson

    Dottern på tre år fullkomligt älskar djur. Skulle gärna ge henne ett härligt cirkusminne för framtiden.

  12. Kristina

    Tanken var att vi skulle gå hela familjen för två år sedan. Tyvärr fick min minsta pojke vattenkoppor och fick stanna hemma medan jag gick med flickan. Hade varit så roligt om jag kunde överraska honom och gå på cirkus då han fortfarande pratar om att han inte kunde följa med.

  13. Pernilla

    Var iväg med min dotter på ett litet circus här i byn. Vi satt hela tiden och väntade på hundar, hästar e dyl… Men tyvärr var det inga djur med till min dotters stora besvikelse. Därför vore det skoj att gå på riktig cirkus med henne :)

  14. SaraM

    Hej! Jag har aldrig varit på cirkus men skulle vilja det jätte gärna med mina barn!

  15. Petra Karström

    Sist vi var på cirkus så satt vi längst fram jag och dotter, hon var rädd för alla djuren så 2parkett blir suveränt. I alla fall så var det elefanter med och dom gjorde nå konster med vattnet vilket var roligt, tills den ena vänder sig om och sprutar ner mej och dottern så vi blir alldeles blöta.
    Dottern vart både arg och ledsen så hon fick ingen bra upplevelse kanske kan vi få en ny chans och denna gång komma därifrån med roliga minnen.

  16. Marie

    Hej! Jag har varit på cirkus 2 gånger när jag var liten, bägge gångerna fick vi lämna den i förtid eftersom jag var fullkomligt livrädd för clownerna!!! Jag drömde mardrömmar länge efteråt… Nu har jag en 5 årig dotter som jättegärna vill gå på cirkus och jag tänkte ta tag i min rädsla som setat i sen barnsben… Clowner är inte farliga… Eller… :-)

  17. Anneli

    Åh jag har inget roligt minne eller så för jag har aldrig varit på cirkus med barnen trots att jag har 7 snart 8 barn :-/… har aldrig blivit av att vi gått på det tyvärr… men det är ju inte försent att skaffa sig något kul minne, eller hur. Hoppas på vår tur denna gång :-D

Comments are closed.