Familjen Annorlunda

När läsarna hjälper till :)

Lisa såg min nya header, och saknade någon…?

Så kan man inte ha det, tänkte hon och fixade lite :)

Jon Bon Jovi Wetterholm

 

Och vips är bilden fulländad ♥

Fasen alltså, han passar in jäkligt bra.  Tack Lisa, återigen gjorde du min dag :)

 

Dagen idag har annars varit skittråkig. Grått, kallt, segt.

Jag fick ju vaka lite i natt med, och det enda som var kul med det var att det ramlade in mess på den där dejtingappen, där de unga snyggingarna utnämnde mig till MILF. Äntligen! Som jag väntat ;)

Ibland, rätt så ofta faktiskt, så skickar de unga snubbarna bilder på sig själva och sina muskler. Det är ju lite spännande att få, och ibland är det oerhört roligt att se hur lite självinsikt de har. Så i natt fick jag ett gäng bilder på en skitsnygg 23 årig kille, och han hade jobbat hårt för sina muskler, och ville gärna visa upp dem. Men roligare än så blir det inte, för jag fattar fortfarande inte grejen med att skaffa sig en så ung kille. OM han inte vore typ nån av de snuskigt rika stjärnorna, som man kunde gifta sig med och bli uppassade resten av livet sen, men det lär ju liksom inte hända;)

Jag gav febernedsättande, Jamie svarar oerhört bra på det, han blir som en sjövild apa, och väckte Lovelia, som kvicknade till på en sekund. När mina barn har feber så kräks de ofta, så varje ljud fick mig ju att vakna till, så det blir ju er rätt kass sömn. Men å andra sidan, det är lov och ingen klocka ringer tidigt, så alla sov till minst 11.

Upp och fixa i ordning, sen kom det nån, och det orkar jag fan inte ens skriva om.

Jag roade mig med att sortera strumpor. Fy faaan vad tråkigt det är.

Ni ger mig alltid massa tips, men det finns inget som håller i längden, ALLA hatar att sortera strumpor, och vill man få en stund i lugn och ro, så är det bara till att hälla ut alla strumpor på bordet, då jäklar drar ungarna som avlöningar åt alla håll och kanter ;) Så man kan ha lite egentid där bland sockar och strumpor, haha.

Grusigt blir det åxå, för alltid är det några som innehåller grus, och när man vänder dem rätt så rasar det ut på bordet. Nä fy farao, det hör till det tristaste jag vet.

Grejade på med lite sånt där, tvättade några maskiner, vek lite lakan, fixade lite. Tråkgöra, men nåt man bara gör utan att ens riktigt komma ihåg det efteråt. Vissa dagar skulle man bli klassad som helt rubbad om man var tvungen att vittna om:)

– Ja, jag klev upp….åt frukost, och sen….tja…? Hm? Alltså, jag….hmm?? Lagade middag! Och så….eh..sen gick jag och lade mig…

Man har inte suttit på arslet många sekunder, men att redogöra för VAD man gjort är omöjligt.

 

Jamie hade feber, men som sagt, han svarar otroligt väl på Alvedon etc, och for runt som en skottspole, medan Trixie var mer påverkad av sin feber, hon har legat hela dagen i soffan. Jamie fick följa med nån och Lovelia och Jordan till lekparken, och om någon fattade vad jag gör för att det ska funka, så vore det fint, men det begrips inte.

Nåväl, Lovelia ville inte visa sitt öga, så jag föreslog solbrillor..:

 

Lovelia

 

Och det gick ju bra:)  Nu på kvällen så kan hon öppna ögat själv, igår var det så svullet att det knappt gick att öppna det åt henne, men det har lagt sig en hel del, samt ramlat ner under ögat. Blåklockan breder ut sig söderut ;)

Hon ska på kalas i morgon, och det är det hon varit mest ledsen över. Hon har längtat, men att gå dit med ett igenmurat öga lockade inte, så hon hoppas att det ska vara borta i morgon. Det finns ju inte en chans att det är det, men nu kan hon iaf öppna det, och solbrillor funkar även på kalas:)

Lilla Loppan!  Det här är den mesta olycksfågeln av alla barnen, hon har varit på akuten ett antal gånger, började när hon var drygt ett år gammal, och hade magsjuka. Kräktes en hel natt, och var sen rätt pigg dagen efter, men dagen efter det gick hon inte att hålla vaken. Jag väckte henne vid lunch, gav henne välling, som hon åt, och såklart kräktes upp hälften av. Sen somnade hon på skötbordet. Ruskade liv i henne, och tvättade av henne, satte henne på bänken vid micron, och hon somnade. Väckte henne, satte henne på golvet och efter två sekunder somnade hon,.. Sådär höll hon på, och eftersom jag är lite skadad av mitt tidigare yrke med sjuka barn, så hade jag såklart koll på vad hon fått i sig senaste dygnen, och det var helt ok. Inte i överkant men definitivt inte vätskebrist.

Fick åka in med henne, och det konstaterades att hon inte var uttorkad, alla prover såg fina ut, men ungen somnade på undersökningsbordet:) så de satte ett dropp och vätskade upp henne. Hon sov i flera timmar där, medan jag satt bredvid och hade tråkigt. På kvällen vaknade hon, pigg som en mört och vi fick åka hem så småning, slapp inläggning med en nosläng. Sen var hon piggelin i en dag, för att dagen efter bara sova igen…

Läkarna sa att det var vissa barn som reagerade så på virus, och tja, hon kan vara sån nu med, sover sig igenom förkylningar osv. Rätt behändigt, för alla :)

Sen har hon varit inne för att tejpa sårskador både en och två gånger, en gång vid ögat och en gång hakan. Övriga incidenter har jag fixat hemma, men hon har varit riktigt olycksdrabbad.

Lilla gumman ♥

 

Jag har köpt en ny bikini! Tyckte att den passade vädret ;) för är det sommar så ska bikinin vara på så är det bara!

 

bikini raggsockorMen man vill ju inte frysa ihjäl ;)

 

Åh jag vill ha sol och värme nu, jag längtar ut till husvagnen, och jag längtar efter att få vara så svettig och varm att det känns som en utmärkt idé att hoppa i sjön. I stället håller jag på att frysa ihjäl för att Zlatan puffade upp altandörren på glänt och gick ut..det regnar och är typ 10 grader plus.

Jaja. Det är sommarlov iaf:)

 

 

Janelle och Simon och deras vänner är på Bråvalla festivalen. Det var ju jättekul att få en blänkare från Aftonbladet att blixten slagit ner där…verkligen skitkul..

Men det var på den andra campingen, och mina var utan fara, men jag hoppas innerligt att det går bra för alla som drabbades. Janelle var på Peace and love när det slog ner en blixt åxå…och hon har fått feber…precis som hon hade på Peace and love.. Hon och festivaler är inte kompatibla, men hellre feber än blixten i huvudet! Men nog hade jag önskat att de skulle få finväder och vara friska.

 

Nu ska jag greja på lite, jag har en video som inte vill komma fram här, så ska se om jag kan göra något åt den.

Men annars säger jag Godnatt!

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra.P

  Wow vad dina barn har vuxit sen ni var med senast =) Jag kände inte igen den unga mannen till höger, men kom fram till att det måste vara Robban :D

 2. anna

  <3 du e värd allt gott!
  o vad nån än gör mot dig så har du en av de finaste gåvorna, kärleken till o från ett barn, och inte endast 1!! kram anna

 3. Cattis

  Är huset fortfarande både ditt och din exmans, så att i princip kan komma och gå som han vill?

 4. Mormor

  Hej fina du , jaha fin flredetts på besök eller ( om då kunde han väl hjälpa till med sjuka barn med mera ) du är bäst ställ krav nu nu nu

 5. Mallan

  Men åh vad jag gillar att läsa din blogg, du skriver så himla bra! Och vilken otur för Lovelia, hoppas hon kom iväg på kalaset trots onda ögat!
  KRAMAR!

 6. anna

  shit! vad ung o vacker du är! tänkte först, VARFÖR är inte Carola med på bilden i nya headern Och bara barnen/tonåringarna/vuxna barnen?! Trodde DU var en utav ungarna vid första anblick!! var tvungen att kolla 2 gånger extra. att du har så många barn och gått genom mycket har INTE lämnat några spår på ditt yttre! Kram anna

  Carola: Tack, du gjorde min dag här :) <3

 7. Viktoria

  Vi var på Kolmården när det blev oväder i fredags. Karuseller och linbana stängdes ner rätt snabbt så vi åkte hem lite tidigare. Hade precis passerat Bråvalla när jag hörde på radion vad som hade hänt där. Otäckt!

 8. Lisa

  Åh du din finaste Carola! Härligt att se mitt vackra montage igen;) haha kunde inte låta bli. Tycker det e så fint med dig o jon o alla fina barn. Små mini-jovis ;)
  Kram igen o vi hörs nog;)

Comments are closed.