Familjen Annorlunda

Prosit!

Ja inte vaknade jag ju pigg och frisk inte…somnade inte heller för den delen utan låg där och funderade på om det var dags att dammsuga sovrummet igen, eller hur länge sen det var jag tvättade kuddarna, eller om jag skulle gå och vika lite tvätt eller så…;) fan vad segt det är att inte kunna sova!  Och vid hav fem klev jag upp och drack vatten, och satan i gatan vad ont jag hade i bröstryggen! Det gjorde ont redan i går, men inte såhär, värsta låsningen.  Det gick inte att djupandas, och i vissa lägen högg det till så man liksom tappade andan..spännande.  Slumrade nån timme, innan det var dags att väcka barn.

Sen lallade dagen på , i snigelfart. Jag hostade, snörvlade och det var faktiskt ganska synd om mig ;) Haha…närrå, men det är jobbigt att nysa femton gånger på raken.

Det onda i ryggen var värst, och när Corrinda kom från skolan fick hon lov att trycka och bryta lite där och ser man på, det värsta försvann:) Annars hade jag fått ringa naprapaten.

Lite har väl gjorts ändå, tvättat lite, stökat undan i köket och sånt där. Tvätthögen av halvblöta kläder minskar ;)

TvättDet här är UTANFÖR tvättstugan…men det är å andra sidan inget på golvet där inne, där är det ”bara” överfulla tvättkorgar ;) Men det finns även en massa rent men ovikt, men det är inte mitt göra, det har jag lejt ut på småtjejerna, det är de som har mest kläder, men framför allt är det de som slänger saker i tvätten fast det nyss kom ur byrålådan…bara för att de inte fick plats eller så..

Vad är detta nu då???

ToaJo det här är konst by Jordan:)

Han tar tomma toarullar, blöter upp dem och virar upp de olika lagren, och så trycker han fast dem på väggen. Det blir ganska tjusigt ;) Patricia får damp men jag kan inte låta bli att tycka att det är rätt kreativt :) Han är väldigt noggrann .

 

Framåt middagen kvicknade jag till, jag var bara tvungen att handla, det fanns inget bröd, ingen mjölk och ingen ost..Så efter middagen tog jag med mig Trixie, Lovelia, Jordan och Jamie och vi uträttade lite ärenden samtidigt. Hämtade ut lite paket på två olika ställen bla detta:

MeandI

 

Jag kanske är sist i Sverige med att prova Me and I? Men jag har inte haft tillfälle, men nu så, och den här tröjan är ju to die for! Jag älskar VW bussarna som de såg ut förr :)

MeandI

Killarna fick en varsin, och Lovelia en klänning med fint tryck i bak:

meandi

 

Jag tror jag kommer gilla Meandi :)

 

Men sen kroknade jag, och messade in till Corrinda som bett mig köpa tuggummi : ” Vill du ha tuggummi får du packa upp alla varor :)

Det gjorde hon, med hjälp av Robban :)  Skönt! I stället röjde jag lite till, slängde i en maskin tvätt till och gjorde musli.

Och nu har alla små gått och lagt sig så det är plugg inför morgondagen som gäller!!!

Men måste nog äta lite smoothie med musli på toppen först…. Jag har ingen matlust, det är för mkt snor i vägen ;) så det får väl bli nåt som lätt slinker ner.

 

Jaja:)

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sussan

    Alla är vi olika, men tights/leggings på pojkar, o dessutom rosa, tycker inte jag är snyggt, kanske funkar nu, men inte när de börjar skolan. Men som sagt, alla har vi olika smak.

    Krya på dig, hoppas du blir frisk snabbt.

    Riktigt bra blogg har du, ha en fortsatt trevlig kväll

    Carola: Det är faktiskt jeans :) Men jag tycker det är fantastiskt fint med leggings på småkillar, och så en typ murarskjorta till….ahhhh sött!!Jamie älskar dem, och jag ser ingen anledning till att han inte ska få ha rosa, och tajt.

    1. Ida

      Så en pojke som går i skolan kan inte ha rosa byxor? Då kan väl inte en flicka ha blå byxor? Jaja alla är vi olika som sagt.

      1. Ulrika

        Fast det är skillnad på rosa och rosa…. Att detta är en tjejbyxa syns tydligt men så länge ingen annan talar om det för honom så uppstår ju inget problem. Dessa grejer kommer från skolan eller dagis, då kommer det säkert lösa sig automatiskt då han inte kommer sätta på sig dem :-) Men jag reagerade också faktiskt men kanske mer på krocken mellan brun killtröja och rosa tjejbyxa. Äsch, vad fasiken spelar det egenligen för roll vad de har på sig :-)

        1. Sussan

          Jag skrev aldrig att pojkar inte kan ha rosa, utan tights/leggings i rosa inte va så snyggt, o som ovanstående skrev så syns det att det är tjej byxa, men Carola skrev för nån dag sen att killarna får ärva efter tjejerna, hon tycker det är sött, men just pga att barn idag är så medvetna vad som är tjejigt eller killigt så kanske det inte är så snyggt med rosa tjejkläder på en kille, men det är kanske olika på olika skolor, där Carolas barn går kanske ingen nämner nåt om en kille kommer till skolan i rosa tjej tights eller rosa tröja med prinsess tryck. Som jag också skrev, vi alla tycker olika o tur är väl det, smaken är som baken

    1. Maud

      Jag gillar skarpt Jordans Toakonst! Han är väldans kreativ tycker jag med tanke på att han är så liten. Bra gjort Jordan. Krya på dej Carola.’!

  2. Agneta

    Nya rubriken i Hänt Extra kommer vara, Tantsjuka Carola och hennes syster kränker svenska kvinnor! Finns det ingen gräns för hur dumma människor kan vara? Om din blogg är så kränkande hur kan de ens titta på tv eller ja vad som helst….I’m lost for words.

  3. Kristina Å.

    Inte lätt att vara sjuk när barnen är pigga. Otroligt nog verkar de ändå förstå att man är sjuk och blir extra omtänksamma om varandra och hjälpsamma (för det mesta i alla fall!).

    Jag har tre tonårstjejer och klädhögen i tvättstugan är kanske inte lika stor men nästan känns det som. Själv försöker jag använda mina kläder hyfsat ofta innan jag tvättar, så klart är de svettiga eller smutsiga slängs de ju också i tvätten men tjejernas kläder hamnar i tvättkorgen efter att ha använts bara en gång :( Sen undrar de var den fina blusen eller tröjan är!

    Numera får de sitt barnbidrag och sköter det mesta av sina klädinköp själva, ganska bra faktiskt. Men så roligt det var att köpa kläder när de var små och jag fick bestämma vad de skulle ha på sig :) Jag får väl snart ta hjälp av barnen för att välja mina egna kläder!

    Hoppas du bättrar på dig och att solen kommer snart

  4. Linda

    Carola! Du är nog tamejfan den coolaste kvinna jag vet! Du är en äkta kämpe, som tar dig igenom allt med bravur. Ensam med alla barnen (efter att andra halvan av föräldraskapet stack in svansen mellan benen o stack – skämmes), plugg, hus och bilar att rodda runt. Och så har du dessutom generositeten att dela med dig av din vardag till oss på andra sidan skärmen :). Stort tack Carola för att du bloggar, du sätter guldkant på min tillvaro varje dag och får mig att orka kämpa ännu en dag, en bit till. Kan du så kan jag!

    Hoppas din förkylning är på tillbakagång.

    Kram Linda

  5. monica

    Krya på dig Carola! Det var ju jättefint det som Jordan hade gjort.
    Bra att du inte bryr dig om tråkiga kommentarer. Alla borde väl förstå att det är m glimten i ögat och det är väl aldrig fel att titta? Håller m övre talare tänk om du kunde fått ngn hjälp av exman el svärmor.
    Kram på dig

  6. Anette

    Håller med Helena här ovan!! Hur kan man svika på det sättet som P gjort? Lämna sin hustru och sina barn i sticket på detta vis?! Att han sen tycks ha en mor som även gillar läget är ju bara värre. I detta fall hade man ju bara önskat lite rättvisa och att svärmor skulle ha tagit sin svärdotters parti i stället. Men världen är väl ingen rättvis plats tyvärr :(.

    Allt gott till dig Carola och hoppas du blir frisk snart!!

    Carola: Ja att hon beter sig som hon gör är konstigt, jag har aldrig gjort henne något, mer än varit tyst och snäll om att han jobbat jämt ;)
    <3<3<3

  7. Helena

    Alltså när jag läser hur du får kämpa, utan sömn och med egen sjukdom, så hatar jag svikarmän, jävla svin rent ut sagt. Hur i helvete är man funtad om man drar med en ny kvinna när man har så många barn. Om du Perra läser detta så kan jag bara säga: shame on you

    Carola <3<3<3

    1. My

      Ser fram emot ett inlägg där man slipper läsa kommentarer om honom nu, det är uttjatat! Faktum är faktum och hjälps inte genom att ältas här i kommentarer efter kommentarer. Viktigast är att se framåt och hoppas på att framtiden för alla blir så bra som möjligt.

  8. Neta

    Otroligt duktigt av en 4-åring det är ju en stjärna eller kanske en blomma. Låt han limma upp på papper.
    Trjorna va ju bara så läckra, vet du att det finns ett tält som är en folkabuss? Ett riktigt, inget lektält Såg den på nätet häromdan.
    Klänningen är ju också fin, kul med mönster på ryggen.

  9. Charlotta

    Hej Carola! Märker att du och även din syster gör er ”lustig” över feedbacken du fick om att du skrev inlägg om män och deras yttre. Jag undrar om det är svårt och släppa och lämna det bakom sig? Då du fortsätter och antyda/ försäkra läsrarna att det är du ju på tok inte dvs Tantsjuk. Mvh Charlotta.

    Carola: Haha, jag ville bara kolla om nån skulle orka bry sig…och där nappade du:)
    Jag är väl tantsjuk då, men fan vad jag gillar att se nakna magar med magrutor på, lite småsvettiga och som pricken över i ett ansikte som lyser och strålar av ren och skär glädje över att kvinnorna i publiken interagerar på det förväntade sättet :) Jag gillar att se en halvnaken Vin Diesel åxå…eller en påklädd Brad Pitt.
    I alla år har män i alla åldrar suktat öppet efter tjejer i alla åldrar…och fattar ni då inte att det är av ironi jag skriver det? På skämt? Det är inte ett skämt att det är vackert att se på, men jag behöver ingen dregellapp att torka saliv med direkt.. Men varför är det så jäkla farligt då, kan man ju undra? För din information så kommer jag garanterat att fortsätta dryga mig, det är sjukt kul när jag vet att det irriterar folk nämligen :)
    Och Tantsjuk måste innebära att en äldre dam tittar på unga män, ska vi kanske ändra ordet till nåt annat….? Förutom de gånger jag objektifierar män under 35…?
    Nu ska jag se om jag kan hitta en nakenbild av Robbie Williams och skicka till syrran ;)

    1. Jennifer

      Haha Carola, det där var ett klockrent svar. Undrar stilla för mig själv, varför inte alla hysteriska damer kan lägga ner… Skrattar gott åt din ironi speciellt nu när jag ser att det uppenbarligen är många som verkligen blir upprörda, För Ingenting! Det är humor!

Comments are closed.