Familjen Annorlunda

Finest award galan

Wow.
Det där är inte mina hoods helt enkelt;)
Hur är det möjligt att känna sig så malplacerad? Alla var coola och självsäkra och hade massa pondus.. Och så vi då ;)
Nog för att jag sällan är ute även här hemma men jag förutsätter att Stockholm är några klasser högre :)
Och så Café Opera på det.

Det var en mäktig upplevelse, det var kända människor överallt och jag kände igen folk och var på väg att heja och såg absolut ingen tillstymmelse till igenkänning i deras blickar ..hm? Jahaaaaa, det var Frank Andersson , ja honom känner jag ju inte personligen ;)
Jahaaa det var Eric Saade , Pernilla Wahlgren osv;)
Hugo Rosas kände jag igen och kunde för mitt liv inte placera.. Ingen hjälp av vare sig syrran, Mirka eller hennes syrra… Men till sist ramlade polletten ner. Han ligger inte på min bloggläsarlista men jag har ju tonåringar ;)

Inget pris, men tjejen som vann kändes som en väldigt värdig vinnare, hon har en cancersjuk dotter och skriver om det. Linus Svenning har engagerat sig mkt i den familjen om jag fattar det hela rätt, och han var även prisutdelare i den kategorin :)

Jag hade på allvar svimmat om jag varit tvungen att gå fram på scenen , sjunkit ihop till en våt fläck och så hade det varit bra med det ;)
Jag tycker ändå att jag enbart genom nomineringen och alla era röster vunnit det största priset , som jag sagt förr – ni är de bästa bloggläsare som finns !!

Nu har galastassen hängts in i garderoben och jag är tillbaka i vardagen , sitter hos tandläkaren med Corrinda som håller på att få en tandställning fastsatt … Aj

Jag återkommer senare !!
Tack för allt stöd och all kärlek ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 6barnunder7

    Vad bra beskrivet. Känner så väl igen mig. Innan jag fick barn var jag receptionschef och ibland fick vi åka på ledningsmöten till Hufvudstaden ;-). Det där med att mingla och vara ute på kändisställen kunde jag aldrig vänja mig vid. Nej, då trivs jag bättre att se barnen idrotta och stå bredvid och prata med andra föräldrar. Vardagen är inte alltid bekväm, men i jämförelse så föredrar jag den.

    Med vänlig hälsning Anna

Comments are closed.