Familjen Annorlunda

Lager 157

 

 

 

Teamwork

 

Vad funkar bäst ?? Teamwork ;)

 

I morgon är det dags för Novalies gympatävling – Vårjakten, och hon behövde nya svarta tights, så jag och killarna åkte till

Lager 157. Jag gillar den affären för det finns alltid något. Även om man inte hittar det man var där för, så hittar man liksom nåt annat ;)

Killarna kom dragandes med en skitsnygg t-shirt med nån döskalle på, i orange, men det fanns bara en i en för stor storlek:( men vi hittade nåt annat, de fick välja själva.

Jordan valde en sånhär :

THOMAS_STAR_GRON_ATEAM_Banner_17398 Och blåa jogginbyxor till, och inte förrän vi kom hem insåg jag att det ju var en perfekt match, med det blåa på t-shirten :)

Min son – blivande modelejeon;)

Jamie valde:

10472-56_ThomasStar_NavyE_Lake_BAND_15706Och röda joggingbyxor, som blev väldigt fint ihop med t-shirten så även han kan konsten att matcha :)

Jag ska nog kika in där snart igen, och köpa fler t-shirts till killarna, de har nog vuxit sen förra året, och med tanke på att Jamie har nästan samma storlek som Jordan vete sjutton hur det funkar att ärva hans gamla…

Novalie fick en sån där stickad halsduk som är ihopsydd ;) haha, men förklara själv då ;) och två par tights. Hon är lång och supersmal, har absolut  ingen rumpa alls så det är jättesvårt att hitta kläder som sitter bra. Antingen är de för korta i benen och sitter hyfsat runt lår, rumpa och midja. Eller så är de lagom långa i benen men alldeles för stora upptill. Idag blev det ett par i strl 150cl och ett par i 160cl. Få se vilka som passar bäst.

Hon har gjort illa en fot på gympan i skolan, trampat snett, och är lite orolig för hur det ska gå i morgon, men jag har lovat att tejpa foten åt henne. Hon har sett mina hälsporretejpningar :) Jag har så förbannat ont i hälen, eller det utgår därifrån och strålar ut i hela foten…Jag har inlägg, men de hjälper ju inte fullt ut, och dessutom behöver jag nya.. Läkarna säger Hälsporre eller Uttrampad fettkudde, och det är säkert en kombo. Inte så mkt att göra åt, men nu har jag börjat tejpa foten igen och det är åtminstone en liten smärtlindring. Foppatofflor, tejp och inlägg, fan vad läcker man är;)

 

I morgon är det dags att vara på Fyrishov kl. 12.30, och sen är det förträning. Då kommer jag och de andra småbarnen att gå en promenad, i det vackra vårvädret som jag beställt, förhoppningsvis ihop med Jenny, och kanske en fika på Konditori Trianon…:)

Det konditoriet är speciellt för mig.

När jag var liten så bodde jag en liten bit därifrån, och det var då en liten matbutik. Mamma skickade dit mig med en lapp och pengar, och så gav jag den till tanten som jobbade där, och fick det jag skulle ha, betalade och gick hem :)

Jag kan inte ha varit så stor för jag var bara nästan sex år när vi flyttade. Det var inga gator att korsa, och även fast jag gick längs med en stor väg, så var det ju inte lika mkt trafik som nu.

När jag flyttat hemifrån bodde vi inte så långt därifrån, och var det nåt speciellt som skulle firas var det där vi fikade :)

Nu bor jag i andra änden av stan sen typ 15 år, så det är inte längre förstahandsvalet, men det passar perfekt när man hänger på Fyrishov och väntar…

Tävlingen börjar runt 14.00, och då kommer Janelle dit för att kika på lillsyrran. Både hon och Patricia har tävlat i den här tävlingen, men då hette den Busam, och hon vill gärna heja på. Det samma gäller ju de mindre syskonen, jag försökte först med att de kunde vara hemma, men då blev de sura. De vill se Novalie! Så det blir ett fyspass i morgon när man får jaga Jamie i de branta trapporna ;)

Sen är prisutdelningen vid 17 – tiden och efter det är det ju bara att åka hem och laga mat. Och tagga för Melodifestivalen..!

 

Innan killarna och jag shoppade kläder så åkte vi just till Fyrishov, Robban hade friluftsdag idag, något han liksom ”glömt” att berätta för mig…och det kom ett mess : Kan du komma förbi Fyrishov med lite pengar?

Vafan….men det var ju bara att åka dit, ungen kan ju inte vara hungrig! Men en avhyvling och krav på skärpning fick han på köpet ;) Han är snart 14 år, och eftersom det inte kommer veckobrev när de är så stora så tycker jag att de ska ha koll själva. Det hade han väl på sätt och vis, eftersom han fick med sig badkläder..men hur svårt hade det varit att slänga med en macka och en flaska vatten då? Morr :)

– Jaja, mamma, jag ska:)  får man till svar :)

 

Efter det så gick vi in på Willys, vägg i vägg med Lager 157 och handlade lite till tacosen, och så susade vi hem. Patricia var ledig från praktiken och höll på med skolarbete, så jag kunde lämna killarna till henne innan Janelle och Simon kom lite senare, och dra iväg till Martins cirkelfyspass. Japp, jag fick plats :)

Jobbigt! Men kul, tur det för annars hade man inte kommit tillbaka… !  Walles pass satt kvar i både armar och ben, men det är jäkligt skönt att träna bort träningsvärken.

 

Haha, idag bloggar jag bakvänt, och hit och dit, kastar mig mellan än det ena än det andra, och den kronologiska ordningen lämnar massor att önska….

Men. I förmiddags knackade det på dörren och en kille med paket under armen stod där och såg glad ut. Jag hade inte beställt nåt och funderade såklart på vad de var för spännande…

IMG_0444

Det var från Tassimo:)

tassimoJag älskar det här kaffet, det är bara så!  Jag dricker ju med mjölk, men lets face it…de varianterna är rätt så sötade…( men ljuvliga!!!) så de här är perfekta, där man tar sin egen mjölk/grädde.

Tusen tack!

 

Och för att avsluta det spretiga inlägget, så gör jag det med en stulen bild, tror det är Jessica som bidragit med den, tack :)

katt

 

Precis så känns det varje morgon, det knakar och brakar, och skulle jag bedöma min dagsform på hur jag mår när jag precis vaknat så hade jag aldrig ens klivit upp;)  Men sen reder det ju upp sig, och nu fattar jag – jag är krispig :)

 

Nu ska vi se vem som åker ur Let´s dance….Fasen vad Benjamin är duktig…men så är han ju liksom född till att uppträda:)

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hälsporre går att lindra med att kyla be även naprapaten kolla på den jag var på väg att få hälsporre men min kiropraktor lyckades mota bort den samtidigt som jag kylde

  2. Camilla

    Jag har nog inte fattat grejen med Tassimo, eller så har jag fel på smaklökarna, men jag tycker att det kaffet smakar S*K*I*T! Har provat flera olika sorter men nej, det är inte gott! Och ändå dricker jag Gevalia som jag har till min kaffebryggare.

  3. Monica

    Hej Carola!!
    Så kul att du gillar Trianon. Där jobbar min dotter som bagare/konditor :-) . Jag är uppväxt i Tuna.Backar så affären som var innan Trianon minns jag också. Ha en trevlig helg. Kram

  4. Karin

    Fasen vad härlig du är!
    Men jag är allt lite avis… Jag skulle också vilja ha nån trevlig en som ringer på dörren och lämnar över nåt trevligt =P
    Ringer det på dörren här, så är det hmm,.. jehovas, ja det kan väl vara trevligt för vissa, men inte för mig…
    Japp, vilken fantastiskt talang Benjamin är, jag håller (som vanligt) med dig till fullo =)
    Ha det så gott!
    Kram från mig!

    Carola Jehovas har sprungit här i några dagar nu…jag blir skitförbannad. När grinden är stängd behöver de liksom inte öppna den och komma upp till huset…jag blir sur när jag måste avbryta det jag håller på med för att öppna dörren för nåt jag inte är ett dugg intresserad av… det får de höra dessutom ;) Men… inte fan hjälper det, de kommer snart trippandes igen….

Comments are closed.