Familjen Annorlunda

Carglass :)

Min vindruta är nu hel igen:)

carglass

 

Jag fick en tid på Carglass, mina hjältar :) och nu är den utbytt, och jag kan köra vidare, men jösses vad bra man såg ut nu! Jag måste se till att putsa den noga :)

Fort gick det åxå, det tog runt två timmar, och pappa både hämtade mig där och lämnade mig så jag slapp frysa ihjäl för hu vilket väder…svinkallt, och regn..Brrr.

Jag ska hädanefter laga stenskott direkt! Jag lovar :)

 

En mindre kul upptäckt gjorde jag när jag började fundera på när det egentligen var besiktning på bilen, och gick in på bilprovningen för att boka en tid…jomen kul, det är körförbud på den from lördag.

Det är inte min bil, och det är inte jag som haft ansvar för något gällande bilar, men…jag har blivit lämnad med allt ansvar för allt. Uppenbarligen för ALLT. Så jag kör väl dit den, besiktar och skickar en räkning:) och till nästa år vet jag att det ligger på mig och då kommer jag ihåg det. Nu bokade jag en tid åt Mazdan med, förra året åkte vi runt med körförbud på den i flera månader…den hade en tid och skulle besiktas, men av nån anledning så gjorde någon inte det..men underlät att tala om det för mig…det är tröttsamt.

Skitsamma, det finns roligare saker att prata om!!

Den här bilden tex som jag hittade på Finest.se:

familjen wetterholm

 

Från Tingelingpremiären:)  Några av mina fina ♥ Och  nu ser jag att Corrinda ser mkt längre ut än mig…det är 2 cm….men å andra sidan är Janelle mkt kortare så det jämnar ut sig :)  Det är bara sex barn med, och jag tycker det ser så lite ut :)

Ni glömmer inte att rösta väl? FinestAwards

Det är ju fest och grejor när priserna ska delas ut, och klädkoden var Fest – guld.  Hm…jag har ingen aning om vad man har på sig, och guld finns det inte mkt av i min garderob…det är ju ytterst oturligt, för då måste jag alltså shoppa lite , synd ;)

 

Novalie är ju lite skruttig, och har varit hemma från skolan i två dagar, hon är inte sjuk, men ser inte piggelin ut, så jag håller henne hemma i morgon med. Det är svårt det där, men om man går till sig själv…exakt hur kul är det att vara på jobbet när man inte mår hundra, och hur bra presterar man? Jag är rätt generös med att de får vara hemma, litar på att de själva vet bäst hur de mår. Det är sällan som någon missbrukar det förtroendet, om ens någonsin.

Novalie

 

Fina armbandet från The jewelry vill hon inte ta av sig, och hon har lite problem med en gympatävling framöver, de måste ta av alla smycken, men det här är ju en hästsko, för tur….och den borde man ju ha när man tävlar :)

 

När jag ändå var i industriområdet när jag var hos Carglass så passade jag på att svänga in på Dicks hushållsservice för att fråga om min tumlare… Han trodde inte det var mitt filter, som visst hette kondensator…jaja, man kan inte veta allt.;) utan pumpen.. Kostnad för att laga – 2500-3000kr. Morr. När jag frågade om livslängd på en tumlare, och samtidigt talade om hur många jag tvättade åt ;) så hade den ju överskridits big time, så jag vet inte om det är värt att reparera…Måste klura, och kolla på Blocket:)

Nån som har en stor tumlare, minst 8kg, som ni vill bli av med, så hojta :)

Jag tänker inte hänga tvätt. jag gört bara inte, möjligen en kortare period:) Jag har haft tumlare alltid, utom i kortare perioder, och det spar så otroligt mycket tid. Sen har jag ingenstans att hänga så mkt, och dessutom torkar det inte superbra nere i tvättstugan …Jo jag vet att det finns de som inte har någon, men jag är van vid det :) och handdukar som inte är tumlade är ju sjukt osköna att torka sig på :)

Att ha tvättställningar i hela huset är inte min grej, men däremot gillade jag tipset någon hade om att bara slänga ut småtvätt i en hög, utspritt, så torkade det bra…det ska jag komma ihåg :)

Den här familjen har löjligt mycket kläder, alla har, och löjligt mkt av alla möjliga textilier. Jag tror, på fullt allvar att om vi använde kläder utan att tvätta, så skulle de räcka i säkert ett halvår…minst. Vi får massor, och barnen älskar att få riva runt i kassarna, och plocka åt sig godbitarna, och sen är jag ju inte dålig på att shoppa nytt heller :) Det är kul med kläder helt enkelt, det tycker alla. Utom när det är dags att tvätta, hänga,vika:)

 

I morgon ska jag dejta med Jenny, frukost på Ikea först, och få se om barnen får skäll igen…kanske ska ta med munkavle och buntband och spänna fast dem i nåt hörn ;)

Sen kanske jag kan få med henne på lite guldshopping…och sen träning :)

Janelle kommer, men Simon jobbar, och sen är det väl Lets dance?

Jag skrattade åt Trixie förra fredagen när hon kollade på Fångarna på fortet… Hon tittar gärna på allt som går klockan 20.00 på tv, för det är liksom hennes sätt att varva ner på., Bygglov, Äntligen hemma, Mästerkocken, osv…

Och nu utbrast hon med stor glädje: Men?? Det är ju Leif Mannerström!!

Jag som knappt har koll på vem han är ( jo jag vet) tyckte det var så gulligt. Det kändes inte som den mest igenkända personen bland åttaåringar direkt :)

 

Haha, nä nu måste jag sova!

Klockan är mycket, och det är snart dags att vakna igen :)

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katie

  Fina Novalie! Hoppas hon är piggare nu =) <3 <3 <3 Kram till er alla och extra kram till starka dig Carola!
  Kramar, Katie

 2. Neta

  Jag gör gärna annat för dom elpengarna jag spar på tumlarn, finns inget som kostar så mkt som driften av tumlare i ett hushåll.
  Grannen bytte till torkskåp, som hon bara kör i nödfall, o trodde dom fått fel elräkning.

 3. Ida Olsson

  Ett tips!
  Hittar du ingen ny tumlare på blocket, så finns en bra sida med vitvaror många mycket billigare än att köpa på ex. Elgiganten.
  Kika in på tretti.se

 4. Sofia

  Känner igen problemet med torktumlaren, hade min stannat hade jag med gett mig ut på jakt! Kommer antagligen bli så om en av mina tvättmaskiner går sönder med, var två i huset bär vi flyttade hit och man vänjer sig fort! Tycker hushållsmaskiner skulle leva för evigt :)

 5. Cattis

  Bökigt med vem som är vad nu när skilsmässan är över, har ni inte gjort någon formell bodelning än?

Comments are closed.