Familjen Annorlunda

Griniga gamla gubbar

Alla hjärtans dag känns inte som den mest hjärtliga jag varit med om direkt.
Den började bra , frukostdejt på Ikea med Mirka, Älva och Jamie och Jordan .
Bäst vi satt där i den nästintill tomma restaurangen med barnen lekandes i de där lekhusen de har där , just för att barnen ska kunna leka… Så kom det ett gubbe fram, böjde sig lite framåt och sa att vi borde hyssja på ungarna för de lät så mycket och det var ju en allmän plats så de störde …

Eh ? Ni vet hur man blir.. Man tror inte att det är sant, och finner inga ord …
Barn som skriker och springer runt – absolut. ( och i ärlighetens namn kan Jamie ränna runt som en iller på speed även där, men han hade inte stissat upp sig än och var lugn och fin)
Men barn som leker i de för lek avsedda små husen?
Nu får väl gubbarna ge sig!
Mirka fann sig snabbare än jag och fick fram nåt om att så farligt lät de väl ändå inte.,?
Men eftersom gubben inte var intresserad av en tvåvägsdialog utan bara ville ha sin griniga åsikt framförd så hade ju han redan gått .

Och sen satt jag lyckligtvis med ryggen mot honom och hans lika sura tant men Mirka fick deras sura blickar resten av tiden ..
Orka vara så grinig ?? Det är väl bara att sätta sig någon annanstans , inte precis intill barnplejset??
Vissa människor verkar verkligen söka upp saker att klaga på..

Vi hade trevligt trots sura pensionärer som ätit gnällvälling till frukost ;)
Lite glass i kaféet som avslutning:)

20140215-022105.jpg

20140215-022120.jpg

Hemma sen röjde jag upp lite innan jag hämtade posten .
Och tja.. Tingsrätten delade verkligen inte ut kärlek idag, tvärtom så är jag nog en frånskild kvinna nu. Tror jag, för det är inte lätt att begripa vad de skriver…
Jag kan tycka att de kanske kunde låta bli att posta sånt så det kommer fram på Alla hjärtans dag…
Vi har alltså varit gifta hittills. Men nu är det bara att ringa mig och boka en dejt;)
Kan vara allt från en exklusiv Karibienresa till en långweekend i Paris, jag är inte så kinkig och medtager ett antal barn;)

Jag står vid mina vigsellöften och så länge man är gift, må så vara enbart på pappret, så är man just gift…
Alla tycker inte lika. Uppenbarligen.

Ett stort brunt kuvert från en annan myndighet kom åxå med posten .. Intressant läsning för där stod det mer än vad jag själv visste att jag gjort ..saker jag aldrig ens tänkt tanken på.. Holy fuck alltså.. Paranoia. Say no more.

Och som grand final så kräktes Jamie :(
Syrran hade precis åkt hem ( idag hann du!!) och jag var på toa och bytte om, lite hungrig så jag tänkte äta nåt, men hörde att Jameson var ledsen ..och efter att ha torkat kräk var jag inte så hungrig längre ;)
Han har feber åxå så jag gav en alvedon så får vi se hur natten blir..
Spännande…!
Han var glad som en lärka efter att jag bytt på honom och bäddat rent och har kvittrat runt länge nu, men slog ihop ögonen för några minuter sen.
Håll en tumme att det bara är feber och förkylning..

Nu ska jag sova !
Tack för att ni röstar i Finest Awards!
Man kan gå in varje dag, från alla olika apparater – paddan datorn mobilen jobbmobilen jobbdatorn ;)*blinkblink*

Sov så gott nu, det ska jag, och i morgon förväntar jag mig en lång slingrande kö av förväntansfulla friare utanför dörren , på vita springare , sjungandes ” you were born to be my baby, baby I was made to be your man”. ;)

Eller nåt ;)
Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Han är inte värd att få vara gift med dig, hoppas han inser snart vilken idiot han är!

    Carola: Amen på det :)

  2. Anki

    Tänker på dig men vet samtidigt att du är just den som fixar det mesta vad det än är <3
    Har varit inne o röstat på bla dig men försökte sen göra samma från "paddan" men se det gick inte. Fick bara till svar "att du har redan röstat så försök i morgon igen". Tydligen så kan i alla fall inte jag rösta mer än en gång/dag från våra apparater…
    Kramar från Skåneland

  3. Mormor

    Hej du har en bra blogg , blir lite tveksam varför ta upp om familjen Älvdalen ?? Jag är hundra procent säker att det klarar hon själv vill hon svara så hör hon det säkert , fast art det är din vän , vi är vuxna ha det bra , du är en jätte bra mamma ha en skön helg

  4. H.N

    Monika Eriksson du har helt rätt. Visst är det iironi bakom min kommentar. Jag önskar Carola all lycka. Jag gjorde en smailis efter min kommentar men tyvärr räckte det inte. Att Jamie kräktes i sitt hem efter Ikea fattade jag.

    Carola: Jag fattade ironin :)

  5. Anna-lena

    Du är en superbra människa :) !! Genomrejäl på alla sätt önskar att du bodde närmare och att vi fick lära känna varann bättre.

  6. Simona

    Varför avslutar män relationer så ofta på ett förnedrande sätt? Min sambo flyttar ut på tisdag efter att ha raggat unga tjejer sen vi blev ihop för tre år sedan. Men allt är mitt fel. Han hånar mig och jäklas. Trots att det är han som träffat en annan kvinna i månader bakom min rygg.

    1. Louise

      Har jag också funderat på för jag har då fan inte hört många kvinnor hålla på så svinigt..
      Ofta tror jag det handlar om den berömda ålderskrisen och det är lättare att kasta skit på den andra än att ta eget ansvar för vad man gjort och gör..
      Min exman höll på med flera tjejer från det vi gifte oss till han lämnade (övergav då också barnen..)och några äktenskapslöften och barn betydde minsann inget.Vidrigt med alla lögner!
      Kräk är vad de är

  7. My

    Nu vet jag inte om ni har bodelningen avklarad redan men när den (värsta delen av skilsmässan tyckte i alla fall jag) är klar så brukar det gå mot betydligt ljusare tider, beslut gällande barnen kan man ju ta via mejl eller sms.

    Vår kommer och med den så kommer förhoppningsvis en hel del vårkänslor in i singellivet, man behöver ju inte rusa in i ett förhållande direkt men man kan ju ha lite trevligt i alla fall. ;)

  8. H.N

    Skärp dig Carola. Med såna ouppfostrade barn på Ikea och din son som kräker tror du verkligen att det kommer att vara en lång kö av beundrare? ;)

    1. Ann

      Det var inte på Ikea han kräktes ….om du läser lite noggrannare.
      Och om det hade varit där…. hade det i så fall haft någon betydelse ?
      Kram till dej Carola….det är ändå du som är den starkaste.

    2. Ida

      Jag antar att du var lite ironisk när du skrev det där? Alla som läser Carolas blogg vet ju att hennes barn är allt annat än ouppfostrade.

  9. Susanne

    Inget roligt brev på alla hjärtans dag :( Min fd man skickade in ansökan om att vi (läs ”han”) ville fullfölja vår skiljsmässa efter de sex månadernas betänketid. Jag fick en kopia på det från tingsrätten, han hade skickat ansökan på min födelsedag… :( Kunde han inte väntat några dagar till liksom?
    Ang sura pensionärer – tänk så ofta man ser ett gammalt par sitta på fik eller restaurang, helt tysta, de pratar inte med varandra, sitter och koncentrerar sig på äta/dricka, titta åt sidan… Sorgligt, det kanske var en sån gammal farbror som sa åt er att hålla barnen tysta? Så hade han och tanten ”nåt att prata om”… Men det är dålig stil! Som tur är möter man också många äldre människor som man ser riktigt njuter av att titta på små livliga barn :)

    Carola: lite som att den här talade om på min födelsedag 2012 att han bokat en resa till Thailand …. Med en annan kvinna, fast det sa han ju förstås inte..
    Kram till dig <3

  10. Karin

    Hej Carola!
    Tråkigt med såna brev alla dagar, extra tråkigt på Alla Hjärtans Dag :-(
    Hoppas det stora bruna kuvertets innehåll kommer redas ut också, låter skitjobbigt att få ett brev med massa saker skrivna om en själv, som man inte har en blekaste aning om =(

    Ang. Ikea, ja det finns vissa som aldrig är nöjda. Hade ni inte haft barnen med, så hade han säkert hittat något annat att klaga på. Det är nog egentligen lite synd om såna bittra människor :-/

    Jag har varit in och röstat på både dig och Mirka varje dag sen röstningen startade, och jag fortsätter så länge det går att rösta. Vilken tur att ni är nominerade i olika kategorier =D

    Hoppas natten blev lugn med Jamie och att ingen mer blir sjuk.
    Önskar dig en trevlig helg!
    Kram från mig

  11. Jenny

    Huva vad tråkigt att få sådan post just den dagen… Men nu kan det väl bara bli bättre! :)
    Glöm inte att lägga ut foto på den ringlande kön sen ;)
    ”Stå på dig! Annars gör nån annan det..” Som det heter :)

  12. Helena

    Hoppas de tråkiga kuverten håller sig borta nu !!!
    Du är en fantastisk person så kön borde ju ringla nerför gatan när du vaknar idag ❤️

  13. Susanne O

    Haha, du är ju bara för härlig!
    Hoppas lilla Jamie kryar på sig fort.
    Du är bäst kom i håg det!
    Kram från en trogen läsare!

Comments are closed.