Familjen Annorlunda

Payback time ;)

Hänt Extra måste haft skvallertorka ;)

20140114-205636.jpg

Hur det känns? Jotack bara bra, sanningen ska tålas. :)
Jag har inte ett dugg att skämmas för.
:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Jag brukar ALDRIG kommentera bloggarna jag följer, men…..Carola, du är min nya idol! På dom bara! =) =)

  2. Kathleen

    Du har absolut ingenting att skämmas för. Per ska SKÄMMAS ARSLET AV SIG! Du är stark Carola. Det beundrar jag <3 Ta hand om dig. KRAM

  3. Jenny 3-barnsmamma

    Hej!

    Har ganska nyligen hittat till din blogg och börjat läsa.
    Det är HELT FANTASTISKT vilken styrka och kraft du har!

    Kram Jenny (också Uppsalabo)

  4. Ida

    Hoppas att du inte får en massa skit nu för du har verkligen inget att skämmas över. Men du är otroligt stark som klarar av allt detta.

  5. Elin Nilsson

    Tycker att ni alla ska läsa Olof Röhlanders blogg på http://www.upphopp.se Olof är mental tränare, föreläsare och enligt mig Sveriges bästa talare. Så klicka in för inspiration i vardagen och ett tillskott av mental styrka!

    1. Amanda

      Du har redan skrivit det en gång….och tyvärr är det så att ju mer någon tjatar och gör reklam för nåt,desto mindre lust får man att trycka på länken.

      1. Ida

        Ja det funkar tyvärr inte att skriva samma inlägg flera gånger, det är bara irriterande. Varför gör du föresten reklam för en annan blogg här på Carolas blogg??

  6. Karin

    Hej Carola!
    Jag hoppas din tystnad sen du skrev om Hänt Extra, beror på att du har haft fullt upp med roliga saker, så att du helt enkelt inte har haft tid att blogga.
    Jag hoppas verkligen inte det beror på att du har fått skit från ”idioten som snart är din ex-man”, så det är pga av det du inte har orkat blogga :-/
    Vi är många som tänker på dig Carola ❤
    Kram från mig!

  7. Olivia Ähdel

    Hej, skulle vilja tipsa om en jättebra blogg som verkligen peppar dig i vardagen!
    Olof Röhlander är en jätte bra föreläsare så har ni chansen gå då å lyssna på någon av hans föreläsningar!
    upphopp.se

  8. S

    Hej Carola! Har följt din blogg länge men sällan kommenterat men vill bara berömma dig för att du verkar vara så stark och en grym mamma! Att bli lämnad av någon man levt med i så många år och fått underbara barn med måste kännas fruktansvärt. Jag önskar dig och barnen allt gott och hoppas du får vardagen att gå ihop. Hoppas du hittar lyckan och kärleken igen (om du vill alltså ) styrke kramar!!!

  9. My

    Håller verkligen alla fingrar och tår för att barnens relation till sin pappa blir bättre när skilsmässan är klar och ni båda kan gå vidare. Lär bli ett hårt arbete för honom men det brukar gå med hårt arbete och hjälp utifrån om han vill. Nu är det bara bitterhetens fula ansikte som lyser om honom. Gäller att inte släppa hoppet om att det blir bättre. Med facit i hand och liknande erfarenhet så blev det så för oss, men det var nattsvart länge innan. :(

  10. Anna

    Skärp dig nu Perra! Innan det går ännu längre (förlångt). Ju längre tiden går, och ju mer det karvas i såren och slängs skit i. Desto mer infekterat blir det och svårare att reparera.

  11. Eva

    Styrkekramar till dig Carola! var glad att du är av med skitstöveln! dax att ta bort hans nuna från din blogg!

  12. Anette

    Ja, är det inte lika bra att allt kommer fram nu ändå? Så slipper iaf folk skvallra och gissa sig till saker. Det han gjort är ju bara avskyvärt och inget man nånsin kan förstå? Javisst får och kan man skiljas, men det kan också ske på ett ’bättre sett’, utan att man överger sina barn. Det är ju DET man inte kan fatta!

    Skickar kramar till dig :))))

    1. Anna

      Visst har han betett sig vidrig mot barnen!
      Men viss farao har han svikit Carola nåt så in i … rejält att det knappt finns ord för det!
      Man kan ju tycka att det HELA kunde skötts på ett helt annat sätt. Om det nu ändå var tvunget att avslutas.

      Strong Woman! (är det just det han vill knäcka? Din styrka Carola?)
      Stå på dig

      1. Monica

        HAN TÄNKER BARA PÅ SIG SJÄLV, MINNS MINA ORD. Detta går knappast att reparera och då menar jag relationen till barnen. Han och Carola är ju redan körda.

  13. monica

    Som sagt carola du har skyddat honom tillräckligt! Har man gjort något dumt så får man ta konsekvenserna av det! Det är skillnad mot skvaller och rykten. Kramar till dig och barnen

  14. Ulrika

    Kan inte låta bli att tycka synd om barnen bara, kanske inget man vill läsa om i tidningen…. eller än värre, att ens kompisar läser om det. Skaller i alla sin ära, men håll det inom familjen. Annars håller jag med de andra, du är en stark människa!! Håll huvudet högt. Och tillåt dig själv att bryta ihop ibland, du har väl någon att prata med? Fortsätt träna, det är bästa läkemedlet för allt, dessutom ser du skitsnygg ut!!

    Carola: tack :)
    Jag tänker såhär, det är inte skvaller utan det är den sanning jag och barnen lever med 24/7. Den är ful som fan, mkt värre än vad jag berättar för er, men det är sant.
    Alla vet eller har sina starka aningar redan så det är inga breaking news för våra nära och kära. Jag har skött allt efter konstens alla regler trots att jag är ledsen, förtvivlad och inte förstår vad som hände, det kan man inte säga att han gjort- tvärtom. Han gömde sig dessutom under en sten och lät mig vara den som ska förklara för våra barn och vänner, och den som ska stå pall för allt, ta allt, rodda allt. Helt ensam. Fast jag inte begriper nåt. Länge sa jag inget för jag ville inte utsätta honom för det föraktet från alla, jag ville skydda honom, av respekt för vårt liv ihop, men till sist när man bara får skit så finns det inte längre någon hållbar anledning att vara tyst. Hade han uppfört sig som han borde i allt detta hade allt sett helt annorlunda ut och jag och barnen hade inte mått ens i närheten av så dåligt som idag.
    Det är sanningen .

      1. Ida

        Tycker du är otroligt stark som klarat av allt detta, det är imponerande. Kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas. Men du vet att det är många som stöttar dig.

        1. Ulrika

          Okej, jag köper ditt svar. Hoppas du hittar kärleken igen ♥ och att du vågar lita på att alla faktiskt inte är skitstövlar.

          Carola: :) jag kommer nog aldrig kunna lita på någon fullt ut efter detta… Hur skulle jag? Om den jag levt med i 26 år plötsligt är en främling och en elak jävel med endast ett stort ego i fokus, hur i hela friden skulle jag kunna lita på någon? När jag inte kunde lita på honom? Nä fy där kommer jag få jobba!

          1. Eva

            Där förstår jag dig Carola, jag blev också sviken för några år sedan och än idag litar jag inte på någon och i synnerhet inte män och har fortfarande idag inte släppt in nån man i mitt liv, men jag har ett bra liv utan man.

          2. Ida

            Jag hoppas på det bästa för dig och dina barn. Det blir bättre även om det inte känns så nu. Du måste få tillåta dig själv att sörja det som hänt för att sedan kunna gå vidare i livet som en ännu starkare människa.

          3. Rut

            Allt står inte och faller med om man hittar en ny man att leva med eller inte, det vore att förstora problemet. Carola verkar ha bra stöd från familj och vänner, och det är otroligt mycket värt.

            Jag tycker det är bra att vi får höra hur det egentligen är, så mycket förskönas på internet, i bloggar och i vardagliga samtal med varandra. Tex på jobbet frågar alla hur jullovet varit, jo tack bra svarar jag, berättar om julen och träff med släkten, MEN utelämnar en nära släktings alkoholmissbruk, hur den förstör många av våra ledigheter…….. Tror faktiskt att jag ska börja vara mer ärlig, för så länge folk i allmänhet inte pratar om de tråkiga sakerna, och bara försöker bräcka varandra med den perfekta familjen, så höjer vi kraven på oss skälva, och känner oss misslyckade när/om det inte är så……..

            Nä, bra med sanningen tycker jag, barnen förstår redan hur det ligger till.

            Kämpa på Carola, du är bäst!

          4. Rut

            Förstora MANNENS betydelse…….tänkte jag mig i början på min förra kommentar, problemet är Stort……….

            Jag menar att man kommer långt med vänner och släktingar som finns till hands, man behöver inte ha en man!

    1. Anna

      Åh vad jag lider med dig! Förstår absolut att tilliten är knäckt. Hur sjuttsingen ska man… kunna lita på nån efter det. Visst litar man på varann? Det är väl meningen att man ska i ett äktenskap? Jaa… blir helt förkrossad av sånt här.
      Har du nånsin anat något?
      Hur länge sen är det? (han stack)

      Tänker på dig!

      (@)
      >––KRAM––<
      // \\
      // ||
      ••• •••

  15. Cleo

    Carola du är en förebild för många. =) Vad fantastisk du är, sköter om så många, dina studier, ert hus och samtidigt så måste det ha varit oerhört tungt att bara bli lämnad utan ett ord. Stå på dig och ägna inte den ”där” en tanke till. Fast har han övergett barnen också så är han ett skämt.. >.<

  16. Annika K

    Du ska INTE skämmas!

    Är det nån som ska skämmas så är det idioten som snart är din exman.
    Skamligt hur man kan sluta bry sig om sina barn.

    Säger som nån mer här, be om bilden :) Och byt din header! ;)

  17. Bamses matte

    Jag vet tyvärr hur det känns :(
    Min sambo bara gick den 16 Dec utan ett ord.
    Han sa kvällen innan han älskade mig å på morgonen pussade han mig som vanligt å gick till jobbet.
    Sen på eftermiddagen hittade jag nyckeln gömd på golvet inne vid sängkanten.
    Enda svar jag fått är att han behöver va själv ett tag å hitta sig själv.

  18. Neta

    Om han kom hem idag. Skulle du ta tillbaka honom?

    Carola: Ja om han hade en stor fet hjärntumör som tryckte på personlighetsnerven, och den opererades bort och den jag känner plötsligt kom tillbaka, du vet som Bobby i Dallas, som plötsligt klev ut ur duschen ;)
    Annars, hell no.Vill fan inte ha honom om han så vore den sista mannen på jorden.

    1. Monica

      Carola, som tur är så är han absolut inte den sista mannen på jorden.Det finns faktiskt BRA män också!!!!

  19. Malin

    Tittade på några gamla avsnitt av familjen annorlunda häromdan, bl.a. det när Jordan föddes. Blev så äcklad av den s.k. pappan så var tvungen att stänga av! Blev allergisk av att bara se honom, å då känner jag inte ens er. Kan bara tänka mig er frustration över situationen! Jag har två (snart tre) egna barn och tre bonusbarn, och ibland när man håller på avlider av kaos, skjutsar hit å dit, handlingar, matlagningar, tvätt, städning och allt annat, så brukar jag tänka på dig och skämmas en smula över mitt gnäll. Vi är ändå två vuxna här. Du är beundransvärd Carola, glöm aldrig det!

  20. Viola

    Inget att skämmas för, inte du i alla fall! Axlarna bakåt, ryggen rak och blicken framåt – enda vägen nämligen, framåt! Stor varm styrke kram till dig

  21. Malin

    Jag har sagt det innan och säger det igen, men du är så grym! Du är starkare utan ”idioten” och har allas vårt stöd! Kram

  22. monica

    Du är suverän! Helt fantastisk är du. Menar du att han bara gick utan diskussioner eller förklaringar?! Väldigt mogen må jag säga. Att kärlek kan ta slut är en sak men var ärlig för fan! Och sumpa inte kontakten med dina barn men det är troligtvis redan gjort. Man kan säga att pappa är pappa men barn förstår oftast bättre!
    Kramar till dig carola!

  23. Ida

    Jättefin bild på dig och alla barnen, ni verkar ha en väldigt tajt relation. Jag tycker du ska vara stolt över dig själv som ensam klarar av att ta hand om 9 barn och allt runtomkring. Det är så inspirerande att läsa din blogg och om det är någon som borde skämmas så är det inte du i allafall.

  24. Sara

    All styrka till dig, Carola!

    Be Hänt Extra att få bilden så du kan ha den som ny header! Allt är bättre än den du har nu…

  25. Monica

    Du är otrolig Carola som fixar det men du har ju inget val.Kämpa på. vi är många som stödjer dig.Nu är det ju inte bara tankeförmågan fadern tappat, det verkar också vara förståndet han lämnat bakom sig.Barnen skiljs man aldrig ifrån även om kärleken mellan vuxna tar slut.Skärpning grabben, ja jag skriver grabben för det är precis så du beter dig. Jag garanterar att du läser Carolas blogg eller att nån i din närhet gör det så du får ändå reda på vad vi tycker.40-års kris så klart!!! Gräset är inte alltid grönare hos någon annan.
    Ta ditt ansvar för barnen, du är ju för fan den enda pappa de någonsin har,i längden vinner du dig i DINA barns ögon. Be a real man.

  26. Anki

    Jag håller bara med dig och med många andra som har skrivet här. Du är otroligt stark som reder ut allt detta och du kan med stolthet hålla huvudet högt. Tummen upp för dig, Carola!
    Kramar från Skåneland

  27. Karin

    Hej Carola!
    Nej du har verkligen inget att skämmas över, tvärtom.
    Du ska var stolt, det är inte vem som helst som får vara med i Hänt Extra =)
    Tummen upp från mig ;-)
    Kram till dig!

  28. Emma

    Nej DU har inget att skämmas för. Han som inte har några kommentarer är det värre med… Kärlek mellan vuxna kan ta slut men man sviker inte sina barn. Du är vinnaren i den här soppan, du har barnen och de kommer alltid veta att du fanns kvar och stöttade, kramade och älskade dem. Du kommer att fortsätta uppfostra trevliga, ansvarstagande och fantastiska barn!

    Kramar i massor

  29. Frida

    Du e en stålkvinna!
    Mina dagar e fullt ös och på kvällen tar jag mitt te och läser din blogg.
    I kväll rös jag av obehag för vad du får gå igenom.
    Men fyyfaan va du e stark.
    Vackra barn har du. Härlig inställning . Sunda värderingar. Och en mysig blogg.. d om känns personlig och genuin.
    Hoppas att du är stolt över dina prestationer för du är en bra förebild.
    Kram till dej och hoppas Du går starkare ur det här!

  30. Pernilla

    Du är så otroligt makalöst bäst Carola!! Vad du är duktig och stark som klarar av att rodda runt NIO! barn, hus med ALLT vad det innebär och samtidigt träna och plugga!! Och vara oförskämt snygg och vältränad!
    Du är beundransvärd!
    Förstår såklart att det är för jävligt för dig med det som händer men du vänder allt till det positiva och fattar verkligen att det är du som är den stora vinnaren i detta. Barnen har dig som sin starka klippa och trygghet i livet. Tufft för barn att vara med om detta såklart men är övertygad om att det räcker med en stabil, trygg förälder.
    Jag har varit med om liknande för länge sen men jag är så stolt och nöjd att jag fortsatte att vara barnens trygghet och det har lönat sig. Vi har en otroligt fin djup relation och jag behöver inte ångra nåt jag gjort i alla fall :)
    Och livet blev till slut ännu bättre!

    StyrkeKramar till dig!

  31. Marie Björnram

    Vilken fin bild på dig och barnen =)

    Du har absolut inget att skämmas för!

    kram till dig och barnen =)

  32. carita

    Nej du kan gå med huvudet högt, jag beundrar dig att du orkar, All kärlek och styrka till dig

Comments are closed.