Familjen Annorlunda

Joakim Thåström ♥

Alltså jag är tjatig , men när jag väl fastnar så fastnar jag. Ordentligt.

Jag vet att jag inte är ensam om att älska såväl Ebba Grön, som Imperiet och ja en stor anledning till det är ju Joakim Thåström :)

Det här kan vara en av de absolut bästa filmer jag sett på honom, den rätt kassa kvalitén och ljudet till trots, den är bara så förbannat mkt HAN.

I efterhand kan jag väl förstå lite att mamma inte riktigt gillade att jag var så kär i honom …haha, och det är en förbannad tur att det inte fanns Youtube då, för då hade hon aldrig släppt iväg mig på konsert, OCH låtit min lillasyster följa med! ;)

Hon blev inte bjuden på fest dock, för den gången var hon inte med;)

Han är dödsläcker i den här, men ni som inte gillar honom kan låta bli att kika, men för er andra…..OMG för att tala dagens språk;)

Fy fan vad jag är glad att jag fick uppleva Imperiet och Pimme live!  Tack ♥

 

Och med det sagt, så lovar jag att inte posta en video på Thåström på ….tja ett tag;)

 

Jag är snart klar med uppdraget som ska in vid midnatt, och sen är det ”bara” att fräscha upp allt inför examinationen i morgon.

Hatar excel. Ska lära mig det ordentligt när jag har tid, och nån som kan sitta jämte och undervisa, men just nu HATAR jag det.

 

Novalie har sovit över hos kusinen i natt, så henne var jag och hämtade på eftermiddagen, vi sammanstrålade vid Boländerna.

De skulle köpa ett hamsterhjul, och jag passade på att shoppa till katterna:

Nähä? Jag får inte lägga in bilder idag tycker wordpress?

Jaha, spännande.

Nåväl, de fick varsitt nytt halsband med reflex runt hela, och lite leksaker. Smulan blir tokig när jag köper de här små mössen, de innehåller kattmynta och jag tror att hon är extremt mottaglig för det :)

Jäklar den som vågar komma i närheten. Därför blir det bara ibland de får det, jag orkar liksom inte höra hennes fräsande mot Zlatan. Båda älskar att leka med dem, men hon bli jäkligt ego då.

En trevlig tjej kom fram och hälsade och sa att hon läste min blogg, och fått sin mamma att göra det samma :)

Underbart !  Kul att du vågade dig fram och din rekommendation på leksak var perfekt! Båda katterna älskar de där pipande grejorna:) ( som jag alltså inte kan visa bild på…)

 

Patricia ville ha strumpbyxor, så vi kvistade in på H&M och givetvis följde mer än så med i korgarna…REA äger, och nu har Robban en ny jacka, om han får ha den i fred för Patricia som tyckte den var supersnygg, för 150kr:)

Hans vinterjacka är för kort i ärmarna, och trasig vid fickan så han behövde en ny, men han är ju lite kräsen och ville ha en svart, och det får inte vara nåt speciellt utan den ska vara enkel, så jag har inte hittat nån förrän nu.

Killarna fick jeans, och tjejerna tröjor, och till Corrinda blev det inget, för hon har vuxit om mig på längden och nåt straff ska man väl ha ;)?

( nej, jag hittade faktiskt inget)

Snabbt in på Citygross för att köpa pommes frites, det nya matlivet börjar på onsdag, haha,

Pommes och fläskfilé i gräddsås, sämre kan man ha det en söndagkväll. Finns lite ris a la Malta kvar sen, som jag ska smocka i mig så fort jag lämnat in uppdraget…alltså runt midnatt ;)

 

Jag har funderat på att skriva en Årskrönika, eller Återblick.

Tror att det kanske inte är så spännande…;)

Jag grinade i badrummet, jag grinade i bilen, jag grinade i köket, jag grinade på dagen och jag grinade på natten, jag bröt ihop i panikångest i tvättstugan,  jag var förbannad i köket, jag var svinförbannad i vardagsrummet, jag är fortfarande asförbannad.  Jag torkade tårarna med tröjärmen, jag torkade tårarna med tröjaxeln, jag torkade tårarna med baksidan av handen. Jag grät av ilska, av sorg, av panik, av oförstående, jag grät av förakt, jag grät för att jag grät…Jag grät framför mamma och pappa och syrran och alla vänner och barnen, jag som aldrig, ALDRIG gråter offentligt har fan skvalat floder in public;)

Att inte få ett enda svar, inte ett enda, är utmattande och vidrigt. Att leva i nåt slags vaacum där vardagen måste tuffa på för jag är den enda som kan få den att rulla..

Men givetvis finns det många bra grejor åxå, om man bara lyckas bortse från det uppenbara.

Vi har trots det haft ett bra år!!!

Jag och barnen är närmare än någonsin, vi är Team Wetterholm :) och vi har gjort massa kul!

Vi har åkt på massa roliga saker, och jag har bara tappat bort småkillarna några gånger, haha.

Äh, kanske ska göra en ändå….Få se om jag kommer ihåg det när jag är klar med pluggandet;)

 

Nu måste jag hämta sladden till datorn, den vill ha lite laddning annars dör den säger en ruta, så jag får väl göra så då:)

Men, det kan hända att jag återkommer, jag har grova koncentrationsproblem och fokus ligger inte i det där excelarket kan jag lova ;)

Fast det är väl bara att ta tjurjäkeln vid hornen och fortsätta.

Hörrni, kolla in Imperietklippet nu, så har ni drygt sex minuters glädje framför er, och den stannar kvar i hjärtat, jag lovar :)

 

Natti natti :)

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessica

    Hej!
    Kan du inte klippa ut/bort Perras ansikte och ersätta med Jon Bon Jovis eller Joakim Thåström?:))

    Du är bäst!

  2. Maria

    Läser din blogg i princip varje dag men kommenterar nästan aldrig… Är så imponerad av dig och hur du klarar allt, och hoppas verkligen att 2014 blir ett riktigt bra år för dig och alla barnen :-) Många kramar!

  3. Oslojenta

    Jeg elsker dine vardagshistorier. Takk for at du deler godt og vondt med alle oss andre som du ikke kjenner. Du er en av de få bloggerne jeg fölger. Takk for et glimt inn i din verden. Betyder mycket for oss som ”leser dig”! Godt nytt år!

  4. hanna

    Älskar din blogg. Du skriver ju så bra, men ta nu å glömm 2013 å gå vidare mot ett nytt å spännande år.
    Man kan aldrig få för mycket av Thåström :) Poppade Thåström å Ebba Grön för lillkillen (11 månader) förra veckan… De ska läras i tid..

    Ha nu ett bra år

  5. Ida

    Man måste få tillåta sig själv att vara svag och att må dåligt. Vi får verkligen hoppas att 2014 blir ett betydligt bättre år. Det märks att du och dina barn är otroligt tajta och det går inte att bli annat än imponerad av din styrka och positiva inställning.

  6. Mettemy

    Byt header!!! Bort med det fula trynet som passar så dåligt ihop med er andra vackra varelser.Du är nog för god/snygg/bra för honom iallafall, du ska se att det dyker upp nån John Bon Jovi look alike istället å då kommer det vara värt alla tårar. Det är hans förlust helt klart, du har alla barnens kärlek å jag hoppas att 2014 blir ett kanonår för er alla!!!

  7. Sara

    Kära Carola!

    Man måste få tillåta sig att bryta ihop och gråta, även inför andra! Gör man inte det, så kommer till slut en dag då man faller ihop totalt istället och då är det nästan omöjligt att ta sig upp.

    Du är en av de kvinnor jag beundrar allra mest! Du och barnen, ni är ett team som du skriver. De verkar så trygga, så älskade och så fantastiskt fina och det är din förtjänst!

    Du är inte värd att inte få svar, men samtidigt är han inte värd din energi. Ni kommer alltid att vara bundna till varandra genom barnen och det är både hans och deras förlust att han inte förstår det själv. Vilken tur att de har en supermorsa!

    Stor kram till dig och hela barnligan! <3

  8. Kicki

    Vad roligt att katterna gillade leksaken jag tipsade om! :)
    Min Valkyria är som sagt helt galen i sin….hon kastar upp den i luften med tassen och sen springer hon efter och fångar den ;)

    Det var kul att träffa dig! :-)

  9. Matilda

    Det är helt ofattbart att du som lämnad sviken ensamstående 9-barnsmamma även pluggar, tränar och har ett så positivt sinne. Du är fantastisk Carola!!

    Ödsla nu inte mer tårar, tid och energi på honom. Det är han inte värd. Man kan aldrig styra vad någon annan gör, det är hans val, det har inget med någon annan att göra, och det finns tyvärr inga garantier eller skyddsnät när det kommer till det där. Lägg nu istället all tid och energi på dig själv och barnen, pluggandet, träningen, vänner och på att ha det bra själv!! Jag tror att allt händer av en anledning. Man ser inte meningen när man är uppe i det. Men sen efteråt, en dag, så ser man att det fanns en mening med det som hände. Ibland måste dåliga saker hända i nuet för att bättre saker skall kunna ske i framtiden.

  10. Karin

    Vet du, du är en av de starkaste människor jag vet. Att kunna få vardagen att tuffa på mitt i allt skit är så jävla starkt gjort! Beundrar dej massor!

    Ett tips är att skriva ner alla bra händelser/stunder på en liten lapp och spara i en burk. På nyårsnatten öppnar man burken och inser att jo men visst fanns det bra stunder iaf

    Stor kram!

  11. malin

    Jag har läst din blogg i 6 år tror jag, nästan varje dag. Jag imponeras av hur stark du är, hur fin kontakt du har med dina barn och hur du hinner allt. Jag är 26 år och fick vårt tredje barn för 8 månader sen och nu börjar jag längta efter en till ;-). De andra barnen är 6 och 4. Jag önskar att jag hade möjlighet att vara hemma med dem jämt men ekonomin sätter stopp. För ca ettt år sen lämnade min bästa vän sin fästmö och dotter, mitt gudbarn, på ett oförlåtligt sätt. Han har ändrats helt, känner inte igen honom längre. Nya åsikter och nya värderingar.
    Oj, vet inte varför jag skriver det här till dig. Det blev längre än jag tänkte, haha.
    Det jag egentligen ville säga är att jag tycker du är fantastisk och har en underbar blogg!

  12. jessica

    Bryt ihop och kom igen. Jag bröt ihop för många år sen, tillbaka starksre och ärligt talat, det där sveket som fick
    mig att bryta ihop är idag det bästa som hänt mig. Kram till dig och dina barn.

  13. cecilia

    Konstigt nog så lättar det lite att gråta 2007 var mitt skitår.Med svek och svidande sanningar som till slut fram efter massa lögner. Både jag och våra barn då 10 och 7 reste och så sakterliga igen.Idag är vi ett tajt team jag å tjejerna 17 o 14…..Jag har en ny kärlek
    Den äldsta dottern har brutit med sin far då hon tyckte att han svek oss…..Du fixar detta.Å er jag dej i Årsunda igen ska jag heja på dej.Kram Cecilia

  14. Sari Salonen

    Hej igen! Datan bråkar idag hann inte skriva färdigt förra inlägget. Har som sagt 3 barn som tyvärr börjar bli så stora så man hinner knappt se dom. nu vill dom knappt umgås dom får andra intressen än mamma. Önskar av hela mitt hjärta att din situation kommer att ordna upp sig, 1000 styrkekramar till dig och dina underbara barn. Hoppas att jag någon gång får äran att träffa dig kanske på en camping då vi också har husvagn. du är en hjälte:)

  15. Sari Salonen

    Hej Carola! Har läst och följt din blogg länge och blir tagen av din historia. Har aldrig tidigare skrivit pga att jag tycker det är svårt att skriva till en människa som jag inte fysiskt känner, men idag kände jag att jag måste det. Vi är nästan lika gamla, gillar samma musik/artister gillar att träna. det jag blir så fascinerad av är all den tid du har med dina barn men ändå hinner du med så mycket. Själv har jag bara 3 barn som ändå är 24,17 och 14 år

  16. Mamma till fyra pojkar

    Kraaaaaaaaaaaam finaste Carola med barnen!
    Älskar din blogg, du är så äkta och jordnära!
    Hoppas och ber att ni får erfara ngt mycket fint och positivt det här året.
    Puss!

  17. Ulrika

    Nej, lägg ingen energi på en årskrönika. 2013 var ett skitår, sopa det bakom dig och omfamna 2014 istället. Jag hoppas och håller tummarna för dig och din familj, att ni inte drabbas allt för hårt ekonomiskt av separationen. Jag hoppas också att dina studier leder till ett jobb du trivs med. Och sist men inte minst, att kärleken hittar dig också så du får mer kramar och pussar än tårar 2014.

    1. Mamma Mia

      Jag håller med. Lämna 2013 bakom dig och gå vidare. OM du inte känner att du behöver det för att kunna lyfta fram det positiva. Du är en superkvinna som roddar runt hela stora familjen och trots sorg och allt ändå har humorn i behåll. Kram

    2. Loppan

      I en återblick kan man lyfta allt det fina man upplevde de gånga året. En resumé måste inte ta upp allt. Att rada upp och samla alla årets positiva upplevelser och starta det nya året i den känsla kan ju inte vara helt fel?

  18. Svandis Ros

    Nej, du har inte haft det lätt. Det gör ont i mitt hjärta att läsa hur du (och barnen) har blivit behandlade.

    Tänker på Er o läser alltid och hejar på dig!

  19. Loppan

    Klart vi vill en resumé! Vad väntar du på ;)
    Det är ju en av sakerna som gör bloggen bra, det är inte så jävla perfekt – det är verklighet! ❤️

Comments are closed.