Familjen Annorlunda

Tredje gången gillt, på Cirkus Scott:)

Hörrni, de gillar er på Cirkus Scott, och därför kommer en sista tävling om fyra stycken biljetter till valfri föreställning!

Bild

 

Jag längtar efter att vi ska gå, men det är lite kvar än:)

Det kommer bli så kul!  Kika in på deras hemsida HÄR

 

Så, för sista gången ( i år?) så får ni tävla om cirkusbiljetter här, så lägg en kommentar, klipp och klistra era gamla om ni vill, men det måste ligga under det här inlägget. Varför ska just du vinna? Berätta:)

Senast fredag kl 24.00 vill jag ha era svar :)

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vill jätte gärna vinna och ta upp min lilla familj på cirkus, jag har aldrig varit på cirkus i mitt 26-åriga liv så vore så häftigt att få gå på Cirkus Scott och ta med familjen!

  2. Anna Karlsson

    Jag vill gå på cirkus med min familj. Har en son som har cancer och cancern har precis spridit sig. Finns inget mer att göra nu. Hans sista önskan är att gå på cirkus eftersom vi aldrig varit på cirkus. Då ekonomin är dålig så har jag inte råd att köpa biljetter. Vill verkligen göra honom glad. Vill inte att detta ska vara ett tyck synd om oss kommentar. Jag vill bara göra nåt för min sjuka son.

  3. Linda Eriksson

    Hej!

    Det skulle vara superroligt att gå på cirkus. Mina barn älskar det, men pga arbetslöshet kan jag inte köpa biljetter. Så jag hoppas på detta nu! :)

  4. Carolina Ljung

    Vore underbart att vinna dessa biljetter och få ta med barnen på cirkus! Äntligen skulle det eviga tjatandet om att gå på cirkusvara över!!!

  5. Michaela

    Åh jag så gärna vilja ta med barnens gammelmormor och gammelmorfar på det här! De har alltid pratat om cirkusen under min uppväxt, skulle vara spännande att låta dom se dagens cirkus!
    Håller tummarna! Tack för en härlig blogg!

  6. sofia

    Det skulle vara jätte roligt att få göra något tillsammans hela familjen. Cirkus har vi aldrig varit på. En dröm som jag hade som liten var att få gå på cirkus scott, kanske jag kan få uppleva drömmen med mina barn. :)

  7. Sofie

    Jag har aldrig varit cirkus och så heller aldrig mina barn. Ekonomin räcker inte till men det virenunderbart att kunna starta julen med något så underbart :)

  8. Anna

    Min 6-åriga dotter har aldrig varit på cirkus, jag har inte haft råd… Vore jättekul att få överraska henne, och hennes två äldre syskon, med detta!

  9. Kim

    Jag vill vinna dessa biljetter för att jag och min son ska kunna bjuda sonens bästa vän och hand mamma! Kompisen och mamman lever ensamma och har det inte alltid så lätt med ekonomin. Det vore underbart att kunna bjuda med dem på denna härliga julcirkus så att vi alla får uppleva något roligt tillsammans trots låga inkomster! :)

  10. Li - snart 5-barnsmamma

    Jag skulle vilja vinna cirkus-biljetter till mina barn som aldrig varit på cirkus. :)

  11. Cecilia

    Jag skulle ta med min väninna och hennes äldsta dotter och min mellersta. Mest för att jag skulle vilja återgälda lite till henne då vi haft en turbulent vänskap senaste tiden. Skulle kännas bra att göra något för och med henne. Som uppskattning för vår vänskap. För vänskap ska vara i vått och torrt. I upp och nedgångar och det vill jag visa för henne. Att jag finns där.

  12. Petra

    Jag skulle vilja vinna för att vi som familj kan få göra något roligt tillsammans som vi annars inte har råd med. Döttrarna på 2 och 8 skulle bli överlyckliga!

  13. anna

    Jag skulle så gärna vilja ge min familj en weekend i sthlm innan jul! Cirkus Scott och julshopping =) vilken grej!

  14. nettan

    Skrev i förra tävlingsomgången att det skulle vara jätte kul att vinna då sonen blev lite lurad när vi öppnade ett paket innehållande reklam från Cirkus Scott. Sonen sken upp och trodde det var cirkus biljetter. Han blev jätte besviken när jag fick förklara att det tyvärr inte var några biljetter :(

    Är timanställd och fick ganska precis veta att det inte blir några fler timmar för mig i November och inga timmar alls i December…. Utan vidare förvaring. Så dessvärre ser det inte ut att bli så mycket roliga utflykter i December under jullovet, och cirkus biljetter blir helt uteslutet :(

  15. Kristin - Tvillingmamma

    Hej!
    Jag vill vinna biljetterna till mig, min sambo o våra barns underbara faddrar som funnits där o ställt upp villkorslöst sedan tjejerna föddes för tidigt förra sommaren :) De är våran familj o än så länge är döttrarna för små för cirkus men att hylla sina faddrar med mammas hjälp kan dem :)
    Kram Kristin

  16. Jenny

    Jag är ensamstående med 3 döttrar som aldrig har varit på cirkus. Jag är dessutom arbetslös och har alltså inga pengar över till nånting roligt. Jag skulle bli så glad om jag fick gå på cirkus med barnen. De skulle verkligen älska det. Min minsting ska dessutom operera bort sina halsmandlar i början av december så det skulle vara en kul överraskning att säga att vi ska gå på cirkus.

  17. sara

    Provar väl denna gång oxå, med lite mera info om förra årets ”fiasko” till julklapp!
    Vi hade köpt biljetter till Disney on ice till våra 2 tjejer på 5 och 9 år, lillebror 1 år skulle var hemma hos mormor! Tyvärr blev det ingen utflykt för oss. J***a magsjuka, alla i familjen drabbades ordentligt! Utan att nämna några detaljer ;)
    Tjejerna blev självklart väldigt besvikna, och jag med….
    Vi har pratat sen dess att höra något roligt hela familjen ( i Stockholm) så dom blir lite beresta i huvudstaden.
    Att få komma iväg i år ist skulle vara fantastiskt. Och självklart får även lillebror följa med…
    Håller tummar och tår…

  18. Linda

    Skulle vilja glädja min älskade syster m. familj med dessa biljetter!
    Här är hennes kommentar sen förra tävlingen:
    ”Provar väl denna gång oxå, med lite mera info om förra årets ”fiasko” till julklapp!
    Vi hade köpt biljetter till Disney on ice till våra 2 tjejer på 5 och 9 år, lillebror 1 år skulle var hemma hos mormor! Tyvärr blev det ingen utflykt för oss. J***a magsjuka, alla i familjen drabbades ordentligt! Utan att nämna några detaljer ;)
    Tjejerna blev självklart väldigt besvikna, och jag med….
    Vi har pratat sen dess att höra något roligt hela familjen ( i Stockholm) så dom blir lite beresta i huvudstaden.
    Att få komma iväg i år ist skulle vara fantastiskt. Och självklart får även lillebror följa med…
    Håller tummar och tår…”
    Mvh Linda

  19. Lena

    Jag avskyr cirkus, MEN mina barn älskar det!! Det har gått så långt att barnen slutat tjata om att få gå. Jag vet att dom skulle älska det. Håller tummarna för vinst!!

  20. Ina

    Vore kul att vinna och kunna bjuda familjen på riktig cirkus och inte bara den cirkusen som råder i familjen. När det gäller att få ihop barn,jobb, träning och att ta hand om 120 mjölkkor. Det kan vara riktiga jongleringsnummer att få ihop allt. Mvh ina

  21. Klara

    Jag och min familj skulle bli jätteglada om vi vann biljetterna. Vi har haft en sjukt jobbig period i familjen med depression och kämpigt i äktenskapet etc vi skulle verkligen behöva komma iväg som familj och ha lite roligt igen! Våra barn förtjänar verkligen det! Skulle vi haft pengarna hade vi gjort något. Men just nu finns inte dom så vi skulle bli mer än glada och jag skulle kunna få överraska familjen med detta! Surrigt?! Jag vet, haha! Kram!

  22. annika

    Vore så kul att kunna få en kul överraskning åt min 9 årige son. Kom senast igår fram att han åter en gång är utsatt för grov mobbning av sina klasskamrater. Första gången redan vid 4 års ålder, sen som 6 åring och nu åter. Lider med honom och cirkus vore ju nåt speciellt och kunde säkert skingra tankarna lite.

  23. Maja

    Hej! Det vore så roligt att få överraska mina barn och min man med ett cirkusbesök! Jag är hemma med vårdnadsbidraget för vår svårt födoämnesallergiska lilla dotter på snart två år. Dagis är något vi väntar med eftersom vi inte vågar lämna över ansvaret för hennes kost när hon är så liten och icke motståndskraftig. Samt att vi tycker att hon faktiskt har det bäst hemma med mamma! Hursomhelst, utsvävningar från vår hårt hållna budget medger tyvärr inte kostsamma utflykter eller cirkusbesök. Därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna biljetter, vilket minne för livet!

  24. Sara

    Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda min mamma på en mor-dotter aktivitet, då vi glidit ifrån varandra senaste halvåret allt mer efter att ha haft en jättebra relation fram tills dess.

  25. Anna

    Just nu skulle jag extremt gärna vilja vinna biljetter till cirkus scott, jag har vabbat bort halva lönen i oktober och november..bilen behöver fixas och den ena dotterns kanin dog imorse:( dessutom sjunger hennes älskade guldhamster Mr charamello på sista versen då han är gammal..och jag ska som grädde på moset opereras i vår, så här behövs all glädje man kan få! Och just cirkus gör en så himla glad! Dessvärre räcker inte mina pengar till då jag har sex barn..så snälla? Låt oss få skratta bort eländet någon timme!

  26. Elin

    Jag skulle vilja vinna för att Kunna bjuda min familj vi skulle behöva göra något roligt tillsammans :)! Och cirkus skott har vi aldrig vart på:)

Comments are closed.