Familjen Annorlunda

Föreläsning i morse

En liten kortis, men kanske att det var till nån nytta, vad vet jag;)

Jag tycker att bokföring, som det handlar om nu, verkar rätt kul, jag måste bara knäcka hur man gör..Tusen tack för era tips!

Haha, mitt arbete i excel fick jag B på, jag antar att han drog ner lite för att jag på nåt vis fick till ett cirkeldiagram som tog världsrekord i storlek…på min dator ser det alldeles normalt ut, men han säger att det var görstort, vilket får mig att tro att han håller hus i värmland med omnejd;)

Jag fick backa tre meter för att se det, säger han, och jag mailade såklart tillbaka och hävdade att det var meningen, för att de längst bak i klassrummet skulle se bra, vilket han klagat lite på i min powerpoint,hihi.

Han verkar rätt kul:) Ska se vad jag tycker om honom nästa torsdag, när vi ska ha en muntlig examination via webkamera…jag dör lite redan vid tanken på det, för jag avskyr sånt. Mest webkameran, men även examination…brrr.

Jaja.

 

Mamma och pappa kom hit bright and early i morse så jag kunde åka iväg på föreläsningen, och de skjutsade sen Jordan till kyrkis, och hämtade honom. Jamie fick vara hemma med mormor, medan morfar skjutsade. Det har sina fördelar det här med att båda mina föräldrar nu är pensionärer ♥

 

Kom hem lagom tills de lagt Jamiebus att sova, och kunde sätta mig med böckerna en stund, men skulle ladda ner ett bokföringsprogram vi ska ha, och det funkade såklart inte på Mac.. Vad är det för fel på att fixa så att alla kan ladda ner, alternativt säga att man bara får ha pc för att läsa på distans? Varför ska det krångla med Mac? Jag ångrar inte mitt köp en sekund för den är fantastisk, men det är jäkligt irriterande med strul bara för att..

Alltså struntade jag i det, och löste massa uppgifter i boken ist. Med ganska varierande resultat, haha.

 

Idag var det alldeles underbart väder, för att vara i oktober. 12-15 plusgrader och soligt, det kan inte vara bättre, och får gärna fortsätta ända fram till första december, ser ut som att tors-fre blir lika iaf, ljuvligt!

 

Ni ville ha receptet på kalddkakan…och jag vet att man kanske inte får fota av det, men nu gjorde jag det ändå…

IMG_8858

I min ugn funkar det inte att ha den inne 35 minuter, jag har ju en extra bred rackare som är svår som tusan att baka i ( beror nog mest på att jag inte bakar så ofta…och inte kommer ihåg hur det var sist..haha) men jag hade den inne i 20-25 minuter, då var den sådär gungig när jag tog ut den, men stelnade alldeles lagom.

 

När Patricia fyllde 18 år, sista september, så fick hon en date med Sebbe av mig :)

Hon fattade inte riktigt vad jag menade när hon läste kortet…vaddå, dejt, med vemdå??

Men jag menade ju TattooSebbe:)

Nu blev det inte han utan Vera som gjorde den här fina:

IMG_8861

4ever-tattoo :)

Jag är så jäkla sugen på en till, eller egentligen två, för jag hade ju tänkt ha min text på underarmen, men ångrade mig. Jag vill fortfarade ha en text där, men måste bestämma mig för nåt jag vill ha.

Funderade på Fuck You You Fucking Fuck  som det står på syrrans nyckelring som hon fått, men vet inte…det kanske är lite för vulgärt ;) Haha.Inte helt passande för en 9-barnsmorsa va;)?

Jaja, jag funderar vidare.

 

Mina trollungar är lite olika snabba på att hjälpa till här hemma, de minsta är de som aldrig bangar

IMG_8864Igår plockade Jamie och Lovelia ur diskmaskinen alldeles själva:)

Jag får hjälpa till att ställa upp glasen i skåpet, för det når de inte, men annars klarar de allt.

Ju äldre de blir ju mer tjafsar de om att hjälpa till. Patricia undantaget, hon gör alltid saker oombedd.♥ Tur att man fick nån unge med pedant-genen…övriga har fått mina slarviga…;)

Nu har de inte så mkt val, är man en familj så hjälps man åt, och därmed basta. Behöver jag hjälp med att passa småbarn, så får de lov att göra det, för ärligt  – hur jobbigt är det att hålla ett öga på dem medan jag åker och handlar? Å andra sidan så får de hjälp med läxorna, eller med att knyta skorna, hehe…

Närrå, men man hjälps åt,.så är de bara. Och det funkar för det mesta, även om jag lackar ur mellan varven…

 

När Jordan fyllde år fick han en tröja av syrran, med Mike på, från Monsters Inc.

N u har jag shoppat på rea…

IMG_8871

 

De fick tre i var :) Jordan har ju den med Mike på, så han fick den med Sulley på, och den prilliga med båda, och så skjortan, jag älskar den här varianten utan krage, och Jordan och Jamie med, tur det ;)

Så nu kan de vara tvillingar, hihi.

Jordan som saknat sin Miketröja sen den hamnade i smutsen ( där den blir kvar ett tag…det är fullt i tvätteriet, remember) blev så glad över att få fler:)

IMG_8870Det är så himla snyggt med det här collegestuket på tröjor, till både små och stora, jag har en liknande själv:) Dock utan Monsters Inc tyvärr;)

 

Får man klaga lite på posten när de gör såhär med paket….?

IMG_8866Man får det va? Utan att vara gnällig?

Jag har ju ingen aning om allt var kvar i paketet…Jag TROR det men…svårt att avgöra när det är ett stort hål i, och det är hoptryckt med massa gummisnoddar…

Det här paketet fick jag en avi på i fredags för att hämta ut på Coop som är vårt utlämningsställe, men när jag åkte dit så hade brevbäraren glömt att sätta den där lilla lappen från avin på paketet…så det var ju bara att åka hem utan paket…och jag tror att brevbäraren nu glömt hur man gör när paketet ganska så uppenbart har gått sönder i posthanteringen…Han kanske har glömt mer, vad vet jag, som att han har en familj, eller vart han bor, eller kanske hur man kör bil…känns som att levererar man ett sånt paket utan att skämmas lite så har man kanske inte alla hästar i stallet , haha;)

Tänkte skriva Har inte alla indianer i kanoten, men det är säkert rasistiskt…

 

Jag gillar de där: Hissen går inte hela vägen upp….Det lyser men ingen är hemma….Osten har ramlat av kexet….Inte den skarpaste kniven i lådan….osv..nu kom jag inte på några fler bara för det, jag som brukar ha en bunt på lager ;)

Har ni nån kul, så hit med den:)

 

Nu ska jag sova, imorgon ska jag plugga, åka och fika lite på kyrkis, ev handla, och sen träna :) Vilodag idag, men sen får det vara nog ;)

Sparka igång mazdan på nåt vis ska jag göra åxå, och byta lampor på både den och min buss, tydligen åker jag runt med trasig lampa i bak….inte bra..Kanske ska ta och byta torkarblad när jag ändå måste handla bilgrejor…och fylla på olja, spolarvätska och glykol och fan och hans moster….Japp, det ska jag. Lika bra om det ska vara mildväder:)

 

Så, jag säger väl sov så gott nu då, och kryper ner och drar täcket över huvudet.

Natti natti på er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Hejsan!
    Det finns så många som är bra men ofta är dom ju inte helt snälla.
    Min mamma som har jobbat hela sitt liv inom psykiatrin var en gång på en föreläsning som hölls av en psykiskt sjuk man som sa: Jag har så många gånger fått höra saker som: du har inte alla hästar hemma e.t.c men vet ni vad? Jag har valt att säga det på ett annat sätt: Jag har inte fått alla nycklar till livet!
    Den personligen tycker jag är väldigt fin.

    Kramar
    Tove

  2. Karolin

    Jag vet att i min klass på yrkeshögskolan så var det samma sak när vi skulle ladda ner bokföringsprogrammet, att det bara skulle fungera på pc och inte mac. Men några hade fått till det ändå på mac och hjälpte de som hade mac så att de också kunde ta hem bokföringsprogrammet. Googla runt lite eller hör dig för bland andra som har mac och bokföringsprogram för omöjligt är det inte. Sen lär man sig väldigt mycket på att få arbeta i ett datorprogram också. Lycka till!

  3. Elin A

    Det löser sig sa han som sket i vasken:)
    Sedan gillar jag typer som ” Svart katt åt elskåp, blev proppmätt”
    ” Vit katt åt stol, satt i halsen”
    Ha en skön helg!

  4. Sara

    Lights on but nobodys home, sexpacket är inte komplett, hissen går inte ända upp, ena strumpan har halkat av :)

  5. Annakarin

    :) Tack för Kladdkakereceptet, det ska vi prova. :) Ha en fin dag! Så roligt att följa er Kram.

  6. pernilla

    Hjulet snurrar men hamstern är död.
    Har inte alla koppar i skåpet.

    Tack för en jäkligt underhållande blogg

  7. Ewi

    Hissen går hela vägen upp, men igen kliver ur.
    Fick inga frech fries med sitt Happy meal.
    Har inget loft för sina tomtar.
    En aning vänsterförskjuten.

Comments are closed.