Familjen Annorlunda

Morgan Freeman :)

IMG_8782

 

Jag stjäl hans tweet rakt av, för den är så bra!

Vet ni, livet är för kort för att hålla på att hänga upp sig på vad andra människor gör, så länge som det inte skadar andra. Så orka bry sig om andras kärleksval. Kärleken är väl ändå samma lika oavsett mellan vilka personer den blommar, tänker jag, och sen skiter jag i det.

Ibland får jag frågan här om vad jag skulle göra om något av barnen visar sig vara homosexuell? Tja, vad har jag med det att göra? Så länge de är lyckliga är jag lycklig.

Lite konstig fråga kan jag tycka, det är väl inget att oroa sig för. Om något av barnen skulle bli seriemördare däremot..DÅ skulle jag skämmas. Eller p-vakt…Nä, jag bara skojar ;)

 

Hörrni, vad gör ni i helgen?

Jag ska till Stockholm i morgon, på ett Skylandersevent, det ska bli kul för ungarna är Skylanderfantaster hela bunten, alla tycker det är lika roligt, och alla, utom Jamie, klarar av att spela det. Jag är kass. Jag hinner liksom inte med i svängarna, det är för många intryck att sortera…Det var bättre förr när SuperMario var platt och bara gick rakt fram, då kunde man ge ungarna en match.;)

För typ 25 år sen alltså, och inte mina egna ungar, utan på jobbet .(sjukhuset)

Sen ska Trixie på kalas, och förhoppningsvis så tajmar vi det så vi kan släppa av henne på väg hem.

Söndag är det Badkalas!

Novalie och hennes kompis V har fyllt år, i våras/somras, men vi hann inte med nåt kalas då, det är många kalas just i maj, och sen nu, sept-okt.

Det går ju inte att ha ett normalt barnkalas nu för tiden, utan det ska vara Lasergame, eller lekland, eller bowling eller nåt annat häftigt, och dyrt..

Jag och Jenny tycker det är skittöntigt, och har hittills haft tjejernas gemensamma kalas hemma, men i år ville de så gärna ha ett badkalas, så okey då. Vi har hyrt ett mindre bad, Knivstabadet, där det  bara är en pool ( iaf vad jag vet) som de får vara i, och det underlättar ju för att kunna hålla koll. Vi räknar med att det vi får betala för badet tar vi igen på mindre att äta, haha, för de ska bada är tanken, inte fika ;)

Det blir lite kladdkaka, och snacks, men vi skippar godispåsar. Kommer säkert bli gnöl om det från några, men vafan, man behöver inte trycka i ungar godis så fort det är kalas. Räcker med fika. Sådetså :)

Jag tar nog med Lovelia och Trixie så kan de få bada lite de med.

 

För ett tag sen var Trixie på discokalas, jag tror att jag missade att lägga upp den bilden?

IMG_8609Fina, fina, glittriga tjejen.

 

Vi har tränat ikväll.

Jag vaknade med så jäkla ont i axlarna att jag först trodde jag legat konstigt, tills jag insåg att det var lika illa i båda och det är ju svårt att åstadkomma, så det var bara att säga Hello träningsvärk.

Jag var inte ett endaste dugg sugen på att svettas med Martin idag, och höll andan och hoppas på att inte få plats, men när jag plötsligt var på andra plats på reservlistan så började jag nånstans ställ in mig på att gå, och en sekund senare plingade det till i mobilen och vi hade platser bokade:)

Jaha:)

Syrran hämtade mig, och vi kom aningens försent, för det var ett äckligt vägarbete…morr, och våra platser försvann..

Om man inte är där och har dragit sitt kort tio minuter innan det börjar så släpps de platserna till vem som än hinner på dem, och det var inte vi…Sur som ättika muttrade vi lite med tjejerna i receptionen, men fick vackert finna oss i att gå på gymmet ist.. Precis vad vi sett fram emot…nä.

Men just när vi började klaga på allt och alla, så kom tjejen i receptionen och frågade om vi ville gå, för då kunde hon fråga Martin om han kunde tänka sig att släppa in oss….och det kunde han :)

Härligt!!

Men eftersom vi nu blev insläppta lite på nåder, så kändes det ju mesigt att maska , som jag tänkt göra, köra lite lugnt för att det var tredje tuffa passet på tre dagar…så det var fullt ös, rakt in i kaklet  :)

I morgon kommer det göra ONT. Men fan vad gött det är ändå :)

Nån kompis till syrran, eller kompis kompis, minns inte så noga, hade precis kommit hem efter att ha varit nånstans och kört en Iron man OM DAGEN i 30 dagar! Simma, cykla, springa, skitlångt….Så då ska väl vi kunna köra HIT, cirkelfys, cirkelfys;) nån gång i bland i alla fall.

 

När vi kom hem var Janelle och Simon här, och middagen stod på bordet. Jamie satt som en liten apunge i famnen på största syrran, och kramades och gosade, han saknar henne. Och hon honom ♥

Vi åt, och babblade, i dag  var det stora samtalsämnet Tänder… hu, jag föredrar att prata om blodiga operationer, och  variga sår framför att prata tänder …brrr, men det verkar bara vara jag som har den åsikten.

Sen röjde vi, jag och syrran åkte ju på det eftersom vi inte hjälpt till med maten, en bra deal som vi haft i alla år.

Och sen då….jo, sen var det ju Idol.

Kevin är kvar, och Gabriel, och då är jag nöjd.

Ungarna hade sen svårt att komma i säng, de hamnade vid köksbordet och spelade kort ända till klockan var över 23. 00 men nu ligger alla i sina sängar.

Corrinda ska upp tidigt i morgon, hon sks spela RM i basket, med tjejer-99. Jag hade så gärna velat åka och kika på henne, men hinner inte.. Mamma och pappa kanske åker dock.

 

Ja, och jag börjar allt bli lite seg jag med, så det är väl dags att knoppa kanske…

Vi hörs!

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Härligt med badkalas :)
    Vi har mestadels haft kalas på lekland, bowling och bio. Bowling va billigare än jag trodde :)
    Vi har satt en max gräns på 10 och de har aldrig varit problem, men ännu bättre om man kan gå ihop med någon.
    Då barnen får presenter av släktingar och av kompisar på kalaset så har vi valt att lägga mer pengar på kalaset och lite färre presenter från oss. Men de har ändå inte gått på mer än 900-1400:-
    Nu när dottern är större får hon välja, påkostat kalas och mindre presenter eller ex. Bowlingkalas :)

  2. Neta

    Jag skulle gjort tvärtom, skippat fikat, gett dom bara vatten o ha godispåsar. Tror jag.
    Badkalas är ju toppen annars, våra barn hade det lite då o då på makens jobb, kostade nada. Sånt gillar jag.

  3. Loppan

    Vilken rolig fråga, vad man skulle GÖRA? Ja, vad svarar man på det? Ska man göra något då? Jag förstår att det finns en del som skulle ha åsikter och känslor kring det men göra? Finns några alt på vad man skulle kunna tänkas förväntas göra?

  4. Ida

    Varför skulle man oroa sig över om ens barn skulle vara homosexuell, konstigt att du får sådana frågor. De måste väl få välja själva vem de vill vara tillsammans med, så länge de är lyckliga så förstår jag inte problemet. Det låter alltid så mysigt när du skriver om er vardag. Så söt Trixie är.

Comments are closed.