Familjen Annorlunda

Nördar

Jag nördar ner mig i Bon Jovi videos på Youtube..haha.

Men vafan, det är ju supernajs att se den vackra mannen, och höra hans ljuva stämma, och så övrigas exellenta acompanjemang :)

IMG_8729

 

Jag vet att ni kanske ledsnar på mig och Mr Bon Jovi, men ni får överleva:)

Varför jag hamnade på Youtube kan man ju fundera över, men jag blev väl less på det jag höll på med…ja,den där förbannade budgeten. Den är klar, och den blev fel för jag missade en post och det skiter jag högaktningsfullt i. Jag orkar inte öppna det där exelarket en enda gång till ,,jag vill inte se det, och jag är arg för jag fattar inte hur jag ska få ihop två ark till ett, som jag sen kan bifoga till uppdraget . Jag ska ringa och fråga pappa och mamma i morgon.

 

Igår var det torsdag, och jag var ju och lunchade först, och efter det så handlade vi lite. När jag stod inne på Kappahl så ringde mobilen med ett okänt nummer, det var en journalist som ville göra en intervju med mig, angående min träning :)

Han tyckte att jag skulle kunna vara ett inspirerande exempel, niobarnsmorsa och tränar flera gånger i veckan , och jo, jag kan väl hålla med, det finns inga ursäkter ;)

Vi bokade en tid idag för telefonintervju, eftersom han höll hus neråt landet.

När jag susade hemåt sen, så hann jag bara bra precis kasta ihop lite mat som Patricia sen kunde slänga in i ugnen medan jag var och ….tränade :)

HIT pass, och tungt som alltid, jag är fortfarande lite täppt, jag är inte förkyld längre men jag är slav under nässpray.

Under alla mina graviditeten har jag sniffat den minst en gång till natten, för att kunna andas, jag får alltid sån nästäppa då. Detta har inneburit att så fort jag använder nässpray när jag är förkyld, så tar det inte många sniff innan jag är beroende igen … Men jag fullkomligen avskyr att vara täppt, så jag använder den ändå, minsta sorten, för bebisar, och så får jag avvänja mig efter avslutad förkylning, och det är det jag gjort nu..

Nu har det släppt tror jag, åtminstone tillräckligt för att inte behöva ha den i närheten hela tiden, och jag känner att det inte luktar rosor här hemma direkt…brr, mer åt sura mjölkkartongerhållet…att ingen annan märker det??

Men det är ju onekligen lite tungt att inte kunna andas ordentligt under ett högintensivt pass, haha.

Men det gick bra. Och som alltid så kommer träningsvärken mer eller mindre direkt..

Sen satt jag med uppgifterna i pluggandet hela kvällen, och blev klar med de två jag tänkt mig.

Ja, klockan var halv tre på natten, men det är bästa tiden att plugga :) Lugnt och tyst.

 

Upp med ungarna i morse, och sen tillbaka i sängen, och Jamie som varit riktigt trött de senaste dagarna sov till strax efter tio, perfekt. Då låg han en lång stund och babblade i sin säng. I onsdags missade vi musikleken som är halv elva för att han inte vaknat än….och han lägger sig vid 20 på kvällen och sover hela natten förutom att han måste vakna en gång och äta välling (=dumheter)

Sen ringde journalisten, och vi pratade i över en timme, få se vad det blir av det hela sen.

Precis när jag lade på luren kom mamma och pappa, som jag kallat in som expertis för den där budgeten, jag har nämligen ungefär lika stora kunskaper i excel som jag har i word.

Säg att jag inte är den enda som är totalt och helt okunnig i det ??

Jag har aldrig någonsin haft nån användning av det i mitt arbete, eller jo, men jag löste det på annat vis när jag var sekreterare, haha, och aldrig haft en dator hemma med det paketet på, men jag tycker att precis ALLA andra kan det?

Jamie som sovit till tio  var supergnällig igen halv ett och åkte i säng, och somnade….?  Jag var övertygad om att han skulle vakna och vara sjuk, men det var han inte. Det är väl nåt som kvirrar som gör honom trött, och då är det väl lika gott att han får sova.

 

Cirkelfys idag, med Martin, och det är inte helt optimalt efter HIT igår, men  nu ligger passen så, och det är bara att gilla läget.

Tacos hemma…och så Idol, och så länge som Kevin är kvar är jag och tjejerna nöjda, men vad hände? George åkte ut?  Hur är det ens möjligt?

Jamie kompade till de flesta av idolernas uppträdande

IMG_8722 IMG_8726 IMG_8727Kassa mobilbilder tyvärr, men ni anar ju :)

Han är så kär i sin gitarr.

 

Nu ska jag logga ut och gå och sova, i morgon är det visst bakning på agendan…Hm…få se hur det blir med det, annars vet jag att det finns finfint kaffebröd på Ica åxå ;)

Man får fuska, sådetså:)

Natti natti♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sari Salonen

    Är som du kan inte heller exel knappt Word heller och har överlevt.
    Hatar eller inte riktigt hatar men datorer… Är mer som Ikea Kamprad papper
    och penna my style.
    Brukar inte kommentera men läser din blogg varje dag den piggar upp tillvaron.

  2. Anna

    I så fall e jag oxå en riktig JBJ nörd, tröttnar liksom aldrig, han är ff lika hot som han va förr ;), sitter oxå o dreglar över de gamla klippen :)

  3. Neta

    Å det där med lukter, speciellt om det kommer från kylen är det ingen annan här hemma som ”känner”. Är det ett typiskt ”mammasyndrom”?
    Eller kan det vara lathet? Att ingen ids ta itu med det? Lika med att hålla rent runt soppåsen o tömma INNAN det börjar lukta? Förmodligen samma orsak.

  4. Neta

    Exel är rena grekiskan tycker jag men det kanske är för jag aldrig brytt mig, men word tycker jag är bra.
    Sitter också gärna uppe när dom andra lagt sig o fixar med ”skrivbordsgöra” ingen telefon som ringer o det är tyst så jag förstår precis vad du menar.
    Blir nog en trubadur av Jamie :)

Comments are closed.