Familjen Annorlunda

Långfredag

 

Fast enligt min almanacka är det Torsdag idag med;) Den har två torsdagar samma vecka, så det är denna veckan det händer, enligt gammalt djungelordspråk…

Än har inget hänt, och för min del kan det hålla sig så, om det inte är så att miljonerna rullar in för dem tar jag mer än gärna emot:)

Vi kan väl säga att Positiva saker tas emot med öppna händer, medan negativa sopas under mattan..ok?

 

Vårt påskris står på bordet i köket och solen gassar in, det finns nog chans att det slår ut ett eller annat blad, kanske tom en blomma? Jag har nog aldrig haft björkris utan  jag går ut och klipper lite i närmaste buske:)

I år är det syren och äppelträdsgrenar

 

20130330-000823.jpg

Vi har haft så många björkallergiker i vänkretsen så det är av hänsyn till dem, delvis, och ren snålhet att jag inte vill betala för att köpa lite ris….galet ju. Ibland har jag inget vatten i så slår det inte ut.

 

(De här rackarns  naglarna är för långa, det är svårt att skriva med dem, jag får ideligen backa och korrigera, så ni vet om det står konstigheter..)

 

Idag sov jag länge, för första gången på evigheter:) sen fick jag eld i baken för det var ju saker som skulle hinnas med, men det mesta hanns faktiskt.

Vi städade lite, jag tog med Lovelia och Jordan för att handla, kokade ägg så de skulle hinna svalna ordentligt innan vi målade dem, och så vips var det dags för cirkelfys:) Veckans fjärde pass på fem dagar….pust.  :)  Härligt!

Nu blir det vila tills på måndag, ev tisdag, beror på Yohio:)

Jag ska äta massor av onyttigheter, och sen blir det ordning och reda igen på tisdag!

 

Efter middagen fick de så äntligen måla ägg;

 

20130330-000846.jpg

Jamie ger Patricia en stor puss istället för att måla:)

 

Imorgon blir det målade ägg till frukost, vi kör väl en Storfrukost som Lovelia kallar det, med all in på det mesta. Gäller bara att få upp alla i hyfsad tid så vi hinner äta, vi ska på middag hos mamma och pappa vid 14 sen….Jag planerar att sova länge då med, men man vet ju aldrig hur det blir med den saken, det är inte helt upp till mig…;)

 

Efter middagsröj kollade vi på Lets Dance, lika härlig mysfaktor som alltid. Jordan kröp upp nära mig och teaterviskade:

-Mamma? Jag älskar dig, mamma, du är världens bästa mamma ♥

Han är så himla gosig:) Jag svarar såklart att jag älskar honom med och att han är världens bästa Jordan :)

Sen var de så trötta att de hoppade i säng utan knot, och jag och Patricia lekte påskhare och fixade påskägg:

20130330-000903.jpg

Ett i var till barnen, och ett till Simon.

20130330-000928.jpg

Färdiga för att gömmas nånstans…har inte bestämt var än bara, men det löser sig .

 

Corrinda som spelar basketcup, förlorade sin första match, men vann den andra, och imorgon spelar de inte förrän senare på eftermiddagen, men hon har sån tur att hon får bo kvar i Södertälje där cupen är, hos en kompis till en av hennes kompisar. Skönt, för det är långt att åka, och hon är lite åksjuk.

Nu håller vi tummarna för att de går vidare:)

 

Vi sitter här och kollar på en film med Samuel L Jackson som jag INTE sett, hur nu det är möjligt, The cleaner, heter den och är väl hyfsad. Sen blir det hopp i säng, och hoppas på att det inte blir så mkt spring som i natt..

Först var det katter som skulle släppas in, sen vaknade Jamie, sen ringde mobilen – Patricia som inte hade nån nyckel så det var bara till att gå upp och släppa in henne;) så vaknade Jamie igen, och igen , och igen…och sen Jordan som drömde mardrömmar och låg och snyftade..- Mamma?? Jag är rädd, mamma! Det är läskigt!  och tja, sen vaknade Jamie igen:)

Vissa nätter alltså:)

Men, det som inte dödar härdar, så är det bara, och det kunde varit värre.

 

Nu är det slut på reklamen!

Natti natti:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madelein - Mother of six

    Jag går med och klipper i närmsta buske. Maken är dock allergisk mot det mesta så vi har dem utan vatten.
    Mina kommer få ett jätteägg tillsammans i år. (Kolla bloggen när Milla håller i det :P)
    Glad Påsk på er hur som helst. Jag har åkt på ryggskott så jag hoppas på servning här resten av påsken

Comments are closed.