Familjen Annorlunda

Hade tänkt…

…att lägga in de här bilderna i morse och ha rubriken : God morgon:)

Men….nu hann jag inte det, och nu är det mitt i natten, så jag gör så att jag skippar den klämmiga rubriken och visar hur Jamie såg ut i morse bara :)

Det funkar väl?

Han är alltid som ett solsken när han vaknar ( den som kunde vara det ändå..) och ligger och ropar : Mamma! Mamma! Maaammmaaaa?  När man sen kommer in så skiner han upp och blir överlycklig över att få börja dagen ( hm…ja den som vore det…)

Han ser ut som en rufsboll i håret, och är så varm och go att alla som ser honom vill ta upp honom i famnen för att kramas lite. Det finns få saker som är så mysiga som nyvakna glada barn:)

 

Han står och snurrar på snorsugen….

Patricia håller ju alltid på och smörjer in sig överallt, och det har han ju snappat upp, de två är som ler och långhalm, och det hon gör ska han göra :)

 Man måste vara noga, har syrran sagt ;)

Sådärja!  Klar:)

Det poppar upp tänder överallt i munnen på Jamie nu, och han är gnällig och dreglar, det kan inte vara helt roligt …

Flera stora kindtänder är på väg upp och även små vanliga gaddar.

 

Efter sedvanliga morgonbestyr så skjutsades Lovelia till kyrkis, och vi här hemma inväntade besök av Helen.

Hon kom och vi snackade och drack kaffe, och tiden rann iväg, plötsligt var det dags att hämta från kyrkis igen, Helens bil stod i vägen för min så hon gjorde som så att hon åkte och hämtade mitt lilltroll. Jag stoppade i säng Jamie och röjade upp lite under tiden.

Sen bjöd jag på inte så delikat lunch, hehe, makaronilåda från middagen kvällen innan, och det var inte direkt en peek i min matlagning…men ätbart. Patricia har tjatat om det några veckor nu, och eftersom vi faktiskt hade korv hemma så fick det bli så.

Vi har inte bara ätit skräpmat den här veckan, även om det låter så ;)

 

När Helen åkte hemåt så fortsatte jag med hushållsgörat, tvättade lite och plockade lite, men fick liksom inget gjort. Det syntes inte i alla fall;)

Pratade med Mirka i telefon om helgens Bloggmingel, ser fram emot det även om det blev 23 mars väldigt fort…jag är liksom kvar nånstans strax efter nyår..

Vädret känns ju som januari så det kanske inte är så konstigt?

 

Ett sms med info att vi blivit inbokade på cirkelfysen droppade in och det var lite otippat, vi stod som nr 19-20 reserv på morgonen, men ack så härligt.

Plötsligt uppstod ett problem. Jag tränar sällan den här tiden på torsdagar, det är lite tidigare än vanligt, och nu fanns det plötsligt ingen hemma som kunde ta hand om småbarnen.

Nähä, men okey då, de får följa med :)

Fem små tjöt av glädje för de har tjatat om att få följa med, och fast det blev lite bråttom fick alla på sig kläder och skor i ett flygande fläng och vi kom iväg. Mötte upp syrran på parkeringen och packade ner Jordan och Jamie i vagnen, det är en bit att gå, och så traskade vi. Kallt om kinderna och inte ett dugg skönt i blåsten.

Framme på Friskis tog det inte lång tid innan de utforskat varenda vrå…;)

De har ju ett barnrum, men Jamie framför allt är ju inte helt nöjd med att sitta där, så det är tur att Novalie tycker det är lite kul att promenera runt med honom mellan varven. Jordan stod och kikade på oss genom glasdörren bitvis, jag vet inte om det var roligast att se på oss eller trycka näsan mot rutan ;)

På väg hem igen:)

 

Imorgon har jag fullt upp.

Jag måste ägna mig åt very important stuff, nämligen välja outfit till helgens begivenheter…

Det kan bli svårt, jag har en liten tanke, men den är allt annat än utvecklad, och jag måste ju bestämma mig om jag inte vill ha en packning motsvarande en veckas semester i blandad terräng ;)

Tanken är Violett, med svarta skor som jag inte ens provat att gå i.. Smycken och sånt har inte ägnats en enda tanke, men vad sjutton! Det är ju ändå bara trevligt folk där :)

Men prova det måste jag ju , så man inte står där och inte kommer i partystassen..

Jaja.

 

Det är i morgon det, och dessutom ska en vända på Citygross avverkas, och säkert lite annat, ja helgstäda med förstås, för även om inte jag ska vara hemma vill jag ju att det ska vara helgfint, kalla mig gärna snäll:)

 

Nu ska jag krypa ner under minst två täcken, och frysa en stund innan man fått upp värmen. Det är svalt i vårt sovrum, sådär så det är på gränsen till FÖR svalt, men det är så himla gott när man fått upp värmen och bara nästippen sticker upp och är aningens kall:)

 

Natti Natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.