Familjen Annorlunda

Strax efter sju i morse…

… Tyckte Jamie att det var extremt lägligt att bajsa .
Han är hur kass i kistan som helst dessutom , det har han varit sen de där kindtänderna började bråka. Lite snorig på det sen och blöjorna kräver omedelbar uppmärksamhet annars blir det läckage .
Så det var bara till att kliva upp och fixa:)

Jag gör som barnen och sa till mig själv att egentligen så var ju klockan åtta och inte sju och det kändes lite bättre ;)

Sen gjorde jag en flaska välling och lade honom i hans säng, kröp ner i min egen och drog täcket över huvudet och hoppades att han skulle somna om en stund …. Och det gjorde han :)
En knapp timme, härligt !

Han stökar så på nätterna , det har jag sagt förr, men det fortsätter, och det är aningens drygt när han lägger sig på tvären mellan oss i sängen och sparkar och fäktar och skriker :/
Han är billig just nu;)

Fö är han rätt grinig dagtid med…

20121029-120929.jpg

20121029-121018.jpg

Bild två smajlade han upp sig såklart, han stod på stolen och grinade efter nåt som Robban hade :)

Jag hade tänkt hitta på nåt idag, men tjejerna spelar Wii så de är inte ett dugg intresserade av mina förslag.
Plan B är väl att vika tvätt ;)
Jippie !
Ikväll är det träning och jag ser fram emot det redan nu.

Förresten!!
Några av mina tjejer vill ha Uggs.
Patricia provade ”äkta” med lammull i ( inte Uggs utan ett annat märke ) men de kostar ju 600kr.( urmysiga!!)
Här i Uppsala har vi rätt slaskiga vintrar för det mesta , med saltindränkta slabbiga blöta snömodds promenader som följd.
Inte kan väl Uggs , äkta eller ej, hålla sig fina i sånt ?
Jag har köpt typ Rustas eller skopunktens billiga och de ser ju inte allt för skojiga ut efter några dagar , dessutom släpper limningen mellan sko och sula. Men då kan man ju köpa nya efter ett tag ;)
Jag hörde en expedit säga att Uggs tål inte vatten öht.?

Jag vill ju att de ska vara varma och torra om fötterna och kan absolut betala för det, till de stora iaf som inte växer ur dem på en halv vinter ;) men jag vill inte köpa ett par innetofflor som är tänkta att ha på typ flyget till San Fransisco ;)

Just nu lutar det åt billiga som vi sen köper nya när de är trasiga :)
Eller lutar förresten …. Det BLIR så :)

Jag ska inte säga ett ord om hur fula de är, jag lovar ;)

Nix, nu ska jag lägga ut lillfjant att sova och sen vika tvätt.

20121029-122603.jpg

Ha en bra dag :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

    UGG´s är inte en vintersko, de blir fula när de blir blöta. Med det sagt har jag haft ett par i 3 vintrar och ett par i 2 vintrar och de ser helt ok ut. Men riktigt blöta dagar kör jag med andra skor. Men du har rätt ang att det är bara de äkta som håller måttet. Allt annat är slöseri med pengar.

  2. Neta

    Impregnerar man ofta är det ingen fara med uggs, men det handlar om att fixa dom så fort man varit ute i blötan. Annars har dom urfina ”farmorskängor” med dragkedja i sidan och lite klack på Maxi för 399 kr.

  3. Johanna

    Har haft både äkta och fejk uggs, ingen av dem höll sig fina… De äkta var ju rätt mycket varmare och skönare i alla fall, men trots impregnering så höll de inte i mer än ca en månad. Som inneskor är de däremot perfekt ;)

  4. Lisa

    Ugg’s er sommersko, lagd til surfer i Australia så de skal holde seg varme på føttene etter å ha surfet. De tåler sand, ikke snø, eller regn ;)

  5. Sandra

    Jag har uggs och jag ser till att borsta de med en sån där specialborste som är gummiborste & sprayar de rikligt med inpregneringsmedel, man måste göra det runt 1 gång i månaden beror på hur vädret är. Men ju oftare man gör det desto bättre håller de sig snygga ;)
    Visst till slaskit väder så använder jag inte de gärna men när det är kallt, snöigt så fungerar de utmärkt!
    Kika på tradera där kan du göra kap på äkta uggs!!

  6. Anna

    Uggs är en australiensisk sko som inte är tänkt för utomhusbruk, och särskilt inte för snö och slask. Så svar nej, de håller sig inte fina om de används i svenskt vinterväder.