Familjen Annorlunda

Nöjd

Åkte till barnens hus kl 10.00. Ingen anstormning av folk utan bara att gå raka vägen fram och hämta bilstolen :)

20121020-105226.jpg

Nöjd med att ha sparat över tusen kronor sätter jag mig nu i bilen för lite Tingeling :)
Ha en underbar lördag i regnet !!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vi har köpt 2 nya britax-stolar till våra två små. De är 2 1/2, och 10 mån. De bilstolarna som användes till mina andra två barn (de är nu 12 och 9 år) var för gamla så de kasserades. Rekommendationen på bilbarnsstolars livslängd är 8 år men max 10. Plasterna i stolen blir skör efter dessa antal år och uppfyller inte sin funktion som tillräckligt skydd för barnet vid eventuell krock.
    Har du bytt stolar flera gånger? (tänker att det är ju ganska dyra saker)
    Vi köpte 2st Max way. Inte direkt superbreda men det går även med vinteroverall. (har redan testat). Vi var ju tvugna att få plats med två bredvid varann!
    Hur gammal är Jordan? Sitter han bakåtvänd?

    Tack för trevlig blogg!

    Carola: Jadå, vi har haft en bunt bilstolar! Dyrt som tusan, vilket jag kan tycka är taskigt, borde tvärtom subventioneras så alla barn kan få sitta säkert i bilen!
    Jordan är 3 år, och han sitter bakåtvänd, i minst ett år till, och sen får vi se:)

  2. lillys mamma

    kanonbra stol om man vill kunna ha dom bakåt länge (dvs till 4-5år, och de vill man ju såklart) tar faktiskt inte alls så stor plats i bilen som försäljarna verkar tycka.. har provat i många bilar och de blir alltid bra.. men så bryr ja ig inte ett dugg om de är böjda ben, för jag föredrar hel nacke på mitt barn!

    Carola: Jag har bara haft Britax i alla år, den enda som är av annat märke är babyskyddet som blev en brio för att funka med vagnen:) Den här har vi en av, men behövde en till, så jagv et att den är toppen:)

  3. Katarina

    Skriv din kommentar här!Jättebra stol, har haft alla mina 3 barn i en sådan! Är kanske inte den minsta modellen men håller läääänge,,,
    Carola: Nä den är rätt bred, men det är ju bra när man ska knö med vinterkläder:) Vi har en likadan som är suverän:)

  4. Annett

    Åhh den funderar jag också på!
    Har du haft ”den” förut, någon som du rekommenderar?

    Kram Annett

    Carola: Ja, vi har en exakt likadan som är suverän. Jag har bara haft Britax stolar, i alla år, förutom babyskyddet nu sist, för det blev ett brio för att passa vagnen. Jag tycker om att den är ganska bred så man inte behöver trycka ner unge med vinterkläder på sig, utan de ryms finfint, utan att det blir oskyddat.
    Älskar den:)