Familjen Annorlunda

Men allvarligt ??

Vad är konsten i detta ?

20121019-104511.jpg

Vem faaaaaaan vill gå och titta på könshår?
På riktigt. Man kan omöjligt vara normal om man tycker att det är konst!
Men iofs så verkar det ju vara så att ju konst ( igare) det är ju mer konst är det…
Men de som går där på utställningen … Hur går samtalen ?
– oj vilket kraftfullt hårstrå! Vilken färg , vilket liv! Makalöst !
;)

Nä ge mig en Mona-Lisa tavla eller Sixtinska kapellet , DET är konst !

Könshår??? *ryyyyyys*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maud

    Hej Carola! Nej helt ”normalt” tycker jag inte att de är: Fanns det inte en utställning om ”Fittor” i Stockolm för några år sen oxå? Förra året var jag på en utställning här, om mat: från tidens början till nutid, var det fanns en liten konservburk som stog så fint inne i en inglasad monter, så man undrade vad det kunde vara. Med etikett på som om det skulle ha kunnat vara en pytteliten ärtburk.tex. Vad tror du den innehöll? Jo skit/bajs/avföring (välj vad du tycker låter bäst) från ”konstnären” som var tysk tror jag????????????????
    Man måste ha svårt att sälja någon konst om man går ut med en sån historia för att tjäna pengar.
    Tur att vi kan välja vad vi vill se när vi går på museum.
    Ha en trevlig helg, vi har regn, regn och regn här.

  2. Anki

    Nä, håller med dig Carola. Tycker detta var hel löjligt…

    Varma höstkramar från Skåneland

  3. Jenny

    Konst handlar inte bara om att det ska vara fint utan även om få människor att reflektera och ifrågasätta inlärda normer och tabun. Du föddes inte med att tycka att könshår är äckligt, det är inlärt beteende. Könshår är inte till någon skada utan har eg. en skyddande funktion. Vi har lärt oss att sky könshår men det går säkert skapa intressant och vacker konst av det. Jag har tyvärr inte möjlighet att gå och se den själv så jag vet inte om denna utställning är givande, men varför inte gå dit och se efter? Reflektera över varför din spontana reflektion är: Ryyyyys! Och var lite nyfiken. Det finns fantastiskt betydelsefull och vacker konst gjord av mensblod av denna sydafrikanska fotograf. http://www.autostraddle.com/artist-attack-zanele-muholi-13277/ Det går säkert göra viktig och betydelsefull konst av menshår också.

    Carola: Jag är ledsen, men jag delar inte alls din åsikt. För mig är konst inget man ska behöva fundera över vad konstnären menat eller tänkt, utan det ska bara vara vackert för ögat, just exakt där och då.
    Mensblod…nä tack. Vad är det betydelsefulla i att fota mens? Finns inget betydelsefult i det, bara smått sjukligt;) Sorry:)

  4. Jenny

    I Alingsås har vi haft massa underliga sk konstinstallationer. Bland annat en naken kvinna som satt i en stor box med öppet tak så man kunde klättra upp på en stege och titta ner på henne när hon satt och läste en bok naken. Sedan hade vi en där Pål Hollender hade byggt upp en bar i konsthallen. Tror den hette ” På gränsen” . Sedan spelade de jättehög musik på nätterna så folk inte kunde sova. Syftet med den intallationen var att man skulle gå ute på gatan och tänka sig att där uppe ligger en nattklubb men jag har inte tillträde. Denna musik spelade de i flera veckor. Hotellet som ligger precis brevid fick problem med att folk inte kunde sova, så de fick dra ner på ljudet.
    Carola..Ja, vad ska man säga…för mig kan sån konst lika gärna låta bli att visas ;)

  5. Ida

    Hur kommer man ens på idén är min första reaktion. Det låter som en ganska udda utställning. Fast numera är det ju så mycket som kan kallas konst.

  6. Carina

    Låter som konstig konst. Fast snárt är väl en utställning enda stället man hittar könshår på. Får på kroppen ska det ju tydligen inte få finnas.

  7. Malin

    Jag läste också den artikeln! Kan heller inte fatta…Hur kan man ens komma på tanken att göra en sån utställning? Alla är vi olika..

  8. Michaela

    Såå sjukt! Usch!

    Haha! Jag drömde inatt att du hade bloggträff hemma hos dig! Óch jag och Walther åkte hela långa vägen till dig tillsammans med min mamma! Jättekul hade vi! Sen kom min man också! Och han och Perra fann varann!
    Walther och Jordan lekte med bilar och såg på film!

    Ja ibland drömmer man så knäppt!

    Carola: fast det vore väldigt trevligt att gå träffa dig!! Så jag tycker inte det var en knäpp dröm :)