Familjen Annorlunda

Vinnare!

Grattis Anna och Sandra:)

Ni får gå på Christer Fuglesangs frukostseminarie nu på fredag:)

 

Hör av er till mig pronto på [email protected]

 

:)

 

Anna:

Åh vilken tävling, min make älskar allt som har med rymden att gör och vi besökte Kennedy space center i somras och gick runt och tittade på allt man kunde.

Skulle jag träffa en utomjordning skulle jag höra hur deras fredagsmys ser ut, vad äter de till middag (tror inte att de äter tacos som de flesta av oss)

 

 

Sandra:

Alienfråga; eftersom att jag älskar värme skulle jag fråga om det var varmt på deras planet och om det isåfall famns en chans att få emigrera dit!

Jag själv har inte möjlighet att gå men make och son skulle älska att få träffa herr Fuglesang!

Sandra med fyra

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna-Carin Arnebäck

    Såg ditt recept på fläskytterfile, passerade tomater, cremecfraichr och massor av kryddor. Lät gott! Eftersom jag är kass på att laga mat vill jag gärna ha mått på allt…. Fixar du det till mig? Massor av kryddor skrev du. Vilka då….. Tacksam om du svarar,
    Anna-Carin i Skene

    Carola: Jag har aldrig recept, utan kör på känsla, så mått kan jag inte ge dig tyvärr, dessutom blir det ju kanske andra mängder hemma hos andra. Jag pytsar i till det ser bra ut:) kryddar ofta med paprika, oregano, peppar, svart och vit, chili, vitlök, lök…typ:) Ta det du gillar, och bland iho tills det ser fint ut:)