Familjen Annorlunda

Klätterapa!

Vill man så kan man!

20120821-132730.jpg

Att mamma inte är helt övertygad om att hon vill ha ettårige lillskiten på studsmattan struntar väl han i ..

20120821-132914.jpg

Han ska upp !
Och upp kom han :) men blev nedlyft lika fort, fast han hann med en snabb rusch först ;)
Nu är pallen borta..:)

Ni vet det där jag skulle göra som jag aldrig gjort förrut ??
Nu har jag gjort det!
Kört med husvagn :)
Jag har kört med släpvagn en gång för typ 15 år sen men eftersom jag nu är stolt ägare ( nåja snart iaf, pappa ska skriva över den ) till en husvagn så är det väl själva fan om man inte ska kunna dra den själv !

Bra kvinna reder sig själv :)

Nu får jag ju fortfarande inte dra med min buss enligt regler och körkorts bokstav men det är ju på väg att ändras.
Jag kan ju låna pappas bil:)

Det var ju inte ens svårt. Ganska plättlätt faktiskt.
Jag trodde det skulle kännas tungt och vingligt men det märktes ju knappt .
Kanske beror på att jag som mest kom upp i typ 60 km/timme, men vad sjutton – jag har dragit husvagnen och jag är nöjd med mig själv :)
Hastigheten kan jag jobba på sen, brukar inte vara några problem .. Hm;)

Vagnen är på verkstad och får bromsarna fixade och blir nog klar under dagen och eftersom Patricia kom hem nu så kanske jag kan hämta den åxå, annars hade pappa fått göra det. Jo, han var såklart med mig, inte vågade jag åka själv :)

Jag kan köra med husvagn :) :) :)
Fy sjutton vad bra jag är ;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Neta

    Man ska ju kunna väga upp sin bil genom att lägga i tyngder nånstans, vet inte hur det är men vi gjorde det med volvo 340. Sen fick man registrera och besikta om den. Ja mesigt o mesigt jag kan ju inte det där längre men jag saknar det. Har ju också varit ensam mycket då mina barn va små eftersom jag är gift med en militär. Däremot har jag ju en man som får göra det mesta numer, inte utan knorr men… Mina fysiska förutsättninger har ju ändrats. I nöden provas inte bara vänner kan jag säga men han har väl lång inskolning kanske ;)
    Skulle va kul o ta en fika med dig nån gång :) är ju också titt som tätt både på Gränby och Ikea. Om du törs fika med en i rullstol ;) E är ju lite nyfiken på om hon känner igen dig från 95 också.
    Carola : Med mesigt menar jag ju såklart att man som tjej låter en man sköta saker och sen inte har en aning om hur det funkar:) Inte att man delar upp saker så man gör det man kan bäst, det är ju klokt:)
    Jag törs fika med både rullstolar och dess ägare:)

  2. Neta

    Du får köra husvagn med B-kort om inte vagnens vikt överstiger bilens tjänstevikt.
    När man ska köra med lastad vagn gäller det att ha lasten jämnt fördelad (tunga grejer lågt och nära draget, resten fördelat över hela vagnen) annars kan vagnen börja vobbla, och det är inte kul…..
    Tycker du är en tuffing Carola, va ska du med Perra till höll jag på säga :D du klarar ju ta mig 17 allt.
    Carola: Tack:) jag gillar att bli kallad för tuffing:) Jo, man måste kunna själv, jag tycker det är mesigt med tjejer som inte kan byta proppar eller hugga ved, och med killar som inte kan tvätta eller dammsuga;)
    Min bil är så tung att jag får dra som mest 850kg, och vagnen väger dryga tusen…surt!

  3. Ewi

    Ska du ta ”körkort” för fler grejer, eller är det ändringar i reglerna på G? Jag är själv lite sugen på husvagnssemester, men då jag är den enda med körkort i familjen, och ändast B-kort, blir det inte av…
    Carola: Det pratas om ändring av reglerna, men det lär väl dra ut på tiden….Jag orkar inte ta fler bokstäver i körkortet för att få köra en husvagn….tror jag:)