Familjen Annorlunda

PicMonkey!

Vad nu då?? Mitt nya favvo redigeringsprogram ( efter tips av flera av er läsare, tack!!) vill inte funka idag!?

Det bara stänger sig när jag ska spara bilden…surt!

Jaha, skrutt åxå:(

Jag som äntligen fått både tid och ro att blogga från datorn, och iom det alltså kan redigera bilderna…typiskt.

Det får bli oredigerade då….

 

När Jordan blir stor ska han bli som Snickar-Björn i Äntligen hemma har han sagt, det gillar jag väldigt mkt, för dels gillar jag Björn;) och dels så gillar jag att få en egen snickare! Kan inte bli bättre ju. Perra är många saker, men bra på att snickra är han inte;)

Ska man nu bli en snickare, så måste man ha outfit som passar, och här kommer en mini-Björn:

        

Och har man sett???  Vem ligger bakom de här coola kläderna om inte…..Björn:)

      Ser ni??  Jordan har fattat det här med fotografering, han vet att jag vill ha med de mest knasiga saker på bild, så han var så noga med att visa taggen;)

Fast han höll inte med mig om att det är Björn på bilden… Länge tittade han på den, skakade på huvudet och sa:

– Nej mamma, det ÄR ingen björn;)

Skrutt att jag inte kan redigera bilderna, kläderna görs inte alls rättvisa! Jag lovar att visa er mer noga sen!

Tjejerna har nämligen fått varsin kjol/klänning, som de älskar, men de får ni se imorgon, eller när PicMonkey behagar funka.

Men jag kan ju berätta att de här kläderna kommer ifrån BCWW Björn Christiernsson Workwear, och det är alltså Björn och hans fru Karolina som står bakom dem!

Jordans brallor är precis som riktiga snickarbyxor, med massa fickor, hällor och vadderade knän så han kan stå på knä och spika länge;)  Tröjan är supermjuk och har en så himla snygg v-ringning som jag blev alldeles kär i, jag tycker ofta att just v-ringningar för barn är lite för urringade, men den här är bara snygg:)  

Kika in på deras sida, och som extra bonus så går 5kr per sålt plagg till BRIS  Barnens rätt i samhället:)

Ni ska få se bätter bilder snart.

Jag har sagt det förr, men vi försöker tvinga in ( nej inte på riktigt, bara på skoj!) barnen i lämpliga yrken, dvs sånt man har nytta av ;)

Så Jordan ska bli snickare, Jamie får bli elektriker, Lovelia rörmokare, Trixie målare, Novalie datatekniker, de får stå för det man behöver inom huset, och de fyra äldsta ska dra in kosingen och alltså är det ett basketproffs- Corrinda, en tennismästare- Robban, en sångerska – Patricia, och Janelle ska bli skådis….eller var det dansare? Hm….dansade skådis kanske;)

Bara så att de vet;)

 

Såklart skojar jag, men nog vore det fint med lite hantverkare i familjen…:)

 

 

Över till annat!

Ni tycker inte att jag ska behöva förklara mig eller stå till svars, nu om resan som Robban & Corrinda är iväg på, och jag lovar att jag inte gör det för att jag känner mig tvungen, utan för att jag känner att det är på sin plats med en förklaring:)

Samma med bilbarnstolar, amning, tv-spel osv, jag känner mig sällan påhoppad av någon, men vill ge lite svar på tal ibland;)

Ni är för det mesta väldigt snälla och trevliga, såklart, eftersom ni är de bästa läsare som finns ♥

Nej, det är inget smörande, utan sant:)

Eftersom jag ofta får kloka och bra svar av er, så undrar jag nu om någon av er varit på Berkingebadet??  Vi är sugna på att åka dit, ev med husvagnen, och det ska såklart vara finväder….men skulle vilja höra om det är värt det?

 

Aj!

Jag har grym träningsvärk, vi var på ett skivstång intervall pass igår, och det har jag nog aldrig varit på förr…skivstång en gång för länge sen bara… När det är helt nytt så är det svårt att veta vilka vikter man orkar med, och jag kan ha lassat på för mkt…men jag orkade ju..Nästan;)

Jag var helt slut, orkade inte alls hela passet, utan stod mest och flåsade mellan varven! Det var varmt igår, och då är det extremt varmt inne på Friskis, så lite pga det blir det jobbigt.

Jag har problem med nacke och axlar, så vissa övningar är svåra bara därför, som att ha en skivstång på axlarna tex..jag fastnar liksom med armarna och det gör ont i nacken där den vilar…Jag är alldeles för stram så det beror ju på det, och jag övar på att få upp rörligheten!

Nu under sommaren är det ju färre pass än annars, så cirkelfysen är inställd mellan varven, och då hinner man ju med att testa andra grejor – kul!  Men hejda mig om jag börjar prata om spinning igen…!  Jag provade det när jag väntade Jamie och inte längre kunde ligga på mage…och nån av er sa att jag skulle ge det tio gånger. Antingen skulle jag älska det eller hata det, och jag kan bara hålla med . Jag hatar det! Fy tusan så trist!  :)

 

Nej hörrni, jag måste hoppa i snarklådan nu, igår var jag uppe sent, kunde inte somna och så vaknade Jamie tidigt….Inte bra..

Nu har jag iofs kommit in i andra andningen, så nu skulle jag kunna vara vaken hela natten utan problem men får lov att lägga mig ändå:)

 

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Berkige badet är det bra ställe att bada på vad jag vet men jag har aldrig campat där med husvang. Gräsöbadscampningren på Gräsö är bra och barnvänligt och även promenad av stånd till öregrund om man skulle vilja, Gräsö är även ett bra sevärt ställe även hösten och vinten som vår och sommar

  2. Mamma hemma

    Åh, jag älskar när barnen går in i olika roller och klär ut sig. De går verkligen in för det helt och fullt, så mysigt :)

  3. Lotta m åtta o Liten i magen

    Jag har en nybliven snickare här hemma nu iom att Anthon tog studenten som snickare. Kan va mycket användbart ;)
    Äldsta dottern är egenföretagare och säljer/tillverkar smycken…inte heller så dumt minsann…och så har jag ju en dotter som börjar andra året på Hotell/restaurang…så det är ju fint att ha någon som bakar o grejar oxå ;)

    Jag har oxå planer till de små…några skulle kunna satsa på hockeyproffs/tennisproffs/golfproffs…och en frisör vore great att ha i familjen :)

    Nädå…skämt å sido…de får göra vad de vill, bara de är lyckliga…men nog underlättar det alltid när man har hjälpen precis inpå. Å just snickare är jag väldigt glad över att ha en nu ;) Den hjälpen kommer att komma väl till pass framöver, det är jag säker på =)

    Kram!

  4. Neta

    Vi åker mkt till Berkinge och det är toppen där, otroligt välskött och framförallt billigt. Nu ligger inte vi vid stranden eftersom jag inte vill ligga bland barn :P har ju gjort mitt där men har bara hört lovord om den och ruchkanorna också. Däremot är det lite av ett mygghål på campingön, men det beror ju på hur känslig man är. Ett ställe som det däremot är bra att campa med barn på är ju Gräsö, stora ytor, barnvik, lekplatser och gångavstånd till färjan och Öregrund om man ledsnar.

  5. lillys mamma

    jag har varit sugen på berkingebadet ja med, men hatar å inte ha sällskap, dottern är lite försiktig om de är kallt, furuvikspoolen va för kall tyckte hon, men kallvatten ur kran går å bada i hemma i minipoolen..
    å hennes pappa är badkruka och vill sitta med kläderna på i skuggan.. tråkigt värre.. själv älskar ja å bada, även om ja inte tris i kroppshyddan, men sen dottern kom skiter ja lite mer i de å badar på ändå, folk kan titta bort om dom vill se nå finare, haha..