Familjen Annorlunda

Matmor…?

Njä det är jag ganska långt ifrån idag när jag serverar fryst pyttipanna från affären ..;)
Men jag steker egna ägg iaf det får jag väl lite pluspoäng för, visst??? ;)

Ge mig en kock tack och jag är evigt tacksam …!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria L

    Hej! Har följt din blogg ända sen familjen annorlunda men brukar inte lämna kommentar så ofta. Men idag tänkte jag göra det. Dina barn äter inte lax va? Findus tror jag det är har gjort en färdig laxpytt som det bara är att steka på. Jag tycker att den är god. Jag äter inte rött kött p.g.a reumatism så därav så har jag fått ersätta pyttipanna som jag för övrigt älskar med denna laxpytt. Det jag skulle komma fram till var att det kan ju vara något för er vuxna när barnen äter pyttipanna. Nackdelen är ju att den är lite dyrare än vanlig pyttipanna. Sköt om er och hoppas att alla får vara friska snart. Själv dras jag med ett långdraget virus men arbetar på förskola med 1 åringar så då blir det lätt så. :) kram till er alla.

  2. 6barnunder7

    Om det vore för mig skulle våra barn matvägra. Jag är jättedålig på att laga mat. Tack och lov har jag ju en man också, men skulle inte säga nej till en Kock. Drömma kan man ju alltid.

    Mvh ANna
    6 barn under 7 år

  3. Linda

    Kul att höra att det fungerar bra med flaskan :)) Här hemma brukar det också bli köpt pytt, är så less på matlagning, noll fantasi :((( Ha det så bra med dina fina barn