Familjen Annorlunda

Mammabloggalan

Nya bud från Mammabloggalan:)

De har ändrat om lite så att istf att alla bloggare tävlar i tre kategorier, så är nu alla nominerade till ALLA kategorier, så om ni vill så får ni såklart gå in och rösta ( på mig??) i alla de olika kategorierna.  De började med att öppna röstningen för Årets Bloggmamma men nu är alltså alla kategorier röstbara.

Alltså kan ni nu gå in HÄR  och rösta, på mig helst ;) i varje kategori, men såklart finns det många andra fina bloggare att lägga en röst på!

Jag har nummer 14 ♥   ( http://blogg.mama.nu/familjenannorlunda/)

Det går att rösta en gång per kategori, men har man flera datorer och smartphones kan man såklart rösta en gång från varje :)

( Shit jag har skrivit Kategori och Rösta typ tusen gånger….sorry )

 

Ha det gott, vi hörs snart igen!

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej Carola!
    Älskar din blogg, men nu är du skyldig mig 99 kr. Ha ha såg lite av ”familjen annorlunda” som gick på tv idag, fick såklart mersmak, trots att jag sett alla avsnitt förut och har nu köpt tv4play premium så att jag kan se alla avsnitt. Såg precis det avsnittet när Jordan föddes och grät en skvätt, så himla fint!!
    Hoppas så på att ni ska vara med nån gång igen!
    Tusen tack för att du och din familj förgyller vår vardag!

    Kram /Jenny

  2. Annika

    Nu har du fått min röst! Hälsar jag som bara har ett barn, men som totalgillar din mysiga storfamilj//
    Annika, Washington DC

  3. Jx10

    Hejhopp.. Tyvärr går det inte och rösta på luren.. Min dator dog för ett tag sedan .. Coca cola verkar inte funka att dränka den i…. Hade velat lägga en röst på dig och ” konkurrenten” Mirka…:-)
    Jadu har ju en liten herre här med som bojkottar precis allt.. Han blir sååååå äcklad så han spyr när man kommer med ngt i form av mat…!!!?!!! Har fått i han typ ngt majskorn…thats it .. Har iochförsig ingen panik så men ja på lör hade jag velat gå på lite partaj… Jaja vad är en bal på slottet?! :-). Han sover såå söt i famnen nu… Där trivs han bäst..!!
    Ha det gott! Och shopping är alltid kul.. Men är inte vårens sk mode liite knepigt.. Jag har iochförsig aldrig varit ett stort fan av dom vanliga klädkedjorna men nu…… Nä bläää…
    Kram ifr skogen

  4. Linda med sju.

    God morgon!
    Nu har jag lämnat min röst! Inget svårt val att lägga den på dig :) Du är verkligen toppen i din blogg, det är en del av min vardag att läsa den.
    Känns lite dumt att ge dig en massa råd när du är den som kan ge oss. Men jag tänkte på att du gav majs välling. Mina barn har nog aldrig gillat den, vet inte varför. Har ju varit jobbigt då de har haft typ magsjuka och ska ha den istället för den vanliga. Har liksom inte funkat här. Var bara en tanke. Sen blev jag lättad av att du liksom jag köpte Nestlé. Men jag gillar deras produkter bättre, smidigare gröt förpackningar och mer smaker. Givetvis är barnen mer förtjusta i den med. Men visst känner man lite ångest då det var i blåsvädret med Nestlé. Fast det var ju Semper som var en fara sist. Så man får väl ta en del med en nypa salt ;)

    Skönt att höra att sjuk träsket börjar sina Här börjar det bli bättre med :)

    Ha en underbar dag!
    Kram Linda.

  5. ita

    HEj igen..vill bara ge ett litet tips (rata eller pröva hi) jag använder esskas anatomiska nappar i silikon (de är lite platta liksom, ja de kanske funkar, men alla barn är ju olika en del gillar INTE flaskan så är det ju) kom bara på tipset god söndag:)

  6. ita

    HEJ!
    Nu har jag röstat:)
    ha det gott !(o jag känner igen det där vägrandet med flaskan…fast efter en månad tog han flaskan plötsligt då jag erbjöd den och med nestles milda fullkornsvälling. fast det är ju lite trugning o igår kväll var det bara bröstet som gällde..:) lycka till från en fembarnsmamma:)

  7. Sarah Åkesson

    Röstat och klart! Dock borde de haft en kategori till: årets språkvårdande mamma-bloggare ;) Där vinner du! Ditt fina språk gör din blogg extra läsvärd gentemot andra bloggar. Låter nördigt, men för mig är det viktigt. Kram!

  8. esterii

    Hej Svejs! Fin blogg, själv är jag en morsra och nybörjarbloggare.Jag har också vuxit upp med 8 syskon, kul, men det räknas som rätt så lite i min släkt, eftersom det finns mostrar som har fler än så, min mormor och morfar har totalt 63 barnbarn.. Ha det så gott..