Familjen Annorlunda

Shoppar….;)

Är det rea så är det, och snål som man är ( eller ekonomisk låter bättre ) så passar man ju på :)
Idag var det Corrinda som bad mig köpa en ear cuff till ett kalas hon ska på och med halva priset på hela sortimentet så bidde det lite till :

20120126-131647.jpg

Några ear cuffs och så ” lite till”:)
Fast den bilden vill inte laddas upp tydligen ??
Hm?

20120126-132127.jpg

Jo nu!!?
Jaja ;)
Lite presenter, lite behåller jag själv och plånboken är nöjd.

Glömde att jag skulle köpa en våg .. Vår har blivit jätteblöt en gång för mkt och vill verkligen inte väga ett enda gram till :/
Helst vill jag ha en sådär gammal som de hade på sjukhus förr , de brukar kunna finnas i badhus åxå , där man själv flyttar vikterna . De är så fina och exakta :) Avskyr vågar som gör som de vill , lägger till och drar ifrån lite på en höft sådär , väger jag mig vill jag veta sanningen :)

Jordan sover:

20120126-132653.jpg

Jamie börjar krokna så vi ska väl sova lite nu ;)
Sen är det förhoppningsvis Friskis ikväll :)

20120126-132802.jpg

Tills dess – bye bye:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra P

    Hej igen Carola! =)

    den heter inget speciellt vi säger bara ”hindersmässan” =) Om han hade en banner med ”syltkrukan” eller nått liknande så tror jag att jag handlade av din man =)
    Och honungen jag köpte är alltid bra =) köper den smaksatta med Eukalytus och pepparmynta den är bra för halsen när man är sjuk och förkyld =) Det är synd bara att man bara kan få tag på den på hindersmässan en gång om året =(

  2. Anki J.

    SÃ¥ brukar jag oxÃ¥ göra, handla lite ”extra” när det är rea och lägga undan till kommande presenter. Ett bra tips när kassan är skral och som den oftast är här ;o)

    Hälsningar från Skåneland

  3. Sandra P

    Hej! Tänkte bara höra med dig Carola är din man i Örebro just nu på hindersmässan här? För i så fall så köpte jag honung av honom i dag om det nu va han =)
    Carola ; Han är i Örebro, ja. Har ingen aning om vad marknaden heter dock ;) De är fler som säljer på tre olika ställen..men han har nog ett långt bord. Hoppas honungen var god, vi gör av med massor här hemma :)