Familjen Annorlunda

Bakar

Tvillingar in action :)
Jag bakar alltid dubbelt så mkt när det är till Robban & Corrindas klass eftersom de är tvillingar … Det känns som en självklarhet och jag har inte funderat över det så mycket faktiskt , men fick en fråga igår om hur jag gör med sånt när det gäller tvillingarna.
Hur gör ni andra som har två eller flerbördsbarn ??

20111117-170659.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leah

    Jag väntar tvillingar!!!
    Carola : Och jag blir genast lite avis, det var så speciellt med två :)
    Grattis!! Är du den Leah som önskade fler barn men saknade en man? Eller är ni fler Leah här?

  2. Sara

    SkrVi har inte börjat baka till några skolprojekt ännu (ser faktiskt fram emot det;-)) men när det gäller presenter till kalas e dyl så får de ju såklart ge en varsin eller en gemensam dyrare. Känns ju självklart.

    När det är insamlingar på dagis (t ex till sommar och julpresenter till fröknarna) så ger vi dock per familj men det har inget att göra med att vi har twins eller ej utan det har föreningen bestämt helt enkelt och det är ju många som har mer än ett barn fast i olika åldrar oftast. I jan kommer vi att ha tre barn på dagis men kommer att betala samma alltså, phu skönt;-)

  3. Lollo

    När jag såg din header nyss så kom jag att tänka på en sak. Du har ju numera niio barn. Ska inte Jamie in i där också? Alla måste få en plats ju :)

  4. Linda med sju

    Mina tvilling tjejer får välja vad de vill baka var och en. Sen hjälps vi åt och bidrar då med dubbelt.
    Det är som när de ska på kalas, antingen varsin present eller en lite dyrare gemensam att ta med sig.
    För hade de skilt några år på dem så hade man ju fått bidra likadant fast med lite mellanrum. Så är det ju hela tiden när man har tvillingar eller fler. När det är något så blir det ju alltid gånger två. Både på gott och ont faktiskt :)

  5. Elin

    Jag har inte tvillingar, men jag skulle ha gjort samma sak. Två barn är två barn och inte en… Tack för en trevlig blogg! Kram Elin

  6. Linda

    Har aldrig behövt baka, konstigt nog. O inte heller gillar de tårta så… har tvillingar två gånger o de yngsta är för unga än, bara 9 månader, så vi får se om de vill ha ”varsina” tårtor när de blir äldre.

  7. Ulle

    Har inte tvillingar men väl flera barn i samma förening. Självklart gör jag det som ska göras en gång för varje barn. De ska ju åka alla tre allts kostar mina barn lika mycket som tre barn som inte har samma föräldrar.