Jordan väntar på sin tredje frukost – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Jordan väntar på sin tredje frukost

20110828-115719.jpg

Han börjar alltid med en nenne , vilket betyder välling :) och sen varierar det hur många gånger till som han äter frukost , det beror på hur många gånger det dukas fram . Lediga dagar blir det många gånger eftersom alla äter allt eftersom de vaknar ;)
Jordan tycker det är kul att sällskapa och äta är ju alltid kul :)
Ni är många som tycker frukosten är viktig att äta tillsammans hela familjen och jag tycker det låter jättemysigt och kan önska att vi var lite så . Men i en så stor familj som vi är , med tonåringar som dräller ute till sent, en trött mamma , helgarbetande pappa och kvällsugglor till småbarn så är ingen intresserad av att kliva upp för att äta ihop med familjen . Ingen är heller speciellt morgonpigg och vidare social innan de kvicknat till i sin egen takt och föredrar att sitta i lugn och ro och läsa en tidning.
Vi samlas ofta till middag ist.
När aktiviteterna dragit igång så fattas ofta nån även till middag men de flesta äter tillsammans , och det är då vi i vår familj talar om dagen som varit , morgondagen och sånt som ni morgonpigga avhandlar till frukost :)

Vi sitter ofta kvar länge vid matbordet och pratar och umgås , och det är ju ingen stress iväg nånstans heller som det ju är vid frukosten :)

Passar oss precis !

Idag verkar inte vädret bestämma sig – sol eller inte ?? Blåser gör det iaf … Men så bor vi ju i Uppsala där det alltid blåser ;)

Nej om man skulle gp ner i tvätteriet kanske ..?
Ha en härlig söndag :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Barnens Hjältar

  Vi är nio i vår familj och det händer nästan aldrig att vi äter frukost samtidigt. Däremot har vi ju middagen ihop så gemenskapen får man där tycker jag. Vi har med tonåringar som dräller ute, alla börjar skolan olika tider etc. Man gör det man kan med det man har, svårare är det ju inte :P

 2. gabbi

  jag älskar frukost speciellt långa som man sitter länge det gör vi på helgena med barnen men som sagt vi är ju alla olika på vardagarna ska dom ju till skolan/dagis så då brukar det bli någon macka bara..

 3. Jenny

  Vi är inga frukostmänniskor alls i vår familj och alla börjar ju olika tider på vardagarna så vi äter i princip aldrig frukost tillsammans då dessutom är alla trötta och vresiga och stressade så det hade nog inte vart nåt mysigt iaf!

 4. paula

  här är det bara jag som äter frulle..inget av mina tre ungar är frukost fantaster..så inga långfrukostar här inte =)

 5. Gabricia

  Smart kille den där Jordan! Själv tycker jag det är rena himmelriket att få äta frukost helt ensam. Håller på att bli tokig här hemma nu när jag börjat jobba igen och vi är uppe hela familjen samma tid. Blir så livligt och rörigt på en enda gång och jag vill ha det lugnt och tyst när jag äter. Gå upp tidigare för att få den lugna stunden känner jag inte heller är så lockande då jag vill sova länge. Dilemma det där!