Familjen Annorlunda

Liten tjockis :)

20110720-122038.jpg

Jamie och jag tog sovmorgon idag och kom inte upp förrän närmare 11, härligt. Det kommer bli jobbigt när Perra börjar jobba för han skämmer bort mig med långa sovmorgnar och knappt nåt hushållsarbete alls <3 Övriga familjen är på Älgsafari och det låter spännande , jag väntar på rapport. Systemkameran är med så kanske får ni älgbilder ikväll istf baby bilder ;) Om vädret hållet sig fint så tänkte vi ta en premiärtur med Jamie i barnvagnen på eftermiddagen . En kort sväng bara för det är då jag brukar inse hur slut kroppen verkligen är :) . När man flåsar och svettas floder efter 300meter och sen är alldeles skakig en timme efteråt … Friskis känns jäkligt långt bort ska lugnt erkännas;) Jaha vad ska vi göra nu då , jag och Jamie ? Han sover gott i min famn ,ligger och småler i sömnen och är ljuvlig så det är svårt att lägga ifrån sig honom , inte ens en kopp kaffe kan få mig att slita mig :) så jag tror vi sitter kvar här och myser lite ! Ha det gott

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie Susanna

    Åhhhhhhhhh, så goooooo!! Jag vill med ha bebis!!
    Förstår precis hur du känner!!
    Kram!

  2. Pernilla

    Hej.
    Grattis till underverket så otroligt söt :)
    Ser ju såå mysigt ut, nästan så man blir sugen på att skaffa en till bara av att se bilden :)

    Hoppas ni har det bra,

    Kram / Pernilla

  3. Beata

    Hej Carola!
    Jamie är så himla söt och verkar väldigt nöjd. Du gör verkligen helt rätt som njuter och stannar i bubblan så länge du bara kan, det går så fort.
    Kramar!

  4. Lina med 5

    Så söt han är stort grattis igen;)Niobarnsmamma häfftigt underbart;)Blir allt väldigt sugen på en 6:a själv.Vad tycker Jordan om att bli storebror?