Familjen Annorlunda

Regn hos mig..

Idag är det en riktig regndag!! Det varierar mellan ösregn och smådugg och en och annan timme är det uppehåll åxå, så man kan inte klaga på ombytet iaf ;)

Men bort nu, och hit med värmen!

.

Jag är otroligt väderpåverkad, mår ofta halvdåligt när det är åska på väg, eller lågtryck som lurar, och regn gör mig gräsligt seg och trött. Ganska normalt iofs tror jag, men drygt, för jag har en massa annat att göra än att sitta och bara vara trött. Jag skyller på graviditeten :D

.

Jag har varit och handlat iaf, passade på att åka ensam idag när Janelle ändå var hemma och Jordan sov. Övriga barnen spelade Eye-toy :) Typ Wii fast playstations gamla variant.

Först Rusta för lite uppbunkring av schampoo, balsam och duschcreme, sen födelsedagspresenter, i helgen ska tre av våra tjejer på varsitt kalas!

Corrinda ska på tjejfest ikväll, där köpte jag en parfym och söta små ringar, Lovelia i morgon, det blev en ritbok med mallar så man kan rita tjusiga prinsessor + pennor till, och Novalie på söndag och där blev det nån liten mini-Barbie.

.

Sen handla mat och efter det hämtade jag paket!

 Från företaget med de grymt snygga förpackningarna och ännu snyggare innehåll:)     Boobdesign

Nu ska ni få höra hur trevliga de är på det här företaget!

Jag hade beställt två stycken amningsblusar på rean, och när de kom var de för stora…Ahh typiskt tänkte jag och funderade först på att sy in dem lite, för de var så fina, men insåg att det inte skulle bli bra. Eftersom det här var i maj, med allt annat som händer då, så tog det tid innan jag fick ändan ur vagnen och mailade Boobdesign och frågade om jag fick byta? Det fick jag, och jag skulle bara skicka tillbaka dem. Jag skäms att erkänna det, men tiden gick och jag fick aldrig iväg det där paketet….Förrän lång tid hade gått, jag hade fått fakturan för länge sen och betalat den till och med..

Men plötsligt händer det :) Jag postade det!! Och fick nästan omgående svar att de skickat det jag önskade i byte, och dessutom , eftersom jag redan betalat, så drog de av det jag var skyldig nu! För det jag bytte till var ju dyrare och jag hade räknat med att betala lite till . Men trots att jag varit sjukt sen med allt, så gör de såhär :) Vilka människor!

Jag är så glad för det är minsann inte alltid man blir behandlad på ett sånt trevlig sätt :)

All heder åt Boobdesign!  Jag har massa amningströjor sen innan och jag gillar dem skarpt, gillar funktionen, även om jag faktiskt lyckades amma fyra barn varav ett tvillingpar utan specialtröjor:)

Vill ni se vad jag köpte då???

Jag har provat den, och den sitter helt ok även nu ,men jag väljer att visa deras egen bild, känns som den ger mer rättvisa åt plagget :)

  Fin va????

Materialet var ljuvligt, tunnt och mjukt, och eftersom solen kommer skina hela sommaren så kommer den vara perfekt!  Jag är så jäkla nöjd!!!

Inte kommer postgravid magdallret synas så farligt heller, den göms bakom volangerna :)

.

När jag provat den så bestämde jag att den får åka med i väskan till BB :)

.

Sen slog jag in paketen :

Hihi, jag hade massa fransar på metervara som fick pryda paketen:) Fiffigt va? ;)

.

Jag plockade undan efter mig och såg fotoramen som står vid telefonen, ser ni vilken av tjejerna det är på?

Tycker den är så söt, med en glass lika stor som ungen ;)

.

Nu har jag delegerat matlagningen till Janelle och Justus, Perra håller på att utrota getingar, han hittade ett bo inne i poolrummet i morse, och där får de faktiskt inte vara! Det går inte alls ihop med massa badande barn..

Jag sitter och samlar kraft för att gå och göra mozarella och tomatsallad, snart så :)

.

Ha det gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria

    Jättesnygg amningstopp!
    Jag gissar också på Patricia :-)
    Jättefina paket, kul med lite annorlunda inslagning och det blev ju riktiga prinsesspaket av det med guldfransar på.

  2. Annelie Susanna

    Vilka fina paket du gjort, väldigt kreativt!!

    Du kanske skulle öppna eget med presenter och vacker inslagnig som specialitet?

    Ha det så gott!!

  3. Madeleine

    Jag gissar också på Patricia – men otroligt lik Lovelia! Tycker iof att alla dina härliga ungar liknar på varandra :-) Kan du inte lägga ut bilder på allihopa när de är i två/tre-årsåldern.. för det skulle vara kul och se hur de andra såg ut när de var yngre :-) Tack för en mysig och läsvärd blogg!

  4. Greta

    Janelle eller patricia. Kanske troligast patricia, eftersom du sagt att hon alltid har varit blond och haft lite lockigt hår:)

    Kraam

  5. Anna

    Snyggt linne, passar tuttar som ändrar storlek…

    Tar tror att det är Patricia på kortet.

  6. Bex

    Kul att du bloggar på dagen också! :) Fin blus du hade köpt och allt! På bilden ser det ut att vara Lovelia, MEN den ser lite äldre ut så jag gissar på Patricia! :)