Familjen Annorlunda

Vår etta :)

Jo, ni ska få bilder på köket, jag ska bara fixa lite först!

Men jag tänkte att ni kanske ville se hur vi trängde ihop oss i gillestugan???

Janelle flydde ju till Justus men övriga var hemma. Jag, Perra, Lovelia och Jordan sov i Janelles rum.

Patricia hade sitt rum som vanligt , och Robban, Corrinda, Novalie och Trixie sov i gillestugan:

De lade ut två madrasser framför TV:n, och där låg tre (ibland Lovelia åxå) och så turades de om att ligga i soffan åxå.

Det var rätt behändigt, de kunde klä av sig och ta på pyamas, borsta tänder och göra sig klara, och sen titta på Arga snickaren, eller Du är vad du äter, eller vad de nu ville se, och de mindre somnade gott :)

Matbordet syns ju lite här ovan, och om man vänder sig om så ser man vår köksavdelning:

Vanlig ugn med två kokplattor under fönstret, vattenkokare, kaffemaskin och micro, med smörgåsgrill och brödrost ovanpå.

Crosstrainern upptryckt mot väggen…

Vrider man sig lite till:

Utklädningshörna och bokhyllan med böcker och spel, och sen den vita möbeln med lådor där vi hade papperstallrikar och redskap, chips åxå ser jag ;)

.

Ja, det var så vi levde under några veckor:)

Det gick alldeles utmärkt måste jag säga, även om jag gärna slipper göra om det, för det är rätt meckigt.

Det är den matstolen som håller på att bli vit nu :)

.

Diska i tvättstugan, maten i en back utanför fönstret de första dagarna, sen blev det varmt ute och skatorna hittade dit och käkade upp osten;)  Matkällaren var toppen att ha, och sen ha vi ju dusch och toalett nere.

Det gick ingen nöd på oss :)

.

Det nya köket var värt det, och tackoch lov sÃ¥ väntade ju alla med att bli sjuka tills vi kunde flytta upp igen, eller ja, nästan iaf, Lovelia blev ju dÃ¥lig precis sista dagen de var där…

Så, bilder på den nya kommer!!!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katie

  Visste är alla bebiiisar helt underbara =) Jaa du har en tid kvar innan er bebis kommer men den som väntar på något gott ^^

  Ha en fin dag fina du!
  Kram, Katie

 2. Katie

  Hej bästa Carola <3

  Vi pratade i vintras om att jag skulle höra av mig då jag fått besked OM jag blir med hundvalp i vår/sommar =) Och nu kommer jag med glaaaada besked!!! :D :D :D

  Jag skall bli mamma ^^ till en helt fantastisk liten tjej <33 En liten valp =) Hon kommer till mig om endast ett par veckor! **Min lycka är så enormt stor**

  Mailar dig bilder på henne då hon kommit hem å så kan du se henne på bloggen också =)
  Hoppas du har en bra dag <3
  Glada kramar, Katie
  Carola svarar: Grattis:) Åh vad mysigt, valpar, och kattungar, och lamm och…ja alla bebisar är så ljuvliga!! Vad skönt att hon kommer snart, så slipper du vänta! (hm, vissa har det bra…här vankar jag fram i v. 29…mååånga veckor kvar, hihi) Väntar på bilder :)

 3. Kerstin

  Hej Carola=) Din blogg är bäst och åter bäst!! En fråga till dig…har följt din blogg länge nu och har för mig att du gått till en talpedagog med några av dina barn? Stämmer det? Jag undrar isf vid vilken ålder tog de tag i sådant och hur länge har de gått?
  Har en 4 åring som fortf pratar ganska så grötigt om man kan skriva så…hon gör sig givetvist förståd till de flesta men det är mkt bokstäver som lägs före visa ord osv..vore super om du ville och hann svara lite på detta. Kram till er!!
  Carola svarar: Tack:) Och javisst har vi gått till logoped med flera av barnen, de flesta faktiskt…
  Fast det är egentligen ”bara” Novalie, Trixie och Lovelia som pratat dåligt. 3års kontrollen på Bvc så har de skickat remiss till logoped och så har vi fått komma ganska omgående:) Novalie fick gå i en ”pratgrupp” med barn med olika svårigheter, det var kanske tio tillfällen, med läxor och hemma övning. Trixie har väl gått hon med…tror jag ;) eller ska hon gå?? Nej hon HAR gått, men ska ev fortsätta:) Hm..Jaja, Lovelia ska få komma hon med. Det har varit mkt avbokningar från både vårt och deras håll så jag har ingen koll nu känner jag, men både de minsta tjejerna ska dit igen iaf:)