Familjen Annorlunda

Tävlade och vann :)

Hoppla hoppla, kan man lugnt säga. Jag vinner otroligt sällan någonting över huvudtaget, men jag tror att kanske det här med att tävla på internet är da shit :=)

Fick ett mail från Mamas webredaktör idag att jag vunnit biljetter till Activisions föräldra- och barnevent!!

Anledningen att jag ens deltog var ju såklart Robban, han skulle älska det, men jag trodde ju inte på vinst och hade redan lagt det långt bak i hårddisken, men så vann jag :)

Nu ska jag berätta det för honom i morgon, och hoppas på att vi kommer iväg..Ta i trä och allt sånt där, man vet aldrig vad som händer.. Corrinda får följa med hon åxå för det var två barn plus mig.

Problemet nu är bara att jag inte direkt hittar i Stockholm som på min egen bakgata direkt….Jag kan ta mig till Gröna Lund, SVT har jag varit på åxå men det är ju typ på vägen till Grönan ;)

Perra har en GPS som han älskar, men jag har oerhört svårt att köra efter den, tycker jag tappar all fokus på körningen om jag ska glo på den…så jag får helt enkelt ÖVA :)  Svårigheter är till för att övervinnas, eller hur?

Åh det ska bli spännande:D

.

Idag har vi, för er informations skull, jag förstår att ni väntar ivrigt på info, ätit pannkaka.

Nej, jag stekte inte själv, det är nåt jag vill undvika i gillestugan utan fläkt, utan jag ¨åkte till Ica och köpte färdigstekta.

Vi kommer vara proffs på alla färdigrätter när det här är klart ;)

Jag och Perra åt varsin sallad, färdig även den.

.

Vi var på musiklek med Jordan och Lovelia i förmiddags och Perra förundrades över hur lugnt Jordan satt i mitt knä, det är liksom inte det man är van vid när det gäller det vilddjuret, men han är så oerhört fokuserad på musiken:)

Hm, tills han av nån anledning fattade agg till lilla killen intill och började knuffas…Inte bara en gång utan flera dessutom, knasunge. Sånt gillar jag inte,

.

Efter sången åkte vi och lunchade, och  när jag stannade bilen så satt han och sov:

  I  den inte helt bekväma ställning som blir följden av den bakåtvända (Ha fick jag det sagt åxå) ganska uppresta barnstolen. Men han sov som en stock :)

Det kan gärna bli så att man är lite trött när man håller låda till framåt 22-23 på kvällarna…

Så här såg han tex ut igår kväll vid 22 tiden:

Säg Hej till publiken!

Lovelia ligger och sover sen flera timmar , hon syns inte men det är under det blå täcket:)

Det här är Janelles rum då, där vi knör in oss ett tag:)  Det gäller att flytta ut hans säng en bit från bokhyllan, för annars har han fullt upp med att öppna lådorna och pilla och peta…tror inte Janelle uppskattar det.

.

Efter lunchen idag åkte vi hem och Perra började skruva ihop köksskåpen. Ganska många svordomar senare så står det första i köket, inte alls där det ska stå sen, men färdigt och klart :)

Idag har de fått upp radontapeterna, och takplattorna är färdiga, alla dörrfoder är målade och sen har de gjort massa annat som jag inte ser … Städat bla, de har dammsugit och plockat undan ordentligt så det inte ska damma mer :D

Me like!

De hade lite åsikter på vårt tapetval, radontapeterna ser ut som om man rivit ner en gammal tapet ungefär, eller satt upp brunt omslagspapper…;)  Dessutom blev det ganska fult, de korvade sig och de kommer behöva bredspackla allt som syns ovanför bröstpanelen… Det visste vi om, så det blev inget bakslag.

I morgon kommer de inte, de ska färdigställa ett annat jobb, men på måndag dyker det upp fyra gubbar och sen kör de järnet. De var fyra i måndags här när de rev, men sen har de varit bara två.

Vi kommer skruva skåp, och åka och fika med Perras mormor:)

.

Spisen kom idag! 80kg tung var det jobbigt att släpa in den, men nu står den där och tronar….i sitt emballage fortfarande :)

Än så länge funkar allt som det är tänkt, det enda som felar är luckorna från Ikea…men det är värdsliga saker.

.

.

Igår hittade jag inte sladden till mobilen, men nu har jag lånat Patricias så här kommer de bilder jag skulle satt in igår…

Ni får läsa gårdagens inlägg :)

Vi var och tvättade bilen och en usel bild på en jättelycklig Lovelia kommer därifrån:

Perra spolar av bilen:

  Och se så den blänker :)

Om man kisar så ser man inte rosten som börjar göra den lite prickig….;)

Idag mötte jag en precis likadan, med samma reg.nr förutom nån siffra…måste vara våran bils tvilling ju .

Hemma så vaknade Jordan innan han sovit klart, det är ju det där med att sitta i bilen och sova…..och han bäddade åt sig i skrindan och låg där och jäste i solen:

  När jag sakta drog den fram och tillbaka så var det nästan så han somnade om:)

Men sen hittade han på elbilen:

 Den är köpt på Biltema för flera år sen, för typ 249kr….och den har hållt för Novalie, Trixie, Lovelia och även en och annan lite större har provkört den, så det måste anses vara ett bra köp:)

I bakgrunden syns en bit av berget som kastats ut från köket..Mkt sopor blir det, och även om Perra har en stor buss så kommer det bli flera vändor till tippen. Tur det är ganska nära.

.

.

Idag var det varmt så tjejerna fick ta sina vårjackor:

 Lovelias randiga köpte vi på nån outlet  på Eurostop förra våren, för halva priset som då blev 200kr.

Trixies ( Novalie har en likadan fast lila) köpte jag i vintras i en butik i Gottsunda centrum för 59kr :)

Men visst är det väl underbart att fynda!!? 

Här syns ännu mera sopor…

Och apropå sopor…..Det märks att vintern kom väldigt plötsligt, för ojoj vad det tinar fram saker! Vi brukar ju städa undan i trädgården på hösten, men nu hade vi inte hunnit klart. Så här och var kikar det fram saker vi trodde var undanplockade . Praktiskt, då behöver vi inte leta reda på dem :D

.

Nu börjar det bli sovdags, så godnatt på er alla:)

Natti natti:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Neta

    Har du varit på Nightmare outlett i Enköping? Ligger bredvid McDonalds och Statoil när man kommer in i stan alltså man åker av 55an och åker en liten bit på E18.
    Läskigt billiga kläder och lite skor, typ springskor, converse och foppa för hela familjen.
    Skjortor till karlar 2 för 50, de flesta toppar o tunikor 60 kr, joggingdelar från 80 kr, strumpor 16 kr o.s.v.

  2. Carina

    Ser ju mysigt ut för Jordan där i skrindan.

    Tänkte på en sak ang sängen ni sover i. Fick intrycket av att den står mot väggen. Om ni drar ut den en bit från väggen så blir det mer plats. En armbåge, fot eller knä kan hänga lite över kanten. Men ni kanke redan har tänkt på det eller så finns det helt enkelt inte plats nu när det är compact living som gäller

  3. Michaela Lejonberg

    Grattis till vinsten!!!
    Det är sÃ¥ kul att följa er köksrenovering! Fick inspiration till att försöka övertala gubben om att mÃ¥la om panelen i hall o kök, men han var inte sÃ¥ positiv till det… men jag försöker igen… men pratade med min farmor som tyckte jag hade rätt i att vi borde fräscha upp lite granna! Hoppas pÃ¥ hennes hjälp med övertalningen;)

    Söt Jordan är på fotot när han står i sängen!!

    Kram på er!

  4. Trollmorsan

    Underbara bilder! Och det är så roligt att komma in till dig och läsa!! Du skriver roligt och bra! Tack för att du delar med dig!

    Kram en 8-barns mamma