Familjen Annorlunda

Japp, jag är nöjd:)

Jay är i final, direkt dessutom, utan att behöva battla mot nån annan, me like :)

Det enda trista med det är ju att man inte fick höra honom sjunga igen, men Patricia har youtubat honom här hemma före middagen, så Jaydosen är avklarad :D

.

Jag undrar om ni vill se småtjejernas julklänningar??  Va??  Bra :)

Först kan jag ju säga att färgmatchningen är under all kritik, men de får väl sitta en bit ifrån varandra :)

Den röda med Belle på sabbar hela alltet, men den var så fin så den får vara :)

 Så här ser den ut i sin helhet. Ska jag berätta en hemlighet??

*viskar* Det är egentligen ett nattlinne!!!  Vilket slöseri!  Novalie kommer att glänsa hela julen i den:)

Marks and Spencer

Trixies ser ut såhär:

  Svårt att fota så det gör den rättvisa, den är helt undrbar!! Två olika tyger, tungt och fjärilslätt. Kommer vara så söt på. Finns på Marks and Spencer. De har en websida;)

Lovelias:

 Vanligt t-shirttyg upptill och sen nåt glansigt i kjolen. Kommer inte ihåg vad butiken hette, kan ha varit Next…eller inte:)

Lovelia och Trixie har fått en liten pälsbolero i vitt som de ev ska ha till, den fanns inte i Novalies storlek.

Robban, han ska få den här:

  Han är ju verkligen inte nån scarf-kille, men vem vet;) Den var cool iaf.

Kommer från Primark, och kostade typ 50kr….

Jordan, han kanske ska ha den här på sig när tomten kommer:

  Marks and Spencer  , eller denna:  samma affär.

Eller kanske:   med tillhörande byxor, i mjukaste velour:) Från Disneystore, ni vet, den där det var så liiite folk;)  Det är Stampe på:)

Jaja, det blir nog bra, Jordan fick en del tröjor till, en kofta och lite annat.

.

I  julstrumpan kommer småtjejerna få juliga diadem.

 De lite äldre läser här så tji fick ni, tjejer!!  ;)

Jag har packat upp mina resväskor idag…ja det har inte blivit av innan, men det var ju inget som det var bråttom att få fram, förutom neccessären och den står på handfatet…ouppackad;)

Hittade saker som jag glömt att jag köpt till mig själv. Vad är det man säger: Jag har bra minne – men kort! hihi

Var inget spännade, beror väl mest på det. Vanliga trista toppar, pyamasbyxor:) och lite mysbyxor. Jag shoppade inte så himla mkt faktiskt. Känns lite töntigt att köpa för samma pris som hemma, samma saker och sen frakta dem över sjön hem hit….:D

Min rosa jacka ligger nerpackad i syrrans väska hemma hos henne, hon är lika snabb som jag på att packa upp..

.

Annars har vi ett huvudbry här hemma, och det är inte av det roliga slaget.

Jag skrev om det HÄR så kolla gärna och se om ni har nåt klokt att säga!

.

Nu får det nog vara sovdags, tror jag, vi har kollat på en film, med Mark Wahlberg :) Shooter, sett den förrut, som de flesta filmer känns det som, men den är bra.

Robban är och borstar tänderna och sen ska jag göra samma sak.

Jordan….Åh Jordan, min lilla skitunge, han låg ju vaken i flera timmar igår ( till typ 01)och tjattrade, sen han somnat i bilen och sen inte kunde sova vidare inne, utan somnade alldeles för sent – sömnrubbning deluxe tydligen.

Han vaknade när Perra gick upp i morse, vid 4.00….brrr, och sen kvittrade han på ett par timmar till, inte arg eller ledsen utan glad som en lärka: Mamma!! Mammaaaaaa! MaMMA!! Mama! 

Jag ignorerade och han somnade till slut och sov sen till 11!!!  Därför fick han inte sova middag, tänkte att NU minsann, nu kommer han sova gott.

Ja det gjorde han, jag lade honom strax före 20.00 svintrött och han sov till 23.00….nu är han vaken, pigg och skitglad!  Suck ..Helt klart så sov han lite ”middag” några timmar där och nu ska han vara vaken….*grr*

Tur att han är ljuvlig:) Annars hade jag lagt ut honom på Blocket ;)

.

Nu är Robban klar!!  Natti natti på er:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helene

    Jag lovar dig, det blir bättre och inte värre av att anmäla. Polisen säger vid första kontakten till dem att händer något under tiden utredningen pågår blir det strängare straff så de är oftast mer försiktiga. Anmäler man inte signalerar man att man inte tänker göra någoot och då är det ju fritt fram

    Sonen blev misshandlad en gång och förövaren sa att hans kompisar skulle klå upp honom igen om han anmälde men vi gjorde det ändå och då fick de veta att om de ens kom i närheten av sonen skulle allt bli värre för dem och sonen fick ett speciellt tel nr till en kontaktperson hos polisen. De fick 60 resp 100 dagsböter sedan och han har inte haft problem med dem trots rättegång och straff. och han ser dem varje dag.

    Håll ut det blir bra till slut!

    kramar till er alla!

  2. Carola m 8

    Annica, Jannice och Helene:
    Vi har polisanmält idag! Patricia ville ju inte alls det, för hon tror det blir värre då, men vi kände ju att vi måste göra NÅGOT, markera att man inte kan göra hur som helst. Vi har namn på mamman och dottern nu, men vet inte om det ger ett dugg att kontakta mamman. Dottern har varit aktuell hos soc vad vi har förstått, och vet inte om hon bor med mamman. Vid lite efterforskning kom vi fram till att vi faktiskt vet en hel del:) Känns BRA. Sist vi gjorde anmälan var hennes uppgifter skyddade iom hennes ålder…:(
    Vi krigar på, tusen tack för stöd!!
    Josefin: Oj,:) Jordan har 86-92, Lovelia 104-110, Trixie 116, Novalie 128-134, Corrinda, 146, Robban 140, Patricia typ S och Janelle 38-40 :)
    Ungefär:)

  3. Annica

    Min son råkade ut för ungefär samma sak. Jag vet inte om vi gjorde rätt men jag ringde och polisanmälde det. Det är deras jobb att ta emot det. Sen ringde jag skolan och sa att jag vägrade att sätta tillbaka pojken innan de hade gjort nått. De tog det jätte allvarligt som tur är. Man blir ju så brydd. Och börjar tveka om det man gör är rätt. Men jag tror att det är bäst att sätta ner foten. Och göra nått. För de ska veta att vi skyddar de. Sen att prata om det med många tror jag är bra. Tex att skriva om det i sin blogg =) Så att det blir uppmärksammat. För det är inte P som gjort nå fel.Så hon har inget att skämmas för.
    Hoppas det löser sig.
    /annica

  4. Jannice

    Kolla vilken skola hon går i. Någon kompis kanske vet vad hon heter/bor? När ni gjorde polis anmälan sist så borde ni ha fått en kopia, stod inte hennes uppgifter där? Om hon är 15 nu så är hon ju straffmyndig och hon har ju hotat igen.(olag hot) Det är straffbart. Gör en polisanmälan, sen kommer ärendet också till soc efetrswom hon är under 18. Du får gärna kontakta mig om du behöver mer feedback.
    Kram Jannice

  5. josefine

    Hej !

    jag har en fråga :)
    skulle vara glad ifall du svarar

    vilken storlek har dina barn på kläder ?

  6. Helene

    Som förälder till tre nu vuxna barn har man gått igenom en del. Vet ni vilken skola flickan går i? då kan ni kolla i skolkatalogen och få exakt namn om ni inte har det redan. Sen ringer ni skatteverket och kollar folkbokföringen där finns man alltid om man inte har skyddad indentitet. På hitta.se är det ju frivilligt. Sök om mamman om ni inte hittar numret och prata med dem. Det blir alltid annorlunda när man pratar med föräldrarna direkt. En gång när sonen blev utsatt för en händelse pratade jag med barnets lärare som tog upp det med föräldrarna och jag sa att jag anmäler till soc. Soc kan alltid hjälpa er, gå inte via polisen när de är så unga, lagarna finns inte där tyvärr.

    Lycka till och kriga det får man göra ibland!