Ett päron till morsa

Vad är grejen med lava?

Nån mer än jag som har ett barn i 4-års-åldern som är fullständigt BESATT av just lava? Här snackas detta vulkaniska material 24/7.

tusenfragor3

Älskar ju så klart ändå denna vetgirighet och förmåga att snöa in på olika saker. Även om det inte alltid är helt lätt att komma på bra svar på allt. Särskilt inte i gryningen en lördag, som denna nyritade – based on a very true story – stripp försökte illustrera.

POKEMON_SATURDAY

Vad är era 4-åringar besatta av?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Min precis fyllda 5-åring har haft piratperiod från 2 år som ni har ebbat ut i skepp.. Vasa-skeppet, Ostindiefararen Götheborg etc etc. Och rymden! Det är satelliter hit och rymdfärjor dit. Och inte att förglömma rymdstationen ISS… Att Jupiter är en gasplanet (eller var det någon annan planet? Barnet har bättre koll än mamman) och att Pluto faktiskt inte är en planet och att det bara är 24 personer som har varit på månen. Även kropppen är av stort intresse. Att de röda blodkropparna gör ditten och att mjälten gör datten och att utan syre funkar inte kroppen…. Man blir matt. Och är tacksam för att det finns Google att hjälpa till med att ge svar… och att det finns faktaböcker att köpa/låna till ungen och att det fungerar som kvällsagor… Men herregud vad kul det ändå är att hen är intresserad av att veta mer och lära sig. Det ger mig energi! Och så får ju jag också också lära mig mer saker!

    1. ettparontillmorsa

      Underbar besatthet du beskriver! Tänk sån grym koll de har! Och håller med, fantastiskt att få lära sig massa nytt, vi sitter och googlar på lava för fullt nu varje kväll 😀