Ett päron till morsa

Grattis! Du vann en Päronmorsan-bok!

Först och främst, TACK!

Så fantastiskt många roliga idéer till seriestrippar som jag har fått in i denna tävling! Även om det bara utses EN vinnare här så har jag fått massa, mer generella, uppslag till kommande seriestrippar och det kan hända att det dyker upp varianter i olika seriestrippar framöver, så håll utkik. Tack för all inspiration så länge!

Den jag tillslut fastnade mest för, hur svårt det än var att bestämma sig, var en idé från läsaren Caroline Roos som beskrev det här med ”kan själv” och hur relativt det begreppet verkar vara:

”… hon ska ALLTID gå själv, absolut aldrig ens hålla i handen, vare sig det är i matbutiken eller på en stor parkering, men har jag 3 kassar med mat, jobbdator, påse från dagis, kalender, snuffe och dockor att bära från bilen och upp till huset vägrar hon gå och jag MÅSTE bära henne, gah! Vad hände med kan själv där liksom?! ? Då känner jag mig som världens packåsna och jag lyckas ju ändå alltid på något vänster få med allt på en gång, Gå två gånger är ju döjobbigt, bara att slänga upp ongen som en potatissäck över axeln och börja knata.”

/ Caroline Roos

Stort grattis Caroline! Jag skickar en Ett päron till morsa-bok till dig så snart du hört av dig med adress 🙂

(Värde ca 149 kr)

bok_puff_blue

 

Min Päronmorsan-tolkning av Carolines idé blev så här:

 

kansjalv_relativt

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.